Om Strandbakkens Hus & Have Service

Hos Strandmarkens Hus & Have har vi et mål, nemlig tilfredse kunder. Vi kører på det meste af Nordfyn, Middelfart, Kerteminde og Odense og løser opgaver omkring hus og have. Er din opgave ikke på listen er du stadig velkommen til at kontakte os. Uanset om det er rengøring i private hjem og sommerhuse, erhversrengøring, Vindues vask, algebehandling eller havearbejde, arbejder vi altid for at levere det perfekte resultat og yder garanti for at du bliver 100% tilfreds

Strandbakkens Hus & Have Service

Vi holder til på Nordfyn, nærmere bestemt Skåstrup Strand, men vi udfører alle vores services på hele Nordfyn, samt i Strib og Odense.

Vi kommer jævnligt i byer som Bogense, Brenderup, Søndersø, Otterup, Morud, Harndrup, Hårslev, Særslev og Skamby, men uanset hvor du bor på Nordfyn eller i Odense, er vi klar med et godt tilbud til dig.

Vi udfører kvalitetsarbejde til tiden

Grundig rengøring

Kalkfri vinduespudsning

Algebehandling

Græsslåning

Hækkeklipning

Bekæmpelse af muldvarpe

KONTAKT OS FOR TILBUD

Du er altid velkommen til at ringe til os for en uforpligtende snak, eller du kan udfylde kontaktformularen her og vi vender hurtigt tilbage til dig for en nærmere aftale og et evt. møde på din adresse.

VI ARBEJDER CORONA SIKKERT

Hos Strandbakkens Hus & Have tager vi din og vores sikkerhed alvorligt. Vi arbejder ud fra den rådgivning der kommer fra myndighederne og overholder krav til afspritning, mundbind/visir m.m.

I forbindelse med arbejde for særligt sårbare patienter, eller bare kunder der ønsker det, får vi gerne foretaget en lyntest og stiller med en negativt testbevis.

Strandbakkens Hus & Have Service, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Strandbakkens Hus & Have Service

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

15-10-2014

CVR-nr:

27646425

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

811000 Kombinerede serviceydelser

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Preben Rainar Andersen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

11

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

2445951024 45 95 102445 951024 459 510