Om firmaet

SPISERIET8000 tilbyder catering til erhverv og en moderne mobil frokostordning til virksomheder i Aarhus og omegn. Vores køkken leverer hver formiddag friske velsmagende retter til frokostbuffeten, bagværk, catering og/eller...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
28 35 84...
Adresse

Stationsvangen 5

8541 Skødstrup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

SPISERIET8000 tilbyder catering til erhverv og en moderne mobil frokostordning til virksomheder i Aarhus og omegn. Vores køkken leverer hver formiddag friske velsmagende retter til frokostbuffeten, bagværk, catering og/eller forplejning til møder. Vi udvikler spændende nye menuer hver uge, som følger tidens madtendenser og sæsonens råvarer.

Vores vision

Spiseriet8000 er en kreativ og professionel frokost leverandør, der hver dag gør frokostpausen og dagens mad til en oplevelse.

Fra vores frokostkøkken leverer vi hver dag en lækker frokostbuffet og forplejning til møder, kurser, personaledage eller lignende.

Vores mad bliver altid lavet fra bunden af dygtige faglærte kokke, der ved at høj kvalitet opstår, når man gør sig umage og kun bruger de bedste friske råvarer.

Vi går op i økologi og prioriterer sundhed højt, så vores mad giver energi til hjernen, hele dagen.

For Spiseriet8000 er det vigtigt at frokosten er et glædeligt og mættende højdepunkt på dagen, som alle i virksomheden ser forventningsfulde frem imod.

Vores køkken er nordisk og tager udgangspunkt i en blanding af klassisk og moderne køkkenkunst, blandet med et strejf af det asiatiske og sydeuropæiske køkken.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Spiseriet 8000 ApS

Omsætning

12 144 tkr

Afkastningsgrad

51.71 %

Antal ansatte

24

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Spiseriet 8000 ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

SPISERIET 8000 ApS

CVR-nr:

33759886

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

80 000

NACE-branche

562900 Anden restaurationsvirksomhed

Startdato:

16-06-2011

Ledelse/Administration
Martin Ib

Direktør

Proff logo
Alternative nummerformater

28358443

28 35 84 43

2835 8443

28 358 443