Se på kort

tømrer nysted 

gav 84 virksomheder i dette område

Nysted Efterskole

(5)

Skansevej 224880 Nysted
logo

Nysted Efterskole er en praktisk efterskole, der retter sig mod dig, der ønsker at gå i skole på en anden måde. Vil du være tømrer, sundhedshjælper, skovarbejder, mekaniker eller andet håndværk, og har du måske lidt svært ved de boglige fag, så er Nysted efterskole nok lige noget for dig! Skolens værksteder og bygninger ligger på et 3o tønder land stort område. Vi er ca. 40 ansatte og har plads til 135 elever. Hvis du ønsker at tilmelde dig skolen, kan du besøge os på en af vores optagelsesdage.

M.N. Entreprise A/S

Lukket

V. Henriksens Vej 74930 Maribo
logo

Firmaet ligger i Maribo og tager også imod kunder fra Nysted.

M.N. Entreprise A/S udfører Tømrer- snedkerarbejde, Murerarbejde, Jord- og betonarbejde, Aut. Kloakarbejde, Brolægning, Entreprenørarbejde, Hovedentrepriser, nybyggeri, ombygning, tilbygning, renovering, forsikringsskader m.v. for Private, Erhverv, institutioner og boligforeninger i Maribo og på hele Lolland Falster og Sydsjælland. Tilsluttet BYG GARANTI ordningen. Dit sikre valg til bedste håndværk og byggefirma!

Bjarne Petersen A/S

Lukket

Københavnsvej 124800 Nykøbing F
logo

Firmaet ligger i Nykøbing F og tager også imod kunder fra Nysted.

Byggefirmaet Bjarne Petersen A/S blev etableret d.1. april 1974 af Bjarne Petersen. I dag beskæftiger vi 44 medarbejdere indenfor jord-/kloak-/betonområdet, murer, tømrer/snedker samt formænd. Vores kundekreds består af private kunder, erhverv, boligselskaber og forsikringsselskaber. Vores kerneydelse er reparationsopgaver, renovering, tilbygninger, og vi lægger vægt på at lave præcise tilbud. Vi har faste samarbejdspartnere indenfor EL, VVS og malere.

Tømrerfirmaet Per Christensen ApS v/ Jakob Kirkegaard

Lukket

Hesthøjvej 97870 Roslev
logo

Firmaet ligger i Roslev og tager også imod kunder fra Nysted.

Vi udfører store og små opgaver i hovedentreprise - altså behøver du kun ringe ét sted, så skaffer vi de øvrige håndværkere. Få et uforpligtende tilbud eller et prisoverslag!

Raunstrup A/S

Rørdalsvej 819220 Aalborg Øst
logo

Firmaet ligger i Aalborg Øst og tager også imod kunder fra Nysted.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Lars Norit Tømrer og Snedkermester

Radsted Langet 24990 Sakskøbing
logo

Firmaet ligger i Sakskøbing og tager også imod kunder fra Nysted.

Vi er et velrenommeret firma, som udfører opgaver inden for gulvbelægning, tilbygninger, renoveringer, nybyggerier m.m. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Vi er medlem af Tagprofferne.

Ove Raabjerg Larsen Tømrer og Snedker ApS

Marienlystvej 457800 Skive
logo

Firmaet ligger i Skive og tager også imod kunder fra Nysted.

Virksomheden har pt. 2-4 medarbejdere ansat, hvoraf der altid er mindst 2 medarbejdere beskæftiget på værkstedet. På værkstedet fremstiller vi vinduer og døre i alle mulige varianter, snedker og brandpartier, alt i forarbejdning og profilering samt øvrigt snedkerarbejde. Vores maskinpark er moderne og spænder bredt. Vi udfører alle opgaver lige fra de helt små renoveringer til større opgaver. Hos os er høj kvalitet og faglig stolthed en selvfølge.

Est/Bmt Ejendomsservice & Montage

Lukket

Tjennemarkevej 484952 Stokkemarke

Firmaet ligger i Stokkemarke og tager også imod kunder fra Nysted.

Est/Bmt Ejendomsservice & Montage udfører renoveringsopgaver i Stokkemarke. Vi består af dygtige tømrere og snedkere, som blandt andet kan hjælpe med opsætning af hegn, terasser og gulvopgaver. Kontakt os ved interesse.

Skjern Isolering ApS

Holstebrovej 36B6900 Skjern
logo

Firmaet ligger i Skjern og tager også imod kunder fra Nysted.

