Se på kort

tømrer næstved 

gav 281 virksomheder i dette område

Byggefirmaet Mastrup ApS

Lukket

Helgesvej 194160 Herlufmagle
logo

Byggefirmaet Mastrup nær Næstved er et godt og solidt familieejet håndværkerfirma med 50 år på bagen. Vi udfører opgaver inden for byggeri, tømrer- og snedkerarbejde og forsikringsskader for private, erhverv og det offentlige. Vi bruger kun de bedste materialer samt danske håndværkere, og tager højde for alle nødvendige byggeregler & energikrav, der er i dag. Medlem af BYG GARANTI ordningen.

ABC Byg Næstved ApS

Fodbygårdsvej 334700 Næstved
logo

Hos ABC Byg er du i centrum. Vi udfører arbejde efter principper om kundetilfredshed og høj kvalitet, og går ikke på kompromis med det gode håndværk. Speciale i tagrenovering samt nyt ståltag på KUN 3 dage. Vi er Lindab TagXpert og giver op til 30 års produkt garanti. Vi udfører også tømrerarbejde som udskiftning af vinduer & døre, papiruldsisolering i forbindelse med nyt tag m.v. Tilsluttet BYG GARANTI ordningen. Vinder af Håndværker.dk prisen for 5. år i træk.

Claus Nyegaard Byg

Birkealle 34171 Glumsø
logo

Hos Nyegaard Byg påtager vi os alle opgaver, der er tømrer- og snedkerrelaterede. Vi udfører opgaver for både private og virksomheder. Vi er fast tilknyttet entreprenørvirksomheden CC Brun. Det har vi været i syv år, hvilket beviser, at vores arbejde er af højeste kvalitet, for ellers er det ikke muligt at bevare en kunde af en sådan kaliber. Måske er dit gør-det-selv-projekt gået i stå? Lad os hjælpe dig videre. Det behøver ikke være så dyrt, som du måske tror.

Raunstrup Bygningsservice A/S

Smedeland 32600 Glostrup
logo

Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra Næstved.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Mw Tømrer & Snedker ApS

Lukket

Vænget 44520 Svinninge
logo

Firmaet ligger i Svinninge og tager også imod kunder fra Næstved.

Hos Mv Tømrer & Snedker ApS klarer vi alt indenfor tømrer-og snedkerfaget. Kontakt os for mere info.

Skibinge Tømreren

Lukket

Enghavevej 104720 Præstø
logo

Firmaet ligger i Præstø og tager også imod kunder fra Næstved.

"Skibinge Tømreren" står for et godt, solidt og æstetisk håndværk. Hos os er kvalitet et kendetegn, der går igen i alt, lige fra rådgivning, projektering til service, i alle aspekter af arbejdet. Vi udfører en lang række alsidige opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget for både private og erhverv. Fra mindre reparationer og små vedligeholdelsesopgaver til store byggeopgaver, hvor vi står for hele entreprisen. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud!

Ny Næstved Tømrer

Lukket

Kornbakken 174700 Næstved
logo

Ny Næstved Tømrer udfører, alle typer opgaver og husk - Der er intet der er for svært. Vi har store ambitioner og vil, levere den bedste service til vores kunder. Vores mål er at få, glade og tilfredse kunder, som vil komme igen. Det er derfor vigtigt for os, at vores arbejde er af højeste kvalitet.

AJ Ejendomsservice

Suså Landevej 544160 Herlufmagle
logo

​Hos AJ Ejendomsservice tilbydes opgaver inden for ejendomsservice til private- og erhvervskunder på Sjælland, Lolland og Falster.

Langebjerg Tømreren /v Erik Nielsen

Langebjergvej 144250 Fuglebjerg
logo

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi løser en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver som bl.a.: Nybyggeri, totalentrepriser, køkkener, tage, gulve, vinduer og døre. Kontakt os for yderligere information.

