Ruteplan

tømrer viborg

gav 253 firmaer
Kort
 • Gyldenrisvej 7
  8800 Viborg
  Vis ruteplan
  86 61 30...
  Vis nummer
  Lukket
  Hos Myrthue A/S løser vi alle typer af byggeopgaver inden for tømrerarbejde, snedkeri, gulvlægning og isolering og påtager os både fagentrepriser og totalentrepriser med faste samarbejdspartnere. Vi udfører alle slags byggeopgaver fra mindre udbedringer i privatboliger, over nybyggerier og til de store offentlige opgaver i millionklassen. Hver eneste gang sammensætter vi et hold af velkvalificerede håndværkere. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.
  Medlem afByg Garanti
 • Hyrdebakken 182
  8800 Viborg
  Vis ruteplan
  30 61 83...
  Vis nummer
  Hos Overlund Tømrer- og Snedkerforretning A/S er vi autoriserede i bygge- og anlægsbranchen. Det betyder, at vi er eksperter på området og kan rådgive kunder i et bredt spektrum. Vi er leveringsdygtige i alt indenfor tagbeklædning, døre, vinduer, køkken og bad m.m. Vi er medlem af BYG-GARANTIORDNING (Byggeriets arbejdsgivere), hvilket er din sikkerhed for godt håndværk. Læs mere på vores hjemmeside.
  Medlem afByg Garanti
 • Grundtvigsvej 5, Frederiks
  7470 Karup J
  Vis ruteplan
  22 18 65...
  Vis nummer
  Vi betragter os som din lokale håndværker, der sætter pris på at overholde tidsplaner og så vidt muligt at holde os indenfor den aftalte pris. Trænger dit hus til en renovering så er vi klar til at bistå dig, hele vejen igennem, så du ender ud med dit drømmehus, vi hjælper dig med at få udført dine drømme. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.
  Medlem afByg Garanti
 • Nellikevej 4
  8800 Viborg
  Vis ruteplan
  86 62 23...
  Vis nummer
  Tømrer og snedkerfirma Sørensen & Mortensen med værksted og maskinsnedkeri i Viborg har eksisteret siden 1960. Vi har erfaring med alle typer opgaver inden for tømrer og snedkerarbejde til private, offentlige, erhverv og boligselskaber. Det kan f.eks. være nybyggeri eller renoveringsopgaver som finering af indvendige døre og låger, udskiftning af tag og tagrender, vinduer og døre samt montering af nyt køkken. Har du en opgave, vi kan løse for dig? Så ring eller skriv til os.
  Medlem afByg Garanti
 • Holstebrovej 174, Mønsted
  8800 Viborg
  Vis ruteplan
  28 30 24...
  Vis nummer
  Skal du i gang med en større renovering af dit hus, bygge et helt nyt hus eller måske en tilbygning, så kræver det overblik og erfaring at komme i mål med et godt resultat indenfor ønskede budget og tidsramme. Tømrerfirmaet Lærkegården indgår gerne i et samarbejde med arkitekter, murer, elektriker m.fl. for at løse dit projekt. Kontakt Tømrerfirmaet Lærkegården og vi kommer gerne forbi til et uforpligtende møde og kigger på projektet!
 • Herredsvejen 57, Holmgård
  9632 Møldrup
  Vis ruteplan
  23 24 68...
  Vis nummer
  Peters Bygningsservice er en moderne byggevirksomhed med den nødvendige erfaring til at levere arbejde af høj kvalitet. Vi beskæftiger os med alle former for tømrer- og snedkerarbejde, både ude hos kunder og på værksted. Bruger du Peters Bygningsservice til dit tømrerarbejde, er du sikker på kvalitetsarbejde og venlig betjening. Vi kører overalt efter opgaverne. Nærområdet er Viborg, Hobro, Ålestrup, Skals, Skive samt Møldrup. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste byggeopgave.
 • Ingstrupvej 49, Rødding
  8830 Tjele
  Vis ruteplan
  20 47 24...
  Vis nummer
  Vi løser alle tænkelige tømrer- og snedkeropgaver. Vi bestræber os på at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Kontakt os gerne i dag, for et uforpligtende tilbud.
 • Firmaet ligger i Aarhus N
  og tager også imod kunder fra Viborg.
  Vis ruteplan
  87 12 01...
  Vis nummer
  Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi ud… Læs mere
 • Vestre Skivevej 110, Sjørup
  8800 Viborg
  Vis ruteplan
  29 44 76...
  Vis nummer
  Tømrerfirmaet blev startet i 2008 af Peter Rahbek og beskæftiger 2 mand, samt mester selv. Derudover samarbejder vi med andre lokale håndværkere, hvis det kniber med at følge med. Vi arbejder for det meste i lokalt område. Vi servicerer både privatkunder samt erhvervskunder. Vi arbejder indenfor alle former for tømrer- og snedkerarbejde, samt glas. Kontakt os for mere information.
