Smollerup Transport /v Jesper Camoni Smollerup logo

Smollerup Transport /v Jesper Camoni Smollerup

Om firmaet

Smollerup transport er et professionelt vognmandsfirma, som udfører en bred vifte af opgaver inden for vognmandskørsel. Vi løser store såvel som små transportopgaver for både virksomheder og privatpersoner. Kontakt os for et...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
40 38 04...
Adresse

Fuglebækvej 2B

2770 Kastrup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Smollerup transport er et professionelt vognmandsfirma, som udfører en bred vifte af opgaver inden for vognmandskørsel. Vi løser store såvel som små transportopgaver for både virksomheder og privatpersoner. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Om virksomheden

Smollerup Transport har igennem tiderne varetaget mange forskellige kunstopgaver. Dette er opstået ved, at Smollerup Transport er blevet PET-godkendt, hvilket har medført en masse kunstopgaver både for den offentlige og private sektor.

Smollerup Transport fik blandt andet æren af at transportere en del af Edward Munch´s kunstudstilling fra Madrid i Spanien til Oslo i Norge. Denne del af udstilling indeholdt det verdenskendte maleri Skriget.

Derudover har dele af vores personale været med til at varetage Bill Clintons ankomst i København under hans embede som præsident.

Her skulle Air Force 1 tømmes for al møblement samt diverse elektroniske opsætninger.

I samarbejde med ADAM flyttefirma, håndteret vi flytningen af Københavns Museum i starten af 2020. Dette var Københavns Museums indflytningen på deres nye adresse på Stormgade i Indre by København. Projektet forløb fra starten af januar 2020 til starten af februar 2020. I Påsken 2022 solgte Jesper Camoni Smollerup flytte afdelingen fra der beskæftiget sig med privat flytninger til en af de ansatte som køre det hvidere nu i et andet navn Smollerup Transport funger nu som et transport og logistik samt erhvervs flytninger med speciale i museum / Kunst opgaver vi har i dag ca 15 lastbiler på gaden . Smollerup Transport er stadig ejet 100% af Jesper Camoni Smollerup.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Smollerup Transport /v Jesper Camoni Smollerup

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

9

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Smollerup Transport /v Jesper Camoni Smollerup findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Vognmand:Jesper Camoni Smollerup

CVR-nr:

30853970

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

494100 Vejgodstransport

Startdato:

01-12-2007

Ledelse/Administration
Jesper Camoni Smollerup

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

40380449

40 38 04 49

4038 0449

40 380 449