Se på kort

tømrer ikast-brande 

gav 140 virksomheder i dette område

Tømrermester ApS

Sven Dalsgaards Vej 377430 Ikast
logo

Hos Tømrermesteren er den gode dialog altid i fokus. Sammen finder vi frem til dine behov, og tilser det, du ønsker at få forbedret eller renoveret i dit hus. Tømrermesteren kører altid ud til dig og kigger på tømreropgaven – uanset om du ønsker at få udført tømrerarbejde i Ikast eller andre byer i Midtjylland. Får du lavet et tilbud hos Tømrermesteren er det naturligvis uforpligtende, og fokus er altid at lave et tilbud, som er til at betale.

Bytømr'n

Poppelvej 47441 Bording
logo

Bytømr'n udfører en bred vifte af tømrer og snedkeropgaver for både private og erhvervslivet. Vi udfører bl.a. nybyg, tilbyg, trægulve, vinduer og døre, køkkener, badeværelser, vinterhaver/udestuer, carporte, tagarbejde, renovering m.m. Så hvis dine døre og vinduer er nedslidte og trænger til at blive skiftet ud, eller du skal have nyt køkken, tagetagen skal bygges om, carporten udvides eller stuegulvet lægges om, så kontakt os for et godt tilbud.

Sørensens Byg Og Montage

Åbent

Gedhusvej 87441 Bording
logo

Sørensens Byg og Montage står klar til at hjælpe dig. Vi har erfaring med alt indenfor tømreropgaver, isolering, boligrenovering m.v. Du kan som kunde henvende dig trygt til os, da du altid er sikret høj kvalitet og fagmænd, der vægter kundetilfredshed samt professionalisme utrolig højt. Vi udfører flere forskellige opgavetyper og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Raunstrup A/S

Rørdalsvej 819220 Aalborg Øst
logo

Firmaet ligger i Aalborg Øst og tager også imod kunder fra Ikast-brande.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Isenvad Tømrerfirma ApS

Lukket

Tyvkærvej 337430 Ikast
logo

Isenvad tømrer- og murerfirma er fokuseret på at tilbyde høj kvalitetsservice og kundetilfredshed. Vi gør alt, hvad vi kan, for at imødekomme dine forventninger. Hvad enten det er et nyt køkken, isolering, ny terrasse, tilbygning eller reparationer og vedligeholdelse, så er vi klar til at tage opgaven og løse den efter alle fagkundskabens regler. Vi sætter den faglige stolthed i højsædet i alt vores arbejde. Det betyder, at du altid får flotte og holdbare resultater, når du benytter os.

Tømrerkompagniet ApS

Torneåvej 127430 Ikast
logo

Tømrerkompagniet er en mindre virksomhed, der hele tiden har kunden i fokus. Vi påtager os enhver byggeopgave - intet er hverken for stort eller småt.

Skjern Isolering ApS

Holstebrovej 36B6900 Skjern
logo

Firmaet ligger i Skjern og tager også imod kunder fra Ikast-brande.

Målsætningen for Skjern Isolering ApS er at fremstå som et kvalitetsbevidst firma, der udfører opgaver indenfor Rockwool efterisolering. Vi har som et af landets få firmaer været autoriseret siden 1985. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og bestræber os altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Det er virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget. Det er ikke ligegyldigt hvem De lader efterisolere Deres hus. Fejltagelser kan blive dyre og give mange ærgelser. Vi beskæftiger os med Rockwool efterisolering, og har i gennem årene løst i tusindevis af efterisoleringsopgaver, hvilket er Deres sikkerhed for et godt resultat. - Loftisolering - hulrumsisolering - Etageadskillelse

Raunstrup A/S

Robert Fultons Vej 228200 Aarhus N
logo

Firmaet ligger i Aarhus N og tager også imod kunder fra Ikast-brande.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Tømrer Tøsen ApS

Lukket

Gl. Skarrildvej 177400 Herning
logo

Firmaet ligger i Herning og tager også imod kunder fra Ikast-brande.

Tømrer Tøsen ApS udfører alt inden for tømrerfaget, uanset om det drejer sig om store eller små projekter. Vi kanhjælpe med alt fra tilbygninger, nyt tag til diverse gulvopgaver og terrasser. Kontakt os ved interesse.

Jysk Byg Og Gulvservice ApS

Lukket

Jens Juuls Vej 88260 Viby J
logo

Firmaet ligger i Viby J og tager også imod kunder fra Ikast-brande.

Eftersom jeg er uddannet tømrer og med mange års erfaring som gulvlægger giver det god mening for mig i mit lille firma, at kombinere tømrerfaget og gulvlægning under samme tag. Vi udfører alt indenfor gulvarbejde, samt mindre tømreropgaver. Men der bliver skam ikke sagt nej til større opgaver, da vi har mange dygtige samarbejdspartnere.

EMR, Murer & Entreprenør A/S

Lukket

Falkevej 288766 Nørre Snede
logo

EMR løser stort set alle former for byggeopgaver over hele landet i total-, hoved- eller fagentreprise for vidt forskellige private og offentlige bygherrer samt totalentreprenører. I eget regi udføres beton-, murer- og tømrerarbejde, mens vi til alt andet arbejde altid benytter anerkendte samarbejdspartnere og underentreprenører. Vi forsøger altid at løse byggeopgaverne til vores kunders fulde tilfredshed og vel at mærke leveret til tiden - hver gang. Kontakt os for mere information.

Tømrer Vinothan Logenthiran

Thygesensvej 297430 Ikast

Tømrermester Chris J Uldum

Tjørnevej 477442 Engesvang

Målestokken ApS

Skolegade 118766 Nørre Snede

NTS - Nørre-Snede Tømrer og Snedkerforretning

Falkevej 31A8766 Nørre Snede

Thomas Månsson Tømrer & Snedker ApS

(1)

Krøsbærvej 177330 Brande

Tømrermester Martin Larsen

Skovbrynet 257330 Brande

Tømrer- Og Snedkerfirmaet Knud Sørensen P/S

Præstelunden 237330 Brande

Andersen & Thoftgaard ApS

Sønderborgvej 167441 Bording

Mester Byg A/S

Lukket

Stigbjergvej 157330 Brande

Klaus Vorret

Søbjergvej 757441 Bording

Tømrer Nikolaj Kempf

Smedebækvej 107361 Ejstrupholm

Tømrerfirmaet Sølager ApS

Løhdesvej 167442 Engesvang

Isolering Midtjylland A/S

Munklindevej 447441 Bording

Bording Tømrer & Snedker

Bredgade 937441 Bording