Om firmaet

Vi bekæmper skadedyr ude som inde. Vi udfører skadedyrsbekæmpelse og behandling af skadedyr med stor omhu og med hensyntagen til miljøet og dyrevelfærd.,Skadedyr kan f.eks. være myrer, hvepse, væggelus, lopper, sølvfisk,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
21 95 80...
Adresse

Storegade 38, 1. sal. th

6100 Haderslev

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi bekæmper skadedyr ude som inde. Vi udfører skadedyrsbekæmpelse og behandling af skadedyr med stor omhu og med hensyntagen til miljøet og dyrevelfærd.Skadedyr kan f.eks. være myrer, hvepse, væggelus, lopper, sølvfisk, skægkræ, bananfluer, kakerlakker, klyngefluer og mange flere insekter. ”Mår, mus, rotter” er skadedyr som kan ødelægge rigtigt meget i bygninger.

Alle opgaver udføres af autoriseret personale

Vi udfører alle opgaver med garanti, så du er sikker på at slippe af med dine skadedyr

Kontakt os uforpligtende for at få et tilbud.

Sommersted Skadedyrservices valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Sommersted Skadedyrservice

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Sommersted Skadedyrservice findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Sommersted Skadedyrservice

CVR-nr:

37925349

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

024000 Serviceydelser til skovbrug

Startdato:

15-08-2016

Ledelse/Administration
Lasse Christiansen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Kategorier
Søgeord
Skadedyrsbekæmpelse, borebiller, Møl, Behandling af edderkopper, Træborende insekter, Kakerlakker, Bekæmpelse af husmår, Behandling af muldvarp, Insekter, Behandling af hvepse, Bekæmpelse af rotter, Skabeservice, Tofarvet frømøl, Behandling af mider, Bekæmpelse af sølvfisk, Muldvarp, Bekæmpelse af bananfluer, Borebiller i kirker, Myrer, Væggelus, Bekæmpelse af borebiller, Mus, Skydning af dyer, Behandling af hvepsebo, bekæmpelse af hvepse, bekæmpelse af hvepsebo, Bekæmpelse af hvepseboer, Sølvfisk, Behandling af møl, Behandling af bananfluer, Bekæmpelse af borebiller i kirker, Bekæmpelse af væggelus, Bekæmpelse af møl, Husmår, Mider, Mår, Bekæmpelse af insekter, Bekæmpelse af duer, Duer, Skadedyrsbekæmpelse i boligforeninger, Behandling af husmår, mulvap, Behandling af sølvfisk, muldvarpe, Behandling af gedehamse, Gedehamse, Bekæmpelse af tofarvet frømøl, Bekæmpelse af murbier, Bekæmpelse af mus, Bekæmpelse af mosegrise, bekæmpelse af myrer, bekæmpelse af mår, Lopper, Bekæmpelse af træborende insekter, Hvepsebo, Edderkopper, Murerbier, Bekæmpelse af kakerlakker, Bekæmpelse af muldvarpe, Behandling af tofarvet frømøl, Behandling af murerbier, Bekæmpelse af gedehamse, Hvepse, Bananfluer, Behandling af mus, Bekæmpelse af bier, Behandling af lopper, Bekæmpelse af edderkopper, Bekæmpelse af lækatte, Behandling af borebiller, Bekæmpelse af lopper, behandling af myrer, Behandling af kakerlakker, Behandling af træborende insekter, Bekæmpelse af kryb, skægkræ, Bekæmpelse af fluer, Behandling af duer, Behandling af mår, Behandling af væggelus, Bekæmpelse af mider
Alternative nummerformater

21958009

21 95 80 09

2195 8009

21 958 009