Om Smollerup Transport /v Jesper Camoni Smollerup

Smollerup transport er et professionelt vognmandsfirma, som udfører en bred vifte af opgaver inden for vognmandskørsel. Vi løser store såvel som små transportopgaver for både virksomheder og privatpersoner. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. #nl# #nl#

Om virksomheden

Smollerup Transport har igennem tiderne varetaget mange forskellige kunstopgaver. Dette er opstået ved, at Smollerup Transport er blevet PET-godkendt, hvilket har medført en masse kunstopgaver både for den offentlige og private sektor.

Smollerup Transport fik blandt andet æren af at transportere en del af Edward Munch´s kunstudstilling fra Madrid i Spanien til Oslo i Norge. Denne del af udstilling indeholdt det verdenskendte maleri Skriget.

Derudover har dele af vores personale været med til at varetage Bill Clintons ankomst i København under hans embede som præsident.

Her skulle Air Force 1 tømmes for al møblement samt diverse elektroniske opsætninger.

I samarbejde med ADAM flyttefirma, håndteret vi flytningen af Københavns Museum i starten af 2020. Dette var Københavns Museums indflytningen på deres nye adresse på Stormgade i Indre by København. Projektet forløb fra starten af januar 2020 til starten af februar 2020. I Påsken 2022 solgte Jesper Camoni Smollerup flytte afdelingen fra der beskæftiget sig med privat flytninger til en af de ansatte som køre det hvidere nu i et andet navn Smollerup Transport funger nu som et transport og logistik samt erhvervs flytninger med speciale i museum / Kunst opgaver vi har i dag ca 15 lastbiler på gaden . Smollerup Transport er stadig ejet 100% af Jesper Camoni Smollerup.

Smollerup Transport /v Jesper Camoni Smollerups valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Smollerup Transport /v Jesper Camoni Smollerup, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Vognmand:Jesper Camoni Smollerup

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-12-2007

CVR-nr:

30853970

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

494100 Vejgodstransport

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Jesper Camoni Smollerup

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

9