Om firmaet

Somfy Denmark fremstiller og markedsfører motorer og styringer til bevægelige afskærmninger som markiser, persienner og rullegitre m.m. Vi stræber altid efter det bedste, når det gælder din sikkerhed og komfort. Alle Somfys...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
65 32 57...
Adresse

Dosseringen 20B

5300 Kerteminde

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

0:00 - 24:00

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Somfy Denmark fremstiller og markedsfører motorer og styringer til bevægelige afskærmninger som markiser, persienner og rullegitre m.m. Vi stræber altid efter det bedste, når det gælder din sikkerhed og komfort. Alle Somfys produkter kontrolleres omhyggeligt under de mest ekstreme forhold for at sikre driftssikkerheden. Det er derfor, at vi kan give så lang garanti på vores produkter, dvs. 5 år på motorer, automatik og tilbehør. Kontakt os for mere information.

Somfy Denmark

Hver dag samarbejder og nytænker 500 teknikere for at bringe dig enkelhed, tryghed og ro i dagligdagen. Ved at lancere stillegående og smarte motorer, mobile apps der nemt styrer dig hjem, og smarte løsninger, der kan kommunikere sikkert med hinanden, er vores teams altid i gang med at nytænke fremtidens hjem. Det er takket være dette grundlæggende arbejde og de mere end 2.000 patenter, som vores forsknings- og udviklingscenter har indgivet, at Somfy kan garantere dig effektive produkter med lang levetid. Men nu er det din tur! Har du forslag til et nyt produkt? Eller til hvordan vi kan forbedre vores eksisterende produkter? Besøg vores interaktive webside My Somfy Lab, og del dine ideer!

Somfy Denmarks valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Somfy Denmark

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

5

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Somfy Denmark findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

SOMFY DENMARK, FILIAL AF SOMFY NEDERLAND B.V., HOLLAND

CVR-nr:

36540745

Selskabsform

Filial af udenlandsk anpartsselskab eller selskab

Selskabskapital

0

NACE-branche

432900 Anden bygningsinstallationsvirksomhed

222300 Fremstilling af bygningsartikler af plast

Startdato:

02-02-2015

Ledelse/Administration
Klaus Ulrich Larsen

Filialbestyrer

Proff logo
Alternative nummerformater

65325793

65 32 57 93

6532 5793

65 325 793