Se på kort

stålfælge 

gav 141 virksomheder i dette område

S. Eriksen Aalborg A/S

Åbent

(3)

Tarmvej 49220 Aalborg Øst
logo

Vi sælger dæk til alle køretøjer, samt alufælge, snekæder og olie

Bil Center Syd A/S

Åbent

Vordingborgvej 194773 Stensved
logo

Bil Center Syd er din lokale Autoriserede Renault og Dacia forhandler samt værksted. Vi reparerer og servicerer dog ALLE bilmærker. Derud er vi specialister i Volvo og har stor erfaring i reparation & service til billigere priser end på et Aut. Værksted. Vi holder dig kørende… Vi sætter en ære i at servicere dig og din bil gennem hele bilen’s levetid. Vi arbejder kontinuerligt med vores kundetilfredshed, og ønsker at være blandt de bedste i Danmark.

Bilco A/S - Skoda, Seat, Mitsubishi

Åbent

Grenåvej 368960 Randers Sø
logo

Vi er autoriseret forhandler af nye Skoda og Seat biler, både til private og erhverv. Vi har altid de seneste nye modeller på lager, og vores mærker er kendetegnet ved høj kvalitet, pålidelighed og lang levetid. Hos os er kvalitet og god service en selvfølge - for vi vil være bedre end de andre! Vi er altid klar til at give et godt tilbud, så ring allerede i dag.

Kelds Dækservice & M S Autoteknik ApS

Åbent

Fabriksvej 114990 Sakskøbing
logo

Leder du efter en god betjening, gode priser og god kvalitet? Så er det hos Keld Dækservice og MS Autoteknik. Med mange års erfaring indenfor auto, dæk og fælge tilbyder vi den bedste service til både dig og din bil. Vi bestræber os på at give alle vores kunder en god vejledning til bilen og tilbyder køb af dæk og fælge. Kontakt os gerne for mere info eller besøg vores hjemmeside.

Øernes Dækcenter ApS

Åbent

Tangetvej 354872 Idestrup
logo

Vi skifter og opbevarer dine dæk for 375 kr./pr. sæson. Vi har det lovpligtige kursus i lapning af dæk. Husk vi har døgn service så tøv ikke med at ringe på 42564464.

First Stop - Frederiksværk Vulkanisering

Åbent

(5)

Industrihaven 23300 Frederiksværk
logo

Vi yder service inden for garantien, tjek hjemmeside for sprøde dæk og fælge. Vi kræser om din bil og har gode garantiordninger! Vi servicerer alle bilmærker.

FirstStop JL Dækcenter

Åbent

Borupvej 2C7330 Brande
logo

Jeg har mere end 50 års erfaring i dækbranchen i ca. 25 år dækcentret - AC Poulsen ApS. Herefter har jeg arbejdet i Tyskland, Super Dæk Service, Nordisk Dæk Import og hos Continental Dæk Danmark. Med det erfaringsgrundlag er jeg i stand til at betjene jer med alt ind for dæk og dækservice. Jeg sælger de fleste anerkendte dækfabrikater så som Bridgestone, Firestone, Michelin, NOKIAN m. fl.

Bo's Auto Service

Åbent

(4)

Frederiksborgvej 723450 Allerød
logo

Som din lokale AutoMester tilbyder vi dig løbende alle typer for autoservice. Vi yder service på såvel person- som varevogne. Uanset om det gælder serviceeftersyn, olieskift, nye dæk, rustarbejde eller et synstjek, så kan du være sikker på, at bilen bliver grundigt tjekket. Vi servicerer og klargører også gerne din bil til en længere ferie. Vi gør alt for at gøre din kørsel mere tryg. Som AutoMester arbejder vi for flere glade bilister. Hos os handler om tillid.

Birchs Auto

Åbent

(5)

Aarhusvej 6B4800 Nykøbing F
logo

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. Vi har stor erfaring og rutine i både større og mindre opgaver inden for reparation eller ombygning af din bil. For os betyder kvalitet alt!

L.G. Dækservice

Præstøvej 1014640 Faxe
logo

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i dækservice til vores privat- og erhvervskunder. Vores primære ekspertiseområder ligger i dækservice, montering og afbalancering samt hjulskift. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at hjælpe dig med løsninger, som muligvis ikke står listet her på vores side.

Dinsen Dæk

Åbent

Oldenvej 253490 Kvistgård
logo

Enkelt koncept - vi har åbent, når du har tid! Dvs. at du ikke længere behøver at tage fri fra arbejde for at få lavet din bil. Dinsen Dæk tilbyder totalløsninger inden for autoreparation. Med mange års erfaring inden for autobranchen, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle typer reparationer - store som små. Læs mere på vores hjemmeside.

K.P Dækservice

Lukket

Stensbækvej 39620 Aalestrup
logo

Forhandler af dæk og fælge, montage inkl. afbalancering. tilbyder også følgende service: Olieskift, udstødning, bremser og styretøj, støddæmper og fjedre samt gratis synstjek.

Super Dæk Service - Skovlunde

Mileparken 22740 Skovlunde

Euromaster Taastrup

Roskildevej 3072630 Taastrup

TJ Auto-Service

(5)

Kastanievej 23630 Jægerspris

Euromaster Vejle

Jens Grøns Vej 87100 Vejle

Euromaster Roskilde

Københavnsvej 1644000 Roskilde

Euromaster Aalborg

Rebslagervej 29000 Aalborg

Pbmn ApS

Åbent

Peter L Jensens Vej 24840 Nørre Alslev

Euromaster Viborg

Middagshøjvej 578800 Viborg

Euromaster Næstved

Transportbuen 34700 Næstved

Super Dæk Service - Ringsted

Åbent

Næstvedvej 3564100 Ringsted

Super Dæk Service - Aalborg Syd

Åbent

(5)

Gugvej 1229210 Aalborg Sø

Euromaster Holbæk

K.P.Danøsvej 24300 Holbæk

Euromaster Skive

Engvej 157800 Skive