Om Smurfit Kappa Danmark A/S

Smurfit Kappa Danmark er den danske emballagevirksomhed i Smurfit Kappa-koncernen. Vi tilbyder skræddersyede emballageløsninger i bølgepap. I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative, omkostningseffektive og attraktive produktemballager og displays, der styrker vores kunders brand. Vi råder over 6 produktionsfaciliteter i Danmark herunder Kolding, Herfølge, Vamdrup, Vejle, Varde og Ejby.

Vores 6 produktionsfaciliteter i Danmark, udgør en del af vores omfattende netværk på globalt plan. Med 350 produktionsfaciliteter i 36 lande har vi etableret os som en nøglespiller inden for emballageindustrien på verdensplan.

Vores ekspertise omfatter et bredt udvalg af emballageløsninger, der spænder over alt lige fra eCommerce emballage, detail emballage til industri emballage. Uanset om det er skræddersyede løsninger til onlinehandel, innovative emballager til detailbranchen eller pålidelige løsninger til industrien, er vores fokus altid at levere emballager, der ikke blot opfylder, men overgår vores kunders forventninger.

Innovation er kernen i alt, hvad vi gør. Vi stræber konstant efter at revolutionere emballageverdenen ved at kombinere avancerede teknologier og design, der ikke kun beskytter varer, men også fremhæver dem på en bæredygtig måde.

Bæredygtighed er en integreret del af vores værdigrundlag. Vi er forpligtet til at minimere vores miljømæssige fodaftryk ved at udvikle emballageløsninger, der er genanvendelige, biologisk nedbrydelige og fremmer en cirkulær økonomi. Vores indsats for at reducere affald og bruge genanvendte materialer er med til at sikre en mere bæredygtig fremtid for vores planet.

Vi er stolte af vores evne til at skabe skræddersyede emballageløsninger, der ikke kun imødekommer vores kunders behov, men også afspejler vores engagement i innovation og bæredygtighed. Vi er drevet af en vision om at skabe en bedre verden gennem vores emballageløsninger, og vi ser frem til at fortsætte med at skabe positive forandringer i branchen.

Smurfit Kappa Danmark A/S' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Smurfit Kappa Danmark A/S Emballage, fremstilling, Kolding - 1
  • Smurfit Kappa Danmark A/S Emballage, fremstilling, Kolding - 2
  • Smurfit Kappa Danmark A/S Emballage, fremstilling, Kolding - 3
  • Smurfit Kappa Danmark A/S Emballage, fremstilling, Kolding - 4
  • Smurfit Kappa Danmark A/S Emballage, fremstilling, Kolding - 5
  • Smurfit Kappa Danmark A/S Emballage, fremstilling, Kolding - 6
  • Smurfit Kappa Danmark A/S Emballage, fremstilling, Kolding - 7

Smurfit Kappa Danmark A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

SMURFIT KAPPA DANMARK A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

25-11-1976

CVR-nr:

81876614

Selskabskapital

50000000

Omsætning

-

NACE-branche

172100 Fremstilling af bølgepap og pap og emballage af papir og pap, 171200 Fremstilling af papir og pap, 467600 Engroshandel med andre råvarer og halvfabrikata, 682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Ledelse/Administration

Adm. direktør

Per Vinge Frederiksen

Bestyrelsesformand

Ulrik Bay Nielsen

Bestyrelsesmedlem

Per Vinge Frederiksen

Bestyrelsesmedlem

Claus Bjørn Jensen

Bestyrelsesmedlem

Torben Rosenberg

Bestyrelsesmedlem

Wenche Ravlo

Viser 4 af 6

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

277 918 tkr

Afkastningsgrad

2,06 %

Antal ansatte

596