tømrer holbæk 

gav 368 virksomheder i dette område

GTS - Gislinge Tømrer- og Snedkerforretning ApS

Lukket

Teknikvej 34532 Gislinge
logo

Hos GTS holder vi fast i de gamle traditioner for et godt håndværk, og vi udfører opgaverne med største omhu og kvalitet. Vi har mere end 35 års erfaring med værktøjskassen. Vi udfører bl.a. tagkonstruktioner, snedkerarbejde, vinduer og døre, gulve, køkkener, til- og ombygninger, glasarbejde, efterisolering samt totalentreprise.

A & W Perspektiva A/S

Østerled 104300 Holbæk
logo

A & W Perspektiva A/S er et dansk tømrerfirma, der har rødder helt tilbage til år 1900, hvor Asmussen & Weber grundlagde virksomheden. Lige siden har vi bestræbt os på at udvikle og fremstille kvalitetsbyggeri i træ med stor respekt for de håndværksmæssige traditioner men altid på forkant med udviklingen. Vi udfører alle former for træbyggerier, hvad enten de skal anvendes som privatbolig, i erhvervsøjemed eller bygges i offentligt regi og uanset om de er af permanent eller midlertidig karakter.

Mw Tømrer & Snedker ApS

Lukket

Vænget 44520 Svinninge
logo

Hos Mv Tømrer & Snedker ApS klarer vi alt indenfor tømrer-og snedkerfaget. Kontakt os for mere info.

Bejder Tømrer & Snedker

Åbent

Holbækvej 214370 Store Merløse
logo

Bejder Tømrer & Snedker varetager klassisk tømrerarbejde for kunder på størstedelen af øen, lige fra Korsør til Kastrup. Uanset om det er vinduer, døre en træterrasse eller en tagreparation, følger vi dit tømrerprojekt trygt og professionelt til dørs.

Raunstrup Bygningsservice A/S

Smedeland 32600 Glostrup
logo

Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra Holbæk.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

EBH Byg Tømrermester ApS

Lukket

Mårsøvej 44300 Holbæk
logo

Vi laver alle slags tømrerarbejde og tømreropgaver, heriblandt vinduer, døre, tagarbejde, hoved- og totalentrepriser. Tilbygning, ombygning og nybygning - Nye vinduer og døre - Vedligeholdelse og renovering af tag - Etablering af terrasser og gulve. Kontakt os i dag for at høre nærmere.

Rejnhold Byg v/ Jonas Rejnhold Jensen

Elmevej 334520 Svinninge
logo

Med 21 års erfaring har jeg som tømrer og snedker en stor ekspertise i at bygge i træ. Det gælder bygning af alt fra skure og garager til nye udestuer, men Rejnhold Byg kan også tilbyde udskiftning af vinduer og døre, opbygning af træterrasser og lægning af nyt tag.

Ebh Byg Entreprise ApS

Lukket

Mårsøvej 44300 Holbæk
logo

Ebh Byg Entreprise ApS - vi er din professionelle byggepartner. Erhvervsbyggeri skal overholde hver branches specifikke krav til sikkerhed, funktionalitet, materialer og kvalitet. Det gælder hvad enten vi bygger lagerhaller, industribygninger, kontorer, domiciler, autoværksteder, idrætshaller, butikker eller lignende. Det ved vi, og derfor lytter vi omhyggeligt til alle vores kunders ønsker og krav.

Bork-Byg

Æblevang 304300 Holbæk
logo

Bork-Byg klarer alt indenfor tømrer- og snedkerfaget. Ring og få en uforpligtende pris på din opgave.

Chrispo

Uglerupvej 234300 Holbæk
logo

Chrispo udfører en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver for både private og erhvervslivet. Vi udfører bl.a. nybyg, tilbyg, trægulve, vinduer og døre, køkkener, badeværelser, vinterhaver/udestuer, carporte, tagarbejde, renovering m.m. Så hvis dine døre og vinduer er nedslidte og trænger til at blive skiftet ud, eller du skal have nyt køkken, tagetagen skal bygges om, carporten udvides eller stuegulvet lægges om, så kontakt os for et godt tilbud.

