Om firmaet

Solus fremstiller og sælger reservedele til slamsuger, højtryksspuler samt vogne fra såvel Solus Vestas og VestFarm. Salget foregår gennem et netværk af forhandlere af landbrugsmaskiner samt havebrugsmaskiner. Produktionen...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
97 36 80...
Adresse

Lisenborgvej 6

6900 Skjern

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Solus fremstiller og sælger reservedele til slamsuger, højtryksspuler samt vogne fra såvel Solus Vestas og VestFarm. Salget foregår gennem et netværk af forhandlere af landbrugsmaskiner samt havebrugsmaskiner. Produktionen henvender sig til den professionelle bruger ved bla. stat, amt, kommuner, industri, boligselskaber, golfbaner og landbrug. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan! Ring og forhør om din nærmeste forhandler.

Generel beskrivelse

Solus produkter er udviklet med mange års erfaring og brug af rådgivende ingeniør og industrielle designere. Det er en målsætning for WIMA/SOLUS A/S at alle produkter skal leve op til kravet om stor brugsværdi og meget lang levetid. Alle Solus produkter er omfattet af et års garanti og til enhver tid gældende købelov. Alle vogne er CE-godkendte.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Solus A/S

Omsætning

1 531 tkr

Afkastningsgrad

3.98 %

Antal ansatte

5

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Solus A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

WIMA/SOLUS A/S

CVR-nr:

12378939

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

466900 Engroshandel med andre maskiner og andet udstyr

281110 Fremstilling af vindmøller og dele hertil

Startdato:

01-08-1988

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

97368088

97 36 80 88

9736 8088

97 368 088