tømrer helsingør 

gav 340 virksomheder i dette område

Simon Jørgensen & Søn A/S

Agernvej 7A3490 Kvistgård
logo

Simon Jørgensen og Søn A/S er en veletableret virksomhed med mange års erfaring inden for traditionelt håndværk. Vi kan tilbyde alsidigt tømrer og snedkerarbejde i forbindelse med nybygninger, tilbygninger eller renoveringer i området Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi har eget snedkerværksted i Kvistgård, hvor vi udfører snedkerarbejde efter individuelle mål, løsninger og design. Det betyder også at vi kan levere resultater hurtigt og smidigt.

Løvenskov ApS

Åbent

Helsingørsvej 573490 Kvistgård
logo

Velkommen til Løvenskov, hvor vores ekspertise, engagement og lidenskab går hånd i hånd for at skabe drømme, der varer livet igennem. Vi ser frem til at skabe noget bemærkelsesværdigt sammen med dig.

Tømrermester Kaj L Jensen`s Eftf.

Hornbækvej 1603490 Kvistgård
logo

Tømrermester Kaj L Jensen`s Eftf. udfører alle former for tømrerarbejde. Min højeste prioritet er at holde aftaler med kunderne. Jeg yder den bedste hjælp og går ikke på kompromis med kvaliten. Jeg har ry for at bruge materialer af bedste kvalitet og handler derfor ikke i lavpris-tømrerhandler. Ring for nærmere information.

Raunstrup Bygningsservice A/S

Smedeland 32600 Glostrup
logo

Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra Helsingør.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

A Z Isolering og Totalentreprise ApS

Industrivej 15B3000 Helsingør
logo

Hos A-Z Isolering er vi autoriserede Paroc-isolatører, vi har mere end 10 års erfaring inden for isolering / efterisolering af hulmure og lofter. Ingen opgave er for stor eller lille! Så kontakt os for et uforpligtende og gratis tilbud!

Tømrermester Henrik Jensen

Løvvænget 213100 Hornbæk
logo

Henrik Jensen løser alle tænkelige tømrer og snedker opgaver, både for private og for virksomheder og institutioner. Vi har fokus på æstetik og kvalitet og vores arbejdsområder spænder vidt fra traditionelt tømrer-, og snedkeropgaver til fagentreprise og hovedentreprise. Vores team er dygtige og erfarne håndværkere, der alle er servicemindede. Vi bestræber os på at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og på at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Ring og hør nærmere.

Meincke's Total-Service A/S

Arnold Nielsens Boulevard 60, 1. sal., 1 sal. sal.2650 Hvidovre
logo

Firmaet ligger i Hvidovre og tager også imod kunder fra Helsingør.

Vi servicerer boligforeninger/selskaber, erhverv, ejendomsmæglere og advokater. Vi lægger vægt på en god service og har stabile medarbejdere, der alle taler dansk. Vi udfører alt service og vedligeholdelses arbejde, som er tilknyttet en ejendom.

F. Madsen Entreprise

Åbent

Leestrupvej 134683 Rønnede
logo

Firmaet ligger i Rønnede og tager også imod kunder fra Helsingør.

F. Madsen Entreprise har mange års erfaring inden for håndværker- og byggebranchen. Står du og gerne vil have et tilbud på dit byggeprojekt uanset om det er en tilbygning, ombygning, nybyggeri eller nogle af vores andres services, står vi klar til at tage en uforpligtende snak med dig. Service er også kernen i vores virksomhed, hvorfor vi kigger grundigt på din forespørgsel, og vender tilbage hurtigst muligt med et helt uforpligtende tilbud.

7lights / True Handyman

Lukket

(5)

Næsborgvej 86, st. sal. tv2650 Hvidovre
logo

Firmaet ligger i Hvidovre og tager også imod kunder fra Helsingør.

Vores virksomhed omfatter en håndfuld dedikerede medarbejdere, som konstant arbejder på at levere den højeste kvalitet. Kundetilfredshed er hele grundstenen i vores forretning, som vi altid bestræber os på.Vi leverer den bedste kombination af funktionalitet med æstetik, fleksibilitet og traditionalisme. Derfor søger vi konstant at udvide vores team, hvor alle er velkomne som går op i samme værdier.levere den højeste kvalitet.

Rlh Byg & Service

Pårupvej 803230 Græsted
logo

Firmaet ligger i Græsted og tager også imod kunder fra Helsingør.

Hos RLH Byg & Service står vi klar til at hjælpe dig, hvis du skal have udført professionelt tømrerarbejde. Vi varetager opgaver for både privatpersoner og erhvervskunder, og fra vores egen adresse i Rødovre kører vi gerne ud til opgaver i vores eget lokalområde samt i Hillerød, Hellerup og flere andre steder.

Son-Byg ApS

Oldenvej 10B 13490 Kvistgård

Kyed Byg A/S

Åbent

Fredensborgvej 303080 Tikøb

Th. Søndergaard A/S

Bøgeskovvej 11A3490 Kvistgård

S & P Service Anno 2015 ApS

Åbent

Hollandskevej 163000 Helsingør

Snedker- & Tømrerfirmaet Laus

Gl Hellebækvej 25B3000 Helsingør

Dalebakke Tømrerentreprise

Esrumvej 4163080 Tikøb

Torben Træmand

Toftemosevej 19B3100 Hornbæk

Peter Christoffersen

Bøtterupvej 16B3100 Hornbæk

Ottesen Snedker & Tømrermester ApS

Gurrevej 42G, 1. sal. tv3000 Helsingør

Tømrermester Jens A Seitzberg

Roret 1953070 Snekkersten

Tømrermester Morten Pedersen

Olriksvej 18B3000 Helsingør

Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS

Åbent

Egeskovvej 21A3490 Kvistgård

Tømrer Søren

Bøssemagergade 373150 Hellebæk

Tømremester Vilhjalmur Jakobsson

Søndre Strandvej 24B3000 Helsingør

Tømrerfirmaet L. Nicolaysen v/Sebastian Olsen

Århusvej 563000 Helsingør