Om firmaet

Studio Barnekow åbnede i efteråret 2020 i Rønne på Bornholm, med en vision om at formidle møbler og brugskunst fra primært danske designere, arkitekter og kunsthåndværkere, der har fokus på en bæredygtig produktion, høj...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
31 19 38...
Adresse

Store Torv 5 st., dør 2

3700 Rønne

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Studio Barnekow åbnede i efteråret 2020 i Rønne på Bornholm, med en vision om at formidle møbler og brugskunst fra primært danske designere, arkitekter og kunsthåndværkere, der har fokus på en bæredygtig produktion, høj kvalitet samt et dansk-japansk udtryk.

Landsdækkende webshop og levering i hele Danmark, Norge og Sverige

Vi tror på værdien af komfort og funktionalitet, og vil derfor altid have fokus på brugen af et givent produkt. De ting vi omgiver os med, har en fysisk og psykisk påvirkning på os som mennesker, og i en verden hvor der både skal være plads til hinanden, produktiviteten og klimaet, er boligen den perfekte base for at skabe ro og overskud på disse aspekter.

Vi ønsker at give en stemme til de store såvel som til de små. Vi sætter derfor en ære i at finde nye mærker til butikken; fra små lokale producenter og kunsthåndværkere til større etablerede brands, der deler vores værdier om en langsom livsstil, bæredygtighed og dansk design. Vi har især fokus på det danske og det lokale, da vi mener, Danmark har så meget at byde på. Med vores lange og stolte traditioner for godt håndværk og brugbart design er der masser at vælge imellem, og vi er altid på jagt efter nye, spændende varer, der taler til alle vores sanser og værdier.

Vi tror på, at pris og kvalitet hænger sammen. Hos os afspejler prisen varens design, produktion og kvalitet snarere end et kendt navns brandingværdi. Nogle af vores varer tager lang tid at lave, og oftest er det kun kunsthåndværkeren selv, der sidder og skaber produkterne - det afspejler sig i prisen, da de hænder, der har lavet dem, skal betales korrekt for deres hårde arbejde. Andre varer kommer fra større etablerede mærker med produktionskanaler, der hjælper med at holde omkostningerne nede, mens dem, der laver varerne, stadig arbejder under forhold, vi kan stå inde for. Sådan mener vi, at vi i fællesskab er med til at støtte de lokale kunsthåndværkere samt ordnede og etiske forhold hos de større producenter.

Bæredygtighed er blevet en størrelse, man ikke kan komme uden om at tage stilling til. Miljøet, klimaet, dyrene og os mennesker - vi lider alle under det konstante pres på vores planet, og skal vi vende kurven mod en grønnere verden for fremtiden, skal vi gøre det nu. Boligen er en perfekt ramme for dette, og derfor finder du hos Studio Barnekow et bredt udvalg af varer, der er produceret så bæredygtigt som muligt. Nogle af vores leverandører producerer tilmed deres varer ud fra ideen om cirkulær økonomi og zero-waste. Alt træ, der anvendes i vores møbler, er FSC-certificeret, hvilket betyder, det kommer fra en bæredygtig skovhugst, der tager hensyn til reetablering, beskyttelse af dyre- og plantearter samt skovarbejdernes arbejdsforhold. Vi forhandler ikke varer, der indeholder animalske materialer samt plastik (med undtagelse af en PVC- og PBA-fri forsegling på vores vandflasker, der gør, at de holder tæt), ligesom vi udelukkende har tekstiler i økologisk bomuld og hør. Du finder heller ingen unødig kemi, parfume eller allergifremkaldende stoffer i nogle af vores varer, så du kan trygt bruge dem uden frygt for at belaste dig selv, dine nærmeste og naturen.

Åbningstider

Tirsdag - Fredag 10.00 - 18.00

Lørdag 10.00 - 14.00

Studio Barnekows valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Studio Barnekow

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Studio Barnekow findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Studio Barnekow

CVR-nr:

38334387

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

475910 Møbelforretninger

741030 Indretningsarkitekter og rumdesign

Startdato:

01-09-2020

Ledelse/Administration
Nick William Barnekow Nielsen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Kategorier
Søgeord
Alternative nummerformater

31193811

31 19 38 11

3119 3811

31 193 811