Målsætningen for Skjern Isolering ApS er at fremstå som et kvalitetsbevidst firma, der udfører opgaver indenfor Rockwool efterisolering. Vi har som et af landets få firmaer været autoriseret siden 1985. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og bestræber os altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Det er virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget. Det er ikke ligegyldigt hvem De lader efterisolere Deres hus. Fejltagelser kan blive dyre og give mange ærgelser. Vi beskæftiger os med Rockwool efterisolering, og har i gennem årene løst i tusindevis af efterisoleringsopgaver, hvilket er Deres sikkerhed for et godt resultat. - Loftisolering - hulrumsisolering - Etageadskillelse

Merkel ApS

Gyldenbjergvej 34840 Nørre Alslev
logo

Firmaet ligger i Nørre Alslev og tager også imod kunder fra Nysted.

Hos Merkel får du en tømrer til enhver opgave. Vores team har mange års erfaring i faget og står klar til at hjælpe dig med dit næste projekt. Vi laver alt inden for tømrerfaget, Uanset om du har brug for hjælp til tag, køkken, møbler, skabe eller legepladser er vi den helt rigtige til at håndtere opgaven. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Raunstrup A/S

Robert Fultons Vej 228200 Aarhus N
logo

Firmaet ligger i Aarhus N og tager også imod kunder fra Nysted.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Martin Bo-Byg

Kraghave Møllevej 394800 Nykøbing F
logo

Firmaet ligger i Nykøbing F og tager også imod kunder fra Nysted.

Martin Bo Byg er en Tømrervirksomhed, som har eksisteret siden 2006. Forretningen er drevet som en enkeltmandsvirksomhed. Martin Bo Byg har til huse i Guldborgsund kommune, hvor også det meste arbejde udføres. Firmaets hovedopgaver består primært i at lave tømrerarbejde, men varetager også entrepriseopgaver. Kontakt os for yderligere information.

Byggeservice ApS V/ Tømrermester Kristian Skriver

Lukket

Aakjærsvej 137870 Roslev
logo

Firmaet ligger i Roslev og tager også imod kunder fra Nysted.

Vi udfører nybyggeri - også i hovedentreprise. Ikke alene i Skive området, men også i hele Region Midtjylland. Læs mere på hjemmesiden!

Tømrer Peer

Dyrehaven 74760 Vordingborg
logo

Firmaet ligger i Vordingborg og tager også imod kunder fra Nysted.

Tømrer Peer udfører tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med renovering, ombygning, tilbygning, vedligeholdelse, tagrenovering, vinduer og døre, forsikringsskader mv. på hele Sydsjælland og Lolland Falster. Alle der drømmer om at bygge hus, har helt individuelle ideer og ønsker. Vi giver Jer mulighed for at realisere denne drøm. Vi bygger nemlig individuelle parcel- og sommerhuse netop efter Jeres ønsker og behov. Ring på: 40 790 720

Tømrerfirmaet Villebæk ApS

Stubbekøbingvej 2884800 Nykøbing F
logo

Firmaet ligger i Nykøbing F og tager også imod kunder fra Nysted.

Villebæk ApS ønsker at fremstå, som et seriøst og kvalitetsbevidst tømrer-, snedker- og murerfirma, der kan udføre alle tænkelige opgaver indenfor faget. Vi leverer kvalitetsarbejde til absolut konkurrencedygtige priser, og sørger altid for, at overholde alle aftalte betingelser, samt leveringstider. Ring til os, for et uforpligtende tilbud.

Vinduesmestrene 2014 ApS

Engvej 287860 Spøttrup
logo

Firmaet ligger i Spøttrup og tager også imod kunder fra Nysted.

Vinduesmestrene 2014 ApS er din lokale glarmester, som løser alle typer glas- og glarmesteropgaver med stort engagement og høj faglig stolthed. Vi udskifter alle former for ruder, vinduer m.m. og leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og til aftalt leveringstid. Hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på en opgave, er du velkommen til at kontakte os.

JF Total Byg

Hvedevænget 134880 Nysted

Tømrerfirmaet Kaj Olsen Og Leif Pedersen ApS

Wichmandsvej 84880 Nysted

Kurt Kristensen

Vantore Strandvej 44880 Nysted

Kpj Håndværk

Skibsbrostræde 14880 Nysted

Manne

Smedepladsen 14880 Nysted

Lf Totalbyg ApS

Klostervej 1B4880 Nysted

Afnbyg

Adelgade 704880 Nysted

Bonde Tømrer & Snedker ApS - Nysted

Jernbanegade 214880 Nysted

Jb Byg Og Handel ApS

Wichmandsvej 214880 Nysted