Se på kort
Gadevejen 13730 Nexø

Firmaet ligger i Nexø og tager også imod kunder fra Østermarie.

Kvalitet og god service er en æressag og vi tager gerne opgaver der kræver specialløsninger.

Kaj Mogensens Vej 13700 Rønne

Firmaet ligger i Rønne og tager også imod kunder fra Østermarie.

HJB Byggeforretning udfører både traditionelle og eksklusive opgaver. I vores dagligdag påtager vi opgaver såsom udskiftning af eller reparation af døre, dørgreb eller stanglåse. Desuden reparerer og udskifter vi køkkenbordplader, termoruder, bindingsværkstolper, tagvinduer. Vi reparerer eller opsætter nye tage og indendørslofter og foretager småreparationer. Endvidere tilbyder vi vurdering af råd og svampeskader. Kontakt os for yderligere information.

Langedebyvejen 2B3730 Nexø

Firmaet ligger i Nexø og tager også imod kunder fra Østermarie.

Vi overholder vores aftalte betingelser og leveringstider. Ring i dag på 24447296.

Arnold Nielsens Boulevard 60, 1. sal., 1 sal. sal.2650 Hvidovre

Firmaet ligger i Hvidovre og tager også imod kunder fra Østermarie.

Vi servicerer boligforeninger/selskaber, erhverv, ejendomsmæglere og advokater. Vi lægger vægt på en god service og har stabile medarbejdere, der alle taler dansk. Vi udfører alt service og vedligeholdelses arbejde, som er tilknyttet en ejendom.

Rømeregårdsvej 503700 Rønne

5 (1)

Os Fra Østermarie løser tømrer- og snedkeropgaver for både private og virksomheder. Vi udfører bl.a. nybyg, tilbyg, trægulve, vinduer og døre, køkkener, badeværelser, tagarbejde, renovering m.m. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringtider. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.