Om firmaet

Tænk på os som din it afdeling. Og tænk så ikke mere på it. Vi har eksisteret siden år 2000, og har i vores knapt 21 år aldrig sendt en ekstraregning til vores kunder. Vi har 3 garantier, den ene er, nul ekstraregninger....

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
70 20 99...
Adresse

Højbovej 1A

8600 Silkeborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Tænk på os som din it afdeling. Og tænk så ikke mere på it. Vi har eksisteret siden år 2000, og har i vores knapt 21 år aldrig sendt en ekstraregning til vores kunder. Vi har 3 garantier, den ene er, nul ekstraregninger. Nogensinde. De øvrige to er glad eller gratis – og leveringsgaranti. Regn med det. Glad eller gratis er simpelt, indtil du er tilfreds med din nye it løsning sender vi ikke en regning. Leveringsgaranti. Regn med det – handler om at vi altid leverer.

Har vi givet dig en pris på implementering vil det aldrig overstige den pris du har fået, uanset hvor meget tid vi bruger. Vi har +5000 brugere fordelt på +450 glade kunder. Vi har 2 lokationer, eget datacenter og er blevet Børsen Gazelle hele 7 gange.

Sikkerhed for både pris og data

Det er vigtigt for dig som kunde at du altid kan føle dig tryg og sikker. Både når det gælder sikkerheden for dine data og sikkerhed, for, at du ikke pludselig for en uventet ekstraregning for it konsulentbistand.

Derfor har vi valgt at have vores eget topsikrede og moderne hostingcenter, hvor dine it systemer opbevares og sikkerheden er høj. Derudover har vi 3 garantier du altid kan vide dig tryg ved. Glad eller gratis. Nul ekstraregninger, nogensinde. Leveringsgaranti. Regn med det.

Læs mere på vores hjemmeside www.sotea.dk

Sotea A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Sotea A/S

Omsætning

22 333 tkr

Afkastningsgrad

38.21 %

Antal ansatte

44

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Sotea A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

SOTEA A/S

CVR-nr:

10085225

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

626 000

NACE-branche

620200 Konsulentbistand vedrørende informationsteknologi

Startdato:

01-01-2002

Ledelse/Administration
Jess Teilmann

Direktør

Jørgen Nederby Pedersen

Bestyrelsesformand

Mikael Kjærgaard

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 6
Proff logo
Alternative nummerformater

70209924

70 20 99 24

7020 9924

70 209 924