Se på kort
Aakjærvej 2008300 Odder

Odder Golfklub blev stiftet den 25. april 1990 af entusiastiske golfspillere. Golfbanes 18 huller er tegnet af golfbanearkitekt Frederik Dreyer. Odder Golfklubs medlemmer ejer i dag et anlæg, der ud over den dejlige 18 hullers bane, også består af en fem hullers par 3-bane, driving range, stor indspilsgreen, to puttinggreens, et stort maskinhus med greenkeeperfaciliteter samt et velfungerende klubhus med gode bad og omklædningsmuligheder og café.

Parkvej 2A4660 Store Heddinge

Gå til svømning på alle niveauer hos SHS-Stevns. Vi tilbyder svømning, stævner, vandpolo, rugby m.m. til alle aldre. Kontakt os for mere information om vores forening.

Gladsaxevej 382, 2. sal.2860 Søborg

Blaksets Bridgecenter er verdens største bridgecenter. Vi huser mere end 30 klubber fra begyndere til rutinerede turneringsspillere. Vi spiller man-fre formiddage, eftermiddage og aftener. Desuden afholder vi åbne huse hver søndag. Udover store lyse lokaler til selve bridgespillet, rummer centret også en dejlig café, hvor der er mulighed for at forsyne sig med mad og drikke.

Skelgårdsstræde 212770 Kastrup

Tømmerup Sportsrideklub er en hyggelig klub på Amager, hvor der er plads til alle typer ryttere. Vi driver også rideskole med 23 ugentlige ridehold på alle niveauer. Der er opstaldet ca. 25 private heste og ponyer på stedet.

Rottarpvej 406855 Outrup

Outrup Golfbane er åben for alle, som har lyst til at spille golf. Der kræves ikke medlemskab af en klub. Tag venner og familie med på Outrup Golfbane og få motion, konkurrence og naturoplevelse i et slag. Outrup Golfbane giver dig mulighed for at spille golf i en hyggelig og afslappet atmosfære. Billig golfklub, Outrup Golfklub, ingen indskud og lav kontingent. Outrup Golfbane ligger 15 km nord for Varde, 10 km fra Henne Strand og 12 km fra SeaWest i Lønne.

Store Valbyvej 2484000 Roskilde

Gundsølillehallen ligger i Roskilde kommune ca. 8 km. nord for Roskilde. Til daglig benyttes Gundsølillehallen af Lindebjergskolen og Gundsølille S.G. & I.F. Foruden selve sportshallen findes der et cafeteria og selskabslokaler (med køkken), der udlejes til mødevirksomhed og festarrangementer.

Ørbækvej 3505220 Odense Sø

Odense Congress Center & Hotel Odense danner hvert eneste år rammen om hundredevis af forretningsmøder, konferencer, messer og fester i alle størrelser. Vi tilbyder moderne og eksklusive lokaler, alt i AV-faciliteter, god beliggenhed samt Hotel Odense samlet på et sted, og er dermed et af landets bedst egnede kongres- og konferencecentre til netop jeres arrangement.

Klevevej 196950 Ringkøbing

Holmsland Klit Golfklub tilbyder en bane der er indpasset i den rå Vesterhavsnatur. De naturlige søer, vandløb samt den stærke vestenvind er med til gøre spillet interessant for både nye og øvede spillere. Naturens indvirkning gør at banen enkelte steder kan blive blød/våd. I givet fald spilles med oplæg. Banen er klar til spil, vi har lækre greens og fairways.Vi har taget nyt tee-sted i brug på hul 6 (herrer – 115 m og damer 95 m)!Dette indebærer at der er foretaget en rating af banen

Agervej 228700 Horsens

5 (1)

Rideklubben Ponygården Solvang har ansvar for at Ponygården Solvang er en velfungerende rideklub, hvor alle føler sig velkommen. Rideklubben står for ledelse og koordination af klubbens drift og aktiviteter. Til at varetage den daglige drift har Rideklubben ansat Peter Severin, ligesom Peter også er ansat til at undervise. Rideklubben drives af en frivillig bestyrelse, som er valgt på Rideklubbens årlige generalforsamling.