Se på kort

støjskærm 

gav 15 virksomheder i dette område

Accu-Dan A/S Støjdæmpning

Lukket

Jernet 33C6000 Kolding
logo

Vores løsninger indenfor akustik vidner om kvalitet fra start til slut. Når du kontakter Accu-Dan, kan du få støjdæmpning til maskiner, rungende lokaler og værksteder. Vi har sandwichpaneler til vægge, kølevægge, køle- og fryserum, støjvægge samt diverse skum produkter - vi forhandler og monter gerne. Er der dårlig akustik i lokalerne, har vi akustikplader til loft og vægge.

Dan Hill Plast A/S

Lukket

Hornsyld Industrivej 378783 Hornsyld
logo

Dan hill plast A/S (DHP) blev grundlagt i 1957 med speciale i rotationsstøbning af især polyethylen (PE), polypropylen (PP) og PVC dele, og er derfor eksperter i at lave hule plastemner. DHP laver speciallavede emner til hver enkelt kunde og leverer bl.a. beholdere, tanke, tragte, afskærmninger, kabinetter og mange andre tekniske produkter til dansk og international industri. Virksomheden råder over de nyeste maskiner og produktionsmetoder indenfor rotationsstøbning.

BL Støjisolering A/S

Lukket

Tåstruphøj 404300 Holbæk
logo

BL Støjisolering har 25 års erfaring inden for støjdæmpning, især til industrien. BL Støjisolering har specielt ekspertise i individuelle støjindkapslinger, der "skræddersyes" til operatører og servicefolks fulde tilfredshed. BL Støjisolering udfører særdeles varierede støjdæmpningsopgaver på tværs af alle brancher. At udføre gode støjdæmpende løsninger stiller store krav til erfaring og kreativitet - begge dele har BL Støjisolering.

Kaj Ove Madsen A/S

Lukket

Bjørnevej 47800 Skive
logo

Velkommen hos KAJ OVE MADSEN A/S der er områdets største entreprenørfirma med afdelinger i Skive, Århus og København. Vi udfører alt indenfor byggeri i total-, hoved- og fagentreprise. Udover at vi selv beskæftiger støbere, murere, tømrere, smede og malere har vi en fast stab af underleverandører.

Combi Industri ApS

Agerskellet 208920 Randers Nv
logo

Combi-Industri ApS er en danskejet maskinfabrik med mange års erfaring. Vi leverer hovedsageligt hegn/industrihegn og sikring til den private byggesektor og det offentlige. Combi-Industri Randers dækker hele landet med ry for at udføre arbejdet i høj kvalitet. Vores specialer er: stålskabe, stålbokse og industrihegn/institutionshegn.

PileByg a/s

Lukket

Villerupvej 789800 Hjørring

Alpha Akustik ApS

Lukket

Rabalderstræde 74000 Roskilde

Lemming Hegn

Østerbyvej 238632 Lemming

Danflex-Steel ApS

Århusvej 148670 Låsby

OTV Plast A/S

Søndergade 1156600 Vejen

H. Nielsen & Søn A/S

Lillemarken 44700 Næstved

Karl-Heinz Gehrt & søn A/S - Al-Ka Hegn & Porte

Garverland 66372 Bylderup-bov

Vink Plast Aps

Kristrup Engvej 98960 Randers Sø

IAC Acoustics A/S

Jernholmen 442650 Hvidovre

Kaj Ove Madsen A/S København

A.P. Møllers Allé 43B2791 Dragør