Se på kort

snedker sæby 

gav 33 virksomheder i dette område

Tømrer og Snedkermester Erik Kristensen

Chr. Pedersensvej 219300 Sæby
logo

Erik Kristensen udfører en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver for både private og erhvervslivet. Vi er 3 ansatte der udfører bl.a. nybyg, tilbyg, trægulve, vinduer og døre, køkkener, badeværelser, vinterhaver/udestuer, carporte, tagarbejde, renovering m.m. Så hvis dine døre og vinduer er nedslidte og trænger til at blive skiftet ud, eller du skal have nyt køkken, tagetagen skal bygges om, carporten udvides eller stuegulvet lægges om, så kontakt os for et godt tilbud.

TM Gulv og Byg

Stadion Allé 31, kl. sal.8000 Aarhus C
logo

Hos TM Gulv og Byg har vi altid vores kunder og deres specifikke opgaver i fokus. For vi ser det som vores vigtigste opgave, at give vores kunder lige det, som de drømmer om. Vi har tilsammen 20 års erfaring bag os. Derfor kan du også vide dig sikker på, at vores arbejde bygger på professionalisme, kompetencer og godt håndværk. Uanset hvad du skal bruge hjælp til og uanset hvilket udtryk og udseende, du gerne vil ende op med – så får du det, når du samarbejder med os.

Raunstrup A/S

Robert Fultons Vej 228200 Aarhus N
logo

Firmaet ligger i Aarhus N og tager også imod kunder fra Sæby.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Sæbyg ApS

Hybenvej 59300 Sæby
logo

SÆBYg A/S tilbyder alt inde for tømrer- og snedkerarbejde, fra småopgaver til totalentrepriser. Vores niche er udførelse af specialløsniger, særligt inden for tag, døre og vinduer. Med fuldt udstyret snedkerværksted og den nødvendige håndværksmæssige baggrund kan vi løse selv de vanskeligste, mest individuelle opgaver. I vore samlemontagehal kan vi udarbejde store elementer, som hurtigt og nemt samles på kundens adresse.

Tømrer- & Snedkerfirmaet Hugo Petersen & Søn ApS

Tranåsvej 49300 Sæby
logo

Vores firma bygger på værdierne Tryghed - Tillid - Kvalitet. Derfor mener vi, at du kan forvente lidt mere, når du vælger os. Vi er det oplagte valg af håndværker, ”når du forventer lidt mere”… Vi har fornemmelse for godt håndværk & design, ”når du forventer lidt mere ”… Vi leverer høj kvalitet i store såvel som små opgaver, ”når du forventer lidt mere”. Vi har højt kvalificerede medarbejdere, der sætter stor pris på at udføre et kvalitetssikret arbejde, ”når du forventer lidt mere” …

Raunstrup A/S

Rørdalsvej 819220 Aalborg Øst
logo

Firmaet ligger i Aalborg Øst og tager også imod kunder fra Sæby.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Skovs Tømrer

Lukket

Knæverhedevej 79300 Sæby

Byggemanden Høng ApS

Bødkervænget 464270 Høng

Møller's Tømrer og Snedkerforretning ApS

Trafikcenter Sæby Syd 29300 Sæby

Thorshøj Tømrer & Snedkerforretning

Rebslagervej 249300 Sæby

Præstbro Tømrer & Maskinsnedkeri

Nejsiggyden 189300 Sæby

Sæby Model- & Specialsnedkeri

Langtvedvej 29300 Sæby

Steen Jensen

Energivej 159300 Sæby

T.S.Vent

Berberisvej 139300 Sæby

Prd Tømrer Og Snedkermester

Ellebakken 14270 Høng

Nordisk Inventar ApS

Østkystvejen 3219300 Sæby

Tømrer Og Snedker Frederik Harde

Otto Banners Vej 1019300 Sæby

Krogh Byg & Bolig

Gasværksvej 179300 Sæby

Freltoft

Østermarken 54070 Kirke Hyllinge

T.O. Snedker

Bybrønden 24070 Kirke Hyllinge

M-Byg

Klostervænget 269300 Sæby

Ilsø Byg ApS

Sæbygårdvej 519300 Sæby

Sigbakken Byg & Service ApS

Sigbakken 159300 Sæby

Klitgaards Fugeteknik v/Palle Klitgaard Jensen

Pernille Oxes Vej 209300 Sæby

Klit Fuger & Montage

Gl. Ålborgvej 36C9300 Sæby