Se på kort

tømrer mariagerfjord 

gav 168 virksomheder i dette område

Tømrer & Bådebygger Finn Møller ApS

Randersvej 29550 Mariager
logo

Vi tilbyder tømrerarbejde og mindre opgaver indenfor snedker & bådebyggeri. Vi udfører entrepriser & tilbudsarbejde, men også mindre opgaver.Nybyggeri, tilbygning, ombygning, glarmester-opgaver eller reparation; Stort og Småt, alt bliver godt. Vores private kunder er i fokus, hos vores kvalitetsbevidste team. Bindingsværk og renoveringsopgaver kan også vi lave, efter de gode gamle håndværkstraditioner. Skadeservice ved indbrud, storm eller vand, så giv os gerne et ring.

TRÆ I EN

Lukket

Strandholtvej 249500 Hobro
logo

Leder du efter et pålideligt tømrerfirma? Vores snedkere og tømrer udfører professionelt tømrerarbejde i Blokhus, Løkken og Nordjylland. Vi er et lille enkeltmandsfirma, der har værksted nær Gatten. Firmaet har lave driftsomkostninger og kan derfor tilbyde en fornuftig pris på alle projekter. Vi leverer kvalitetsløsninger du har glæde af i mange år, og vægter et tæt og godt samarbejde.

Hobro Tømrer & Snedker P/S

Lukket

Fynsvej 19500 Hobro
logo

Hobro Tømrer- og Snedkerforretning er din alsidige tømrer og snedker i Hobro. Vi har arbejdet sammen i mange år, og med vores ekspertise, samt håndværksmæssige fagligheder, har vi hjulpet rigtig mange med at realisere deres drømme og projekter.

Tømrerfirmaet Christian Dahl Jensen ApS

Lukket

Bøgelunden 369560 Hadsund
logo

Tømrerfirmaet Christian Dahl Jensen ApS kan hjælpe med alle former for tømrerarbejde i Hadsund og omegn. Vi udfører gerne hoved- & fagentrepriser for såvel private som erhverv samt mindre opgaver, hvis der er behov for det. Kontakt os ved interesse.

Raunstrup A/S

Rørdalsvej 819220 Aalborg Øst
logo

Firmaet ligger i Aalborg Øst og tager også imod kunder fra Mariagerfjord.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

P. E. Montage

Sønderholt 59560 Hadsund
logo

P.E. Montage er en lille tømrervirksomhed med store kompetencer inden for træarbejde. Vi løser et væld af forskelligartede opgaver. Fra reparation af gamle døre, vinduer og paneler til opsætning af vægge, lofter og karme. Fra de små og detaljerige træarbejder til de store linjer, når huset skal udbygges eller ombygges. Vores kalender er altid åben for nye kunder, som ønsker fagligt kompetente håndværkere og foretrækker en virksomhed, hvor mester selv tager telefonen.

Vistisen

Transbjergholt 429560 Hadsund
logo

Vistisen tilbyder professionelt tømrerarbejde. Vi udfører en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver for både private og erhvervslivet. Bl.a. nybyg, tilbyg, trægulve, vinduer og døre, køkkener, badeværelser, vinterhaver/udestuer, carporte, tagarbejde, renovering m.m. Kontakt os for et godt tilbud.

Raunstrup A/S

Robert Fultons Vej 228200 Aarhus N
logo

Firmaet ligger i Aarhus N og tager også imod kunder fra Mariagerfjord.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Guldagers Multiservice ApS

Lukket

Gyden 108990 Fårup
logo

Guldagers Multiservice ApSer den perfekte samarbejdspartner, Når i mangler erfaren, flexsibel og selvkørende arbejdskraft.Vi tilbyder hjælp med alle typer praktiske opgaver.Enten på timebasis eller med en fast aftale.

Tømrerfirmaet Jørn Bech ApS

Rørsangervej 409560 Hadsund
logo

Tømrerfirmaet Jørn Bech ApS i Hadsund er et tømrerfirma med over 30 års erfaring i branchen. Vi står for det gode solide håndværk og løser alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget.Vores virksomhed har i mange år betjent en fast kundekreds, der med glæde lader os klare de forskellige tømreropgaver.

Al-To v/Henrik Svangren

Kongenshøjvej 89550 Mariager

Tømrerfirmaet Jørn Bech

Åbent

Rørsangervej 409560 Hadsund

Nicklas Villadsen Tømrer & Snedker

(5)

Højbakken 99560 Hadsund

Tømrermester Kurt Nielsen

Mariagervej 429500 Hobro

Grønhøj Tømrer & Snedker v/ Jens Peter Vestergaard Andersen

Truevejen 99500 Hobro

Rold Tømrer-Og Snedkerforretning

Haverslevvej 5A9510 Arden

Søndermarksvej 19

Lukket

Søndermarksvej 199510 Arden

Lars Steenfeldt

Havnegade 179550 Mariager

Tømrerfirmaet Vk & Paw Andersen ApS

Lukket

Kløvermarken 99510 Arden

Tømren fra Arden

Kløvermarken 99510 Arden

Brandt - Gulvlægger, Tømrer & Snedker

Søndermarksvej 88970 Havndal

Phl Tømrer & Snedker ApS

True Hovedgade 309550 Mariager

Hvilsom Tømrer- og Snedkerforretning ApS

Søhalevej 89500 Hobro

Byggelyst ApS

Elmevej 149500 Hobro

Tomtømrer

Valmuemarken 119500 Hobro