Om firmaet

Dyreklinikken Klingeberg er en klinik for mindre kæledyr, dvs. hunde, katte, kaniner, marsvin. Vi foretager medicinske og kirurgske behandlinger, udfører røntgen- og laboratoriediagnostik, og rådgiver omkring de forskellige...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
58 52 83...
Adresse

Klingeberg 4

4200 Slagelse

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

(4)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Dyreklinikken Klingeberg er en klinik for mindre kæledyr, dvs. hunde, katte, kaniner, marsvin. Vi foretager medicinske og kirurgske behandlinger, udfører røntgen- og laboratoriediagnostik, og rådgiver omkring de forskellige spørgsmål, der måtte opstå omkring dit kæledyr. Vi indgår i SydVestsjællands Vagtsamarbejde, så du altid kan komme i kontakt med en dyrlæge uden for klinikkens normale åbningstid.

Om klinikken

På klinikken kan du møde dyrlægerne Susanne Sarud, Lene Lundgren og Helle Jørgensen samt veterinærsygeplejersken Carina. Vi gør alle alt, hvad vi kan for at behandlingen af dit kæledyr bliver den bedst mulige.

Vi råder over operationsstue med inhalationsanæstesi, ultralydsscanner, røntgen- og blodprøveapparat. Ved særligt komplicerede lidelser henviser vi gerne til kollegaer, der er specialister på området, og som har den fornødne rutine og rette udstyr til at behandle dit kæledyr optimalt.

Susanne Saruds valgte links

Bedømmelser

Joakim Hansen

Mere end et år siden

Meget ubehagelig telefonsamtal..

H

Henny og Karl Rønne

Mere end et år siden

Meget kompetente dyrlæger, som vi kun kan anbefale. De tager deres arbejde meget seriøst og de er også utrolig flinke.

H

Helene

Mere end et år siden

Har brugt denne klinik til mine katte igennem årene, og jeg er super tilfreds med de ansatte, de er behjælpelige og...

k

karina

Mere end et år siden

de skal have en bedre telefon nu har jeg ringet mindst 10 gange og ikke kommet igennem så de burde have tlf kø hvor...

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

58528388

58 52 83 88

5852 8388

58 528 388