Om Tårup Klinik For Fodterapi v/Linda Rindal

Få hjælp til at holde dine fødder og negle sunde .Professionel behandling og vejledning.Find roen og nyd en behandling i vores skønne klinik i den hyggelige landsby tårup . 3 km fra Auning .Vi byder gerne en kop kaffe , samt har fleksible åbningstider. kig ind eller ring allerede idag .

Hvad er en fodterapeut?

Statsautoriserede fodterapeuter er uddannede og professionelle behandlere af fødder, og Danmarks eneste autoriserede behandlere af fodproblemer i forbindelse med diabetes, gigt, nedgroede negle og arvæv.

Fodterapeuter behandler og forebygger blandt andet følgende problemer:

Smerter i ryg, knæ eller hofte

Har du smerter i ryg, knæ eller hofte, kan det meget vel stamme fra dine fødder. Hvis dine fødder ikke fungerer anatomisk korrekt, absorberer de ikke stød, og det kan forplante sig til andre dele af kroppen. Det kommer især til udtryk, hvis du dyrker en sportsgren, som belaster dine fødder. På baggrund af en analyse af din gang, udarbejder fodterapeuten specialindlæg, som kan kompensere for ubalancen og dermed afhjælpe eller forebygge smerter fx ryg, knæ- eller hofte.

Ømme fødder og tæer

Oplever du smerter eller ubehag på fødderne eller i neglene, kan det skyldes hård hud, nedgroede negle, ligtorne og lignende. Fodterapeuter behandler og fjerner stort set alle slags fodproblemer.

Diabetes

Lider du af diabetes er det vigtigt, at du er opmærksom på dine fødder. Diabetes kan nemlig påvirke fødderne, så der blandt andet lettere opstår sår, koldbrand og neuropati (følelsesløshed). Derfor bør du straks kontakte en fodterapeut, hvis du har mistanke om, at dine fødder har udviklet et problem. Desuden anbefaler fodterapeuten, at du som diabetiker som minimum får undersøgt dine fødder en gang om året for at sikre dine fødders sundhed.

Leddegigt

Lider du af leddegigt, kan du risikere at dine fødder forandrer sig, fordi de påvirkes af sygdommen. Forandringen kan betyde, at dine fødder kommer ud af balance og blandt andet slider huden uhensigtsmæssige steder, hvilket kan give dig smerter. Fodterapeuten kan aflaste gigtramte fødder ved hjælp af specialindlæg, så smerterne lindres og problemerne holdes nede.

Når du ønsker at forebygge

Sunde fødder kommer ikke af sig selv. De skal plejes regelmæssigt ligesom hud, hår og negle. Den daglige pleje kan de fleste selv klare med et par gode råd fra fodterapeuten. Men indimellem har fødderne godt af at få professionel pleje, så alle småskavanker fjernes og så du fortsat kan gå, løbe eller hoppe uden at føle smerte.

Tårup Klinik For Fodterapi v/Linda Rindals valgte links

  • Tårup Klinik For Fodterapi v/Linda Rindal Fodterapeut, Norddjurs - 1
  • Tårup Klinik For Fodterapi v/Linda Rindal Fodterapeut, Norddjurs - 2

Tårup Klinik For Fodterapi v/Linda Rindal, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Tårup klinik for fodterapi v/Linda Rindal

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-11-2021

CVR-nr:

42748587

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Linda Lillian Rindal

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

6078219960 78 21 996078 219960 782 199