Se på kort

special løsninger 

gav 17 virksomheder i dette område

Eigil Frederiksen A/S

Snedkergangen 12690 Karlslunde
logo

Eigil Frederiksen A/S udfører alle typer bygningsopgaver i såvel total- som fagentrepriser. Vores veluddannede snedkere og tømrere leverer et gedigent stykke håndværksmæssigt arbejde. Vi har et stort maskinsnedkeri og lakeringsanlæg, hvor vi udfører alle typer snedkeropgaver samt lakerings- og maleropgaver. Vores firmabiler er fuldt udstyret med moderne el- og luftværktøjer, hvilket giver os stor fleksibilitet. Vi udfører opgaver for private, boligforeninger, virksomheder samt stat og kommuner.

Zurface A/S

Lukket

Tronholmen 28B8960 Randers Sø
logo

ZURFACE er Danmarks største totalleverandør af naturstensløsninger til det professionelle marked til belægninger og anlægsartikler, gulve, beklædning til facader samt interiør og specialløsninger. Med salg og lager i Randers, København og Horsens, showroom i Aarhus og produktion i Rønne og Nørre Snede dækker vi Danmarks behov for naturstensløsninger geografisk bredt.

Meldgaard Electric A/S

Lukket

Grønlandsvej 9E8700 Horsens
logo

Vi er leverandør af elektriske/elektroniske styrings-systemer til mange forskellige brancher. Med vores ekspertise samarbejder vi med kunden inden et projekt startes op. Vi udarbejder og udfører projekter inden for industriel automation, serieproduktion og andre specialopgaver. Heri indgår såvel montage samt programmering efter opgave. Vi leverer anlæg og udstyr til bl. a. special-, hydrauliske- og pakkemaskiner, mejeri- og transportanlæg samt til træindustrien.

Tømrer og bygningssnedker Henrik P. Kappel APS

(4)

Farvervej 227600 Struer
logo

Svend Erik Mouritsens Eftf. Tømrer- og Snedkerforretning ApS udfører en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver for både private og erhvervslivet. Kontakt os for yderligere information.

NetPlan system design.dk ApS

Lukket

Overvejen 715792 Årslev
logo

NetPlan system design har base i det midtfynske. Vi leverer og yder support på pc baserede løsninger, netværk, internet, sikkerhedsprodukter samt specialløsninger baseret på Windows eller Linux. IP-Telefoni baseret på open source, og en del tjenester som antispam, online backup og online overvågning af servere, netværksudstyr mm. Vi kan, som Lenovo Business Partner, sikre dig gode priser og god service.

Møller's Granit

Industriområdet 58732 Hovedgård

VJ Rørteknik A/S

Skagerrakvej 256715 Esbjerg N

Allesen Snedker & Specialløsninger

Øster Bisholtvej 177130 Juelsminde

Thomas Andersen A/S

Marienlystvej 357800 Skive

Sesam Vægsystemer A/S

Greve Main 222670 Greve

Snedkeriet Roskilde

Håndværkervej 524000 Roskilde

P. Fournaise A/S

(5)

Industrivej 157000 Fredericia

Danish Steel Manufacturing A/S

Erhvervsparken 419700 Brønderslev

KONTEC Ventilation A/S

Fanøvej 38382 Hinnerup

Prokyon - Marine Electronics

H P Christensens Vej 13000 Helsingør

Tømrermester Thomas Andersen A/S

Tagtækkervej 58800 Viborg

Styropack A/S

Tvilhovej 86752 Glejbjerg