Om Steffca A/S

Vi rådgiver hver dag vores kunder om valg af paknings- og tætningsløsninger. Vores rådgivere er veluddannede og har en bred teknisk viden inden for vores kernekompetencer. Uanset branche leverer vi kompetent rådgivning baseret på over 20 års erfaring. Sammen med vores kunder optimerer og udvikler vi hele tiden vores produktportefølje af pakninger og tætninger. Det er vores målsætning altid at yde vores kunder den bedste service, høj kvalitet, fokuseret innovation og hurtig levering.

PRODUKTSORTIMENT

Maskinpakninger

VVS-pakninger

Kedelpakninger

Brændeovnspakninger

Isolering

Tætninger

Ekstruderede og støbte emner

Isocare

Acidcare

STANDARDLØSNINGER

Vi har altid en stor lagerbeholdning af standard pakninger og tætninger. Vores in-house produktionskapacitet og råvarebeholdning sikrer kunderne såvel høj kvalitet som hurtig ekspedition af paknings- og tætningsløsninger.

Vores dygtige eksperter vejleder dig i valg af materiale, så du får den løsning, der passer præcist til dig.

STOR LAGERBEHOLDNING AF KVALITETSPRODUKTER

Vi producerer selv standard pakninger og tætninger på vores CNC-styrede skæremaskiner, stansemaskiner, spiralvundne pakningsmaskiner og presser. Uanset materialevalg har vi altid fokus på, at vores råvare er af den højeste kvalitet, så du får det bedste resultat.

Vi forhandler også pakninger og tætninger fra producenter, som er blandt verdens førende. Alt gennemgår en streng kvalitetskontrol for at sikre, at industriens højeste kvalitetskrav og standarder er opfyldt.

SPECIALLØSNINGER

Vores kundetilpassede specialløsninger fremstilles overvejende in-house til mange brancher.

Vores dygtige eksperter vejleder dig i valg af materiale. Du får den løsning, der præcis passer til dig.

TILPASSEDE LØSNINGER I HØJ KVALITET

STEFFCA fremstiller hurtigt og nøjagtigt specialtilpassede pakninger og tætninger til brug i eksempelvis offshore, maskinindustri og medicinalindustri. Vi har en betydelig råvarebeholdning, og med vores interne produktionskapacitet kan vi fremstille kundespecifikke paknings- og tætningsløsninger her og nu.

På vores CNC-styrede skæremaskiner, stansemaskiner og pressere producerer vi enkle pakninger og tætninger, men også meget komplekse løsninger. Vi leverer i materialer til et hvert behov: NBR, SBR, EPDM, CR, viton, silikone, polyurethan, vulkollan®, cellegummi, gummikork, teknisk filt, højtryksplader, fiberplader, grafitplader, micaplader, PTFE, polyethylen, keramisk papir, glasklæde og glasnålefilt.

Vi rådgiver om materialevalget, så pakningen og tætningen lever op til krav om mekaniske egenskaber, kemisk bestandighed, vejrbestandighed, medie, tryk, temperatur, sikkerhed og krav om særlige internationale godkendelser.

Vi har desuden udstyr til vulkanisering, som gør det muligt at levere O-ringe, der er præcist tilpasset kundernes behov.

STEFFCA fremstiller også kundespecifikke pakninger og tætninger i enkeltstyk ved bestilling. Send os en tegning, eller kom forbi med den brugte pakning, eller selve maskindelen, som pakningen skal bruges på. Vores eksperter hjælper dig gerne, så du får den løsning, som passer præcis til dig.

Billedgalleri

  • Steffca A/S Værktøjsmaskiner - Fremstilling, engrossalg, Nyborg - 1

Steffca A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnSTEFFCA A/S
SelskabsformAktieselskab
Startdato:06-03-1998
CVR-nr:20768509
Selskabskapital840000
Omsætning-
NACE-branche469000 Ikke-specialiseret engroshandel

Ledelse/Administration

Martin Storm SteffensenDirektør
Jørgen AndersenBestyrelsesformand
Jess AagaardBestyrelsesmedlem
Kurt Mølgaard SteffensenBestyrelsesmedlem
Mikkel Mølgaard SteffensenBestyrelsesmedlem
Martin Storm SteffensenBestyrelsesmedlem
Dorthe SteffensenStifter

Viser 4 af 7