Tømrermester Steen Hemmingsen

Karrebækvej 7834736 Karrebæksminde
logo

Vi udfører tømrer- og snedkerarbejde på Sydsjælland for private og erhverv og har mere end 30 års erfaring. Nybyggeri af parcelhuse og sommerhuse, tagarbejde, vinterhaver og udestuer, tilbygninger, ombygninger, vedligeholdelse, vinduer og døre, carporte, fredede bygninger og forsikringsskader. Vi har eget værksted og kan derfor tilvirke træ til forskellige formål. Vi har et bredt netværk af samarbejdspartnere og kan derfor tilbyde at løse opgaver hvor VVS-, murer- og maleopgaver indgår.

Hustømreren Esben Fundal

Lærkevej 24700 Næstved
logo

Solidt håndværk, individuelt byggeri, ombygninger, tilbygninger, nybyggeri, totalentrepriser, reparationer, vinduer og døre. Kontakt Tømrermester Esben Fundal for et uforpligtende tilbud.

Tømrermester Michael Sommer

Vinkelvej 114700 Næstved
logo

Ønsker du opførelse/ vedligeholdelse af nybyggeri og sommerhuse, vindueudskiftning, træterrasser, køkkenmontering samt alle andre opgaver indenfor faget, så kontakt mig.

7lights / True Handyman

Lukket

(5)

Næsborgvej 86, st. sal. tv2650 Hvidovre
logo

Firmaet ligger i Hvidovre og tager også imod kunder fra Næstved.

Vores virksomhed omfatter en håndfuld dedikerede medarbejdere, som konstant arbejder på at levere den højeste kvalitet. Kundetilfredshed er hele grundstenen i vores forretning, som vi altid bestræber os på.Vi leverer den bedste kombination af funktionalitet med æstetik, fleksibilitet og traditionalisme. Derfor søger vi konstant at udvide vores team, hvor alle er velkomne som går op i samme værdier.levere den højeste kvalitet.

T.G. Andersen ApS

Klarinetvej 354700 Næstved
logo

Hos T.G Andersen får du altid den bedste vejledning og service. Vi er med dig fra start til slut og slipper ikke opgaven, før vi har din fulde tilfredshed.

Tømrerfirmaet Thomas Hansen

Lukket

Sorøvej 214250 Fuglebjerg
logo

Vi udfører en lang række alsidige opgaver indenfor tømrer- og snedkerfaget for både private og erhverv, fra mindre reparationer og små vedligeholdelsesopgaver til store byggeopgaver, hvor vi står for hele entreprisen. Vi er medlem af Dansk Byggeri Det betyder, at vores arbejde er omfattet af Byg Garantiordningen, og at vores kunder dermed har en sikkerhed for, at det færdige arbejde er i orden.

Birkegårdens Tømrer & Snedker Firma ApS

Tyvelsevej 544171 Glumsø
logo

Birkegårdens Tømrer- & Snedkerfirma har eksisteret siden 1999. Vi udfører alle former for tømrer og snedkerarbejde og har mere end 15 års erfaring i tagdækning. Det er altid en fornøjelse at kunne aflevere et stykke arbejde til tilfredse kunder. Vi laver alt fra opsætning af nyt køkken og bordplade til oplægning af nyt tag, isætning af nye døre og vinduer, ombygning og tilbygning samt renovering af badeværelse og fliser. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Tømrermester Helge Hansen

Nødholmsvej 224171 Glumsø

Fladså Tømrer Og Snedker ApS

Lukket

Næstelsø Præstemark 344700 Næstved

B. & T. Christensen ApS

Porsemosen 104160 Herlufmagle

Anker Damgaard Paulsen ApS

Tømrervænget 14700 Næstved

Tømrermester Kim Christiansen

Ydre Korsørvej 54250 Fuglebjerg

Ak Tømrer/Snedker

Lodsvej 94736 Karrebæksminde

Tømrermester Gert Majdahl Nielsen ApS

Liljevej 44684 Holmegaard

Tømrermester Finn Christensen

(5)

Brinken 344700 Næstved

Tømrermester Peter Hansen

(5)

Næstelsø Præstemark 2A4700 Næstved