Om firmaet

Moderne fysioterapi med fokus på genoptræning nær Holstebro. Søger du fysioterapi, hvor der er god tid til den enkelte og mulighed for genoptræning i et hyggeligt og moderne træningscenter? Så er du velkommen hos Sundshedsgården!

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
25 40 40...
Adresse

Geranievej 4

7500 Holstebro

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Moderne fysioterapi med fokus på genoptræning nær Holstebro. Søger du fysioterapi, hvor der er god tid til den enkelte og mulighed for genoptræning i et hyggeligt og moderne træningscenter? Så er du velkommen hos Sundshedsgården!

Yderligere information

Sundhedsgården er beliggende i Mejrup tæt på Holstebro i hyggelige omgivelser. Vores klinik er moderne og kombinerer traditionel fysioterapi med den nyeste viden og teknologi indenfor området. Vores formål er at skabe en lokal fysioterapeutisk træningsklinik, hvor vi prioriterer høj kvalitet og god tid til den enkelte.

Vi skræddersyer altid den optimale behandlingskombination til dig og din situation. Vores kompetencer og teknologiske muligheder sikrer, at vi hurtigst muligt kommer i mål med din behandling & genoptræning.

Hos Sundhedsgården har du mulighed for at træne i vores hyggelige træningscenter, hvor vores dygtige fysioterapeuter står klar til at give dig kompetent vejledning.

Vores vigtigste mål

Hos os er vores vigtigste mål derfor at skabe et forløb, hvor der er god tid til DIG. Dette sikrer, at vi bedst muligt kommer i mål med dine ønsker og behov. Vi brænder for at du ikke bliver endnu et nummer i rækken, men bliver set, hørt og får en personlig oplevelse. Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Vi glæder os til at tage godt imod dig.

Sundhedsgården ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Sundhedsgården ApS

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Sundhedsgården ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Sundhedsgården ApS

CVR-nr:

43191071

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 500

NACE-branche

869020 Fysio- og ergoterapeuter

931300 Fitnesscentre

Startdato:

31-03-2022

Ledelse/Administration
Viser 4 af 6
Proff logo
Alternative nummerformater

25404098

25 40 40 98

2540 4098

25 404 098