Mårsø Tømrer & Snedkerservice

Gl Tuse Næs Vej 114300 Holbæk
logo

Mårsø Tømrer- & Snedkerservice udfører en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver for både private og erhvervslivet. Vi udfører bl.a. Nybyg, Tilbyg, Trægulve, Vinduer og døre, Køkkener, Badeværelser, Vinterhaver/udestuer, carporte, Tagarbejde, Renovering m.m. Så hvis dine døre og vinduer er nedslidte og trænger til at blive skiftet ud, eller du skal have nyt køkken, tagetagen skal bygges om, carporten udvides eller stuegulvet lægges om, så kontakt os for et godt tilbud.

JJ Tømrer & Snedker A/S

Industriparken 33B4450 Jyderup
logo

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, og leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Som en del af vores målsætning om altid at sætte kundens behov først, er vi selvfølgelig medlem af byg garanti ordningen som altid er en god partner på sidelinjen under byggeriet

TJ Tømrerservice ApS

Audebo Skolevej 144300 Holbæk
logo

TJ Tømrerservice er et ungt tømrer og snedker firma som lægger stor vægt på kvaliteteten af vores arbejde, samt at overholde aftalte tider. Firmaets daglige ledere og ejere er:Tømrermester Tommy Woxholt, Tømrermester Jørn Løvenhorst. Vi arbejder med alle slags opgaver på hele sjælland, og giver en fast tilbudspris. Vi er pt 13 fastansatte. Ring til os og få en snak om dine planer, så giver vi en fast pris på dit byggeprojekt.

Tømrerfirmaet Jacobsen ApS

Østre Hovvej 104520 Svinninge
logo

Tømrerfirmaet Jacobsen har base i Svinninge i Nordvestsjælland. Vi løser opgaver for både private og erhverv i det sjællandske. Vi betjener blandt andet kunder i Holbæk, Jyderup, Vig, Kalundborg samt andre byer. Vores primære arbejdsopgaver er montage af vinduer og døre, men vi varetager alle typer tømrer- og snedkeropgaver. #nl# #nl#

Hat's Byggeservice

Tåstrupvej 564370 Store Merløse

Hat's Byggeservice udfører en bred vifte af tømreropgaver.Jeg udfører bl.a. nybyg, tilbyg, trægulve, vinduer/døre og renoveringer.

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser

Absalonsvej 204300 Holbæk
logo

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser er den største uddannelsesinstitution i Nordvestsjælland. Hvert år uddanner vi unge og ældre inden for mere end 30 forskellige uddannelser og kursustilbud. Vi har fokus på høj faglighed, kvalitet og trivsel i spændende uddannelsesmiljøer. Vi har et tæt samarbejde med erhvervslivet for at sikre vores elever og kursister de bedste muligheder for lærepladser, praktikophold, arbejde og videreuddannelsesmuligheder.

Tømrermester Anders Hvisel

Fjordvej 104534 Hørve
logo

Firmaet ligger i Hørve og tager også imod kunder fra Holbæk.

Vi løser alle tænkelige tømrer- og snedkeropgaver. Vi bestræber os på at leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Kontakt os gerne i dag, for et uforpligtende tilbud.

Tømrermester Lars B. Jensen ApS

Søgårdsvej 254340 Tølløse

Vi udfører en bred vifte af tømreropgaver for både private og erhvervslivet. Vi udfører bl.a. reparationer, vedligeholdelse, renovering, ombygninger, tilbygninger, vinduer og døre samt forsikringsskader. Så hvis dine døre og vinduer er nedslidte og trænger til at blive skiftet ud, eller du skal have nyt køkken, tagetagen skal bygges om, carporten udvides eller stuegulvet lægges om, så kontakt os for et godt tilbud.

Jama Service

Lukket

Østerled 544440 Mørkøv

Hos Jama service kan vi tilbyde alsidigt tømrer- snedker og malerarbejde i forbindelse med nybygning, om- og tilbygning samt renovering. Vi kan stå for en samlet løsning som multiservice virksomhed. Mulighederne er mange, vi kan gøre dem til virkelighed.

Tømrer- og Snedkermester Tage Pedersen ApS

Urtehaven 414300 Holbæk

Højsted Tømrer-Entreprise ApS

Thorsvej 74300 Holbæk

Tømrermester David Vemborg

(5)

Ringstedvej 2304300 Holbæk

Søgaard Enterprise ApS

Søskrænten 314340 Tølløse

Fjeldgaard Tømrer & Snedker ApS

Lukket

Kastrupvej 474300 Holbæk

Skanvel ApS

Søstrupvej 784420 Regstrup