Om firmaet

Stationen består af døgnafdelingerne Vonsbæk Station og Satellitten. Stationen samarbejder med PPR i Haderslev Kommune i forhold til skoleplacering. Der er også mulighed for hjemmeundervisning i Stationens regi hvor...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
74 56 75...
Adresse

Fjelstrupvej 129

6100 Haderslev

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Stationen består af døgnafdelingerne Vonsbæk Station og Satellitten. Stationen samarbejder med PPR i Haderslev Kommune i forhold til skoleplacering. Der er også mulighed for hjemmeundervisning i Stationens regi hvor undervisningen tilrettelægges den enkelte unge i forhold til manglende fag, erhvervspraktiske forløb mv. Vi ønsker at drive et opholdssted med en sund kultur og god stemning: både blandt unge og voksne, hvilket vi bl.a. opnår via accept og respekt for hinanden og for forskelligheden.

De 5 kendetegn

Nøgleordene for det vigtige arbejde på Stationen er struktur, forudsigelighed, omsorg, dannelse og ordentlighed i et behandlingsmiljø, hvor der foregår en individuel indsats for hver af de unge. Vi lægger vægt på, at der er plads til at favne de unge som de er. At pædagogerne er i stand til at aflæse de unge bag facaderne, og handle på årsagerne frem for at symptombehandle.

Den grundlæggende ramme på Stationen er et trygt, velstruktureret miljø. Med respekt for - og plads til - de unges forskelligheder. De unge skal møde et miljø, hvor personalet indgår som medspillende modspiller, og hvor forskellene i livsform og erfaring er lige meget værd.

De unge har gavn af at være i et miljø, der er præget af ordentlighed - ordentlighed over for hinanden og ordentlighed i de fysiske rammer. Derfor sætter vi ind for at bevare denne værdi - både generelt, i det helt små, og på det overordnede plan.

Vi gør også meget ud af at lære de unge om normer. Ikke fordi brud på normer skal straffes. Vi gør det derimod fordi viden om hvad der er rigtigt og forkert, opnået gennem spejling og konfrontering, giver mere hensigtsmæssig adfærd. Og bedre selvopfattelse.

Noget der også kendetegner Stationen i forhold til andre gode institutioner, er vores evne til at samarbejde med de unges forældre og familie. Det får vi ros for. Fordi vi gør det på en måde, der matcher familiens muligheder og ressourcer.

I det hele taget kan du kende opholdssted Stationen på det individuelle hensyn i det gode fællesskab. Det gør vi meget ud af. Fordi mennesket er både individ, og del af en gruppe. Uanset alder og udfordringer.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Stationen

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

27

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Stationen findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

PLEJEKOLLEKTIVET STATIONEN SELVEJENDE INSTITUTION

CVR-nr:

10635004

Selskabsform

Øvrige virksomhedsformer

Selskabskapital

0

NACE-branche

879090 Andre former for institutionsophold

852010 Folkeskoler o.lign.

Startdato:

01-03-1986

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

74567522

74 56 75 22

7456 7522

74 567 522