Se på kort

tømrer sorø 

gav 252 virksomheder i dette område

Møllevang Bygningsentreprise ApS

Vedde Byvej 164295 Stenlille
logo

Møllevang Bygningsentreprise ApS har mere end 25 års erfaring inden for branchen. Vi løser alle tænkelige tømrer og snedker opgaver, både for private, for virksomheder, institutioner og boligselskaber. Vi udfører bla. flyttelejligheder, vindueudskiftning, om- og tilbygninger malerarbejde, gulvlægning, udestuer terasser og sommerhuse m.m.. Vi bestræber os på at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og på at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Ring og hør nærmere.

Kaj Andersen & Sønner ApS

Fulbyvej 54180 Sorø
logo

Med 34 års erfaring inden for byggebranchen samt altid opdateret med de nyeste maskiner og teknologier, kan vi tilbyde vores kundekreds en optimal løsning i forbindelse med alle relevante opgaver store som små med vægt på kvalitet og økonomi. Vores kundekreds er bred og omfatter bl.a. Sorø Kommune som vi gennem årene har udført meget arbejder for, boligselskaber, grundejerforeninger, virksomheder samt private husstande i hele Sorø og regionalområdet. Ring for mere information 24231866.

Raunstrup Bygningsservice A/S

Smedeland 32600 Glostrup
logo

Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra Sorø.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

StraXbyg

Lukket

Møllevænget 54293 Dianalund
logo

StraXbyg tilbyder totalløsninger inden for tømrer- og snedkerfaget med vægt på høj kvalitet og fornuftige priser. Som firma tilbyder vi alle typer opgaver inden for tømrer- og snedkerarbejde, men med speciale i halbyggeri. Vi er et lille firma, derfor kan du forvente at være i tæt kontakt med den samme person gennem hele projektet. Det skaber god kommunikation og gensidig tillid mellem dig og håndværkeren. Vi klarer alt fra store totalrenoveringer til tagarbejde, vedligeholdelse, renovering m.v.

HEJ Tømreren ApS

Lukket

Bakkevej 184293 Dianalund
logo

Sætter du pris på kvalitet, og ønsker du en tømrer, der kan rådgive dig hele vejen igennem byggeprojektet? Så kan du roligt vælge HEJ Tømreren som tømrerfirma. HEJ Tømreren er en mellemstor virksomhed med mange års erfaring inden for branchen. Netop derfor kan vi tilbyde vores kunder et bredt spektre af ydelser. Ligeledes kan vores kunder nyde godt af vores store viden og know how, når vores tømrer skal finde løsninger, der ligger ud over det sædvanlige.

Thomas Andersen

Peter Damsvej 164180 Sorø
logo

Alt i tømrer- og snedkerarbejde.

OxholmByg

Lukket

Løngvej 24180 Sorø
logo

Søger du en dygtig og kvalitetsbevidst tømrer i Sorø, Ringsted, Slagelse eller omegn? Så er Oxholm byg det rette valg. Vi har stor erfaring med tømrerarbejde, og sætter en ære i vores arbejde. Vi kan bla. hjælpe med følgende typer af opgaver:TømrerarbejdeGulvarbejdeVinduer og døreVægge og lofterTræterrasserIsoleringVi udfører desuden en lang række specialopgaver, hvor vi altid har kunden i fokus.

Tømrer & Snedkerfirmaet Mads Jørgensen ApS

Bjernede Kirkevej 204180 Sorø

Sjællands Køkkenmontering ApS

Storgade 42A, 1. sal.4180 Sorø

Odins Tømrerservice

Lorupvej 144180 Sorø

Brdr. Spliid I/S

Slettevej 244180 Sorø

Røhmann Tømrer & Snedker

Bakkevej 144293 Dianalund

KLP Tømrer- & Snedkerfirma

Skellebjergvej 154293 Dianalund

J. H. Jensen & Søn A/S

Tjørntvedvej 54295 Stenlille

Tømrermester Poul Nielsen

Østervej 124180 Sorø

Sjællands Tømrerentreprise A/S

Lukket

Kildemosevej 144293 Dianalund

Tømrerfirmaet

Pilegårdsvej 14293 Dianalund

Tagtømreren

Veddevej 504295 Stenlille

Tømrermester Kasper Goldbæk

Yrsavej 114173 Fjenneslev

Tømrermester Henrik Pedersen ApS

Tjørntvedvej 194295 Stenlille

Tømrerfirmaet K. Kristiansen ApS

Bjernede Kirkevej 194180 Sorø

Brødrene rask

Ringstedvej 2274173 Fjenneslev

Tagsnedkeren ApS

Sorøvej 684295 Stenlille

Snedker/Tømrermester Per Bloch

Fægangen 224180 Sorø

Kopp Sorø A/S

Fulbyvej 4A4180 Sorø