Se på kort

tømrer bording 

gav 190 virksomheder i dette område

Bytømr'n

Poppelvej 47441 Bording
logo

Bytømr'n udfører en bred vifte af tømrer og snedkeropgaver for både private og erhvervslivet. Vi udfører bl.a. nybyg, tilbyg, trægulve, vinduer og døre, køkkener, badeværelser, vinterhaver/udestuer, carporte, tagarbejde, renovering m.m. Så hvis dine døre og vinduer er nedslidte og trænger til at blive skiftet ud, eller du skal have nyt køkken, tagetagen skal bygges om, carporten udvides eller stuegulvet lægges om, så kontakt os for et godt tilbud.

Sørensens Byg Og Montage

Åbent

Gedhusvej 87441 Bording
logo

Sørensens Byg og Montage står klar til at hjælpe dig. Vi har erfaring med alt indenfor tømreropgaver, isolering, boligrenovering m.v. Du kan som kunde henvende dig trygt til os, da du altid er sikret høj kvalitet og fagmænd, der vægter kundetilfredshed samt professionalisme utrolig højt. Vi udfører flere forskellige opgavetyper og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Raunstrup A/S

Rørdalsvej 819220 Aalborg Øst
logo

Firmaet ligger i Aalborg Øst og tager også imod kunder fra Bording.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

B.B. Byg Juelsminde ApS

Kokborgvej 47130 Juelsminde
logo

Firmaet ligger i Juelsminde og tager også imod kunder fra Bording.

Hos B.B. Byg er vi alsidige og solide håndværkere . Vi udfører både store og små opgaver. Firmaet beskæftiger 7 svende og 3 lærlinge, som alle er topmotiverede og veluddannede. Desuden er vi kendte for at uddanne vore lærlinge godt. Vi har siden 1985 uddannet 19 lærlinge til velfungerende svende, heraf har 5 fået medalje. 3 har deltaget i konkurrence om at blive årets Danmarksmester for tømrerlærlinge, og en har vundet.

Skjern Isolering ApS

Holstebrovej 36B6900 Skjern
logo

Firmaet ligger i Skjern og tager også imod kunder fra Bording.

Målsætningen for Skjern Isolering ApS er at fremstå som et kvalitetsbevidst firma, der udfører opgaver indenfor Rockwool efterisolering. Vi har som et af landets få firmaer været autoriseret siden 1985. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og bestræber os altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Det er virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget. Det er ikke ligegyldigt hvem De lader efterisolere Deres hus. Fejltagelser kan blive dyre og give mange ærgelser. Vi beskæftiger os med Rockwool efterisolering, og har i gennem årene løst i tusindevis af efterisoleringsopgaver, hvilket er Deres sikkerhed for et godt resultat. - Loftisolering - hulrumsisolering - Etageadskillelse

Raunstrup A/S

Robert Fultons Vej 228200 Aarhus N
logo

Firmaet ligger i Aarhus N og tager også imod kunder fra Bording.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Holmbo Byg

Skovvangen 388722 Hedensted
logo

Firmaet ligger i Hedensted og tager også imod kunder fra Bording.

Tømrerfirmaet Holmbobyg klarer alle små og mellemstore tømrer og snedker opgaver.Er det en dør der binder, eller skal der nye vinduer i huset.Et nyt tag eller skal der bygges til, så skal vi nok få det fixet, i den bedste kvalitet, til den rigtige pris.Holmbobyg er et tømrerfirma, som har eksisteret i 20 år.Firmaet består af mester selv og en lærling.Vi har flere gode samarbejdspartnere indenfor alle fag, så vi kan klare en opgave, med håndværkere man kan stole på.

Tømrer Tøsen ApS

Lukket

Gl. Skarrildvej 177400 Herning
logo

Firmaet ligger i Herning og tager også imod kunder fra Bording.

Tømrer Tøsen ApS udfører alt inden for tømrerfaget, uanset om det drejer sig om store eller små projekter. Vi kanhjælpe med alt fra tilbygninger, nyt tag til diverse gulvopgaver og terrasser. Kontakt os ved interesse.

Isenvad Tømrerfirma ApS

Lukket

Tyvkærvej 337430 Ikast
logo

Firmaet ligger i Ikast og tager også imod kunder fra Bording.

Isenvad tømrer- og murerfirma er fokuseret på at tilbyde høj kvalitetsservice og kundetilfredshed. Vi gør alt, hvad vi kan, for at imødekomme dine forventninger. Hvad enten det er et nyt køkken, isolering, ny terrasse, tilbygning eller reparationer og vedligeholdelse, så er vi klar til at tage opgaven og løse den efter alle fagkundskabens regler. Vi sætter den faglige stolthed i højsædet i alt vores arbejde. Det betyder, at du altid får flotte og holdbare resultater, når du benytter os.

Jysk Byg Og Gulvservice ApS

Lukket

Jens Juuls Vej 88260 Viby J
logo

Firmaet ligger i Viby J og tager også imod kunder fra Bording.

Eftersom jeg er uddannet tømrer og med mange års erfaring som gulvlægger giver det god mening for mig i mit lille firma, at kombinere tømrerfaget og gulvlægning under samme tag. Vi udfører alt indenfor gulvarbejde, samt mindre tømreropgaver. Men der bliver skam ikke sagt nej til større opgaver, da vi har mange dygtige samarbejdspartnere.

EMR, Murer & Entreprenør A/S

Lukket

Falkevej 288766 Nørre Snede
logo

Firmaet ligger i Nørre Snede og tager også imod kunder fra Bording.

EMR løser stort set alle former for byggeopgaver over hele landet i total-, hoved- eller fagentreprise for vidt forskellige private og offentlige bygherrer samt totalentreprenører. I eget regi udføres beton-, murer- og tømrerarbejde, mens vi til alt andet arbejde altid benytter anerkendte samarbejdspartnere og underentreprenører. Vi forsøger altid at løse byggeopgaverne til vores kunders fulde tilfredshed og vel at mærke leveret til tiden - hver gang. Kontakt os for mere information.

Andersen & Thoftgaard ApS

Sønderborgvej 167441 Bording

Klaus Vorret

Søbjergvej 757441 Bording

Isolering Midtjylland A/S

Munklindevej 447441 Bording

Bording Tømrer & Snedker

Bredgade 937441 Bording

Bording Tømrer- og Gulvbelægningsforretning

Toften 187441 Bording

Andersen & Thoftgaard ApS

(5)

Bordingvej 427441 Bording

T.Hvid

Grimsbrovej 158530 Hjortshøj

P G Montage

Søndergade 108382 Hinnerup

BJ. Konstruktion

Levetoftevej 254690 Haslev

Andreasens Byg & Leg

Bygaden 994983 Dannemare

Lundager Byg ApS

Teglgårdsvej 37441 Bording

Papiruld Silkeborg ApS

Skyggevej 407441 Bording

Fyrst/Defak Entreprise ApS

Skebjergvej 332765 Smørum

Bentsenworks

Femhusevej 44773 Stensved