Se på kort
Bøgens Kvarter 244270 Høng

Guldborg Tømrer og Montage er din alsidige tømrer i Slagelse, som varetager alle tømreropgaver på hele Vestsjælland. Vi tilbyder at løse store som små opgaver med udgangspunkt i kundens ønsker og behov.

Løve Gl Landevej 54270 Høng

Vi tilbyder alsidigt tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med nybygninger, tilbygninger, ombygning eller renoveringer. Skal De have nyt køkken, bad eller bryggers? Skal tagetagen indrettes eller bygges om? Skal De have trægulve? Mulighederne er uendelige - Vi kan være med til at netop Deres ønsker/ideer bliver gjort til virkelighed.

Smedeland 32600 Glostrup

Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra Høng.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Vænget 44520 Svinninge

Firmaet ligger i Svinninge og tager også imod kunder fra Høng.

Hos Mv Tømrer & Snedker ApS klarer vi alt indenfor tømrer-og snedkerfaget. Kontakt os for mere info.

Frølundevej 914220 Korsør

Firmaet ligger i Korsør og tager også imod kunder fra Høng.

Kvalitet og kundetilfredshed går hånd i hånd når du sender bud efter Tømrermester Martin Frederiksen.Vi har bred erfaring inden for byggefaget.Så om det står på et helt nyt hus eller en mindre renovering som feks. nyt tag, køkken, gulv, vinduer, terrasse osv.Ring endelig for uforpligtende tilbud og så ser vi om ikke vi kan gøre jeres drømme til virkelighed.

Vinkelvej 44281 Gørlev

Firmaet ligger i Gørlev og tager også imod kunder fra Høng.

TømrerfirmaTotalentrepriserMaler opgaver