Om firmaet

STENSO lagerfører et bredt og dybt produktprogram inden for pakninger og tætninger. STENSO er leverandør af tekniske løsninger indenfor tætninger, men samarbejdet med datter-og produktionsselskabet Accofluor A/S, giver os både...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
45 82 36...
Adresse

Blokken 27B

3460 Birkerød

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

STENSO lagerfører et bredt og dybt produktprogram inden for pakninger og tætninger. STENSO er leverandør af tekniske løsninger indenfor tætninger, men samarbejdet med datter-og produktionsselskabet Accofluor A/S, giver os både bedre muligheder og styrkede kompetencer som samarbejdspartner - globalt.

Generel beskrivelse

STENSO A/S leverer standardtætninger af bl.a. PTFE, gummi og polyurethane til hydraulik og pneumatik, samt O-ringe og olietætningsringe fra lager.

Desuden leveres specialtætninger, selvsmørende lejer, sintrede filtre m.v. efter opgave til maskinindustri, fødevareindustri, kemisk industri, vindmølle- og off-shoreindustri. Kompositmaterialer til føringer, lejer, kulisser og andre konstruktionsdetaljer. Selvklæbende FDA-godkendt PTFE Tape til beholdere, flanger m.v.

Rådgivning og nyudvikling af tætninger er et af vore store specialer. Specialister i roterende applikationer.

Som leverandør af tætningssystemer til kunder, hvis primære salg går til eksport spiller STENSO A/S en central rolle i et "grænseløst" Europa.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Stenso A/S

Omsætning

8 410 tkr

Afkastningsgrad

24.60 %

Antal ansatte

8

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Stenso A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

STENSO A/S

CVR-nr:

18661888

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

1 000 000

NACE-branche

469000 Ikke-specialiseret engroshandel

Startdato:

03-07-1995

Ledelse/Administration
Steen Christensen

Bestyrelsesformand

Mette Steen Christensen

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 6
Proff logo
Alternative nummerformater

45823686

45 82 36 86

4582 3686

45 823 686