 • Bavnevej 23
  8831 Løgstrup
  Vis ruteplan
  22 23 93...
  Vis nummer
  (1
  Munk´s Eftf. Tømrer & Snedkerforretning er en lille tømrervirksomhed med stor kompetence inden for træarbejde. Jeg løser et væld af forskelligartede opgaver, alt fra reparation af gamle døre, vinduer og paneler til opsætning af vægge, lofter og karme. Jeg klarer også detaljeret træarbejde til de store linjer, når huset skal udbygges eller ombygges. Kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud.
 • Ribesvej 12
  7470 Karup J
  Vis ruteplan
  20 14 56...
  Vis nummer
  Carl Chr. Nexø løser en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver for både private og virksomheder. Vi udfører bl.a. nybyg, tilbyg, trægulve, vinduer og døre, køkkener, badeværelser, tagarbejde, renovering m.m. Vi kan også kontaktes på tlf. 28590258.
 • Nørremøllevej 50
  8800 Viborg
  Vis ruteplan
  22 99 66...
  Vis nummer
  Velkommen til Tømrer- og snedkerfirmaet Morten Elsborg i Viborg. Vi hjælper dig gerne med alle små som store opgaver inden for tømrer- og snedkerbranchen. Ønsker du at bygge nyt hus, har vi også stor erfaring med koordinering af hele projektet. Vi håber, du bliver inspireret på vores hjemmeside, hvor du kan se billeder og detaljer fra nogle af vore byggerier. Lad os hjælpe med dit byggeri - stort som småt - så kan I være sikre på god rådgivning, inspiration og ikke mindst kvalitet.
 • Lundvej 4
  8800 Viborg
  Vis ruteplan
  21 77 84...
  Vis nummer
  (1
  Tømrer & Snedker Morten Jørgensen er en lille tømrervirksomhed med store kompetencer inden for træarbejde. Vi løser et væld af forskelligartede opgaver. Fra reparation af gamle døre, vinduer og paneler til opsætning af vægge, lofter og karme. Fra de små og detaljerige træarbejder til de store linjer, når huset skal udbygges eller ombygges. Vi rådgiver gerne om, hvilke træmaterialer, der egner sig bedst til forskellige opgaver.
 • Stærkærvej 40
  8850 Bjerringbro
  Vis ruteplan
  23 60 61...
  Vis nummer
  Som en lille og erfaren tømrervirksomhed udfører vi alt i snedker- og tømrerarbejde. Vi laver blandt andet nybyggeri, tilbygninger, renoveringer og fag. Jeg vægter altid et solidt og flot stykke arbejde højt, og vil gerne have at resultatet altid lever op til alle dine forventninger. Igennem mine mange års erfaring kan jeg komme med kvalificerede forslag til hvordan dit projekt skal udføres. Sammen finder vi, lige præcis den løsning der passer til dine ønsker og behov.
  Medlem afByg Garanti
 • Gl. Aalborgvej 205, Troelstrup
  9632 Møldrup
  Vis ruteplan
  22 13 17...
  Vis nummer
  Vi er et mindre firma der beskæftiger sig med forefaldende murer - og entrepenørarbejde. Vi råder over de fornødne maskiner til at udføre disse opgaver, og vore ansatte er samvittigehedsfulde erfarne medarbejdere. Vort mål er at drive en respektabel forretning med tilfredse kunder.
  Medlem afByg Garanti
 • H.C. Andersens Vej 9
  8800 Viborg
  Vis ruteplan
  89 50 33...
  Vis nummer
  Lukket
  Mercantec er Viborg Kommunes største uddannelsesinstitution og tilbyder et bredt udvalg af ungdomsuddannelser. Mercantec udbyder voksen- og efteruddannelser samt kurser til mange forskellige brancher. Vælg dit næste AMU-kursus hos Mercantec.
 • Finderupvej 8
  8800 Viborg
  Vis ruteplan
  86 62 17...
  Vis nummer
  Byggefirmaet er grundlagt i 1968. Jørgen overtog firmaet i 1998 og det blev anledning til det nuværende navn- Tømrer- snedkerfirmaet Jørgen Balle Madsen. I dag beskæftiger firmaet 7 mand. Vi tegner og bygger også efter jeres ønsker. Kort sagt- få dine boligdrømme opfyldt hos Jørgen Balle Madsen. Vi kan lide vores håndværk, og vort kendetegn er at arbejdet bliver gjort 100%. Ring for et uforpligtende tilbud!
  Medlem afByg Garanti
 • Stadionvej 28, Høgild
  7470 Karup J
  Vis ruteplan
  20 66 83...
  Vis nummer
  Kølvrå Tømrer- og Snedkerforretning blev stiftet i 1961. Firmaet har siden 1999 været ejet af Svend og Karin Jespersen. Vi beskæftiger os med alle typer af opgaver indenfor faget, og betjener en stor fast kundekreds i det midtjyske område, bl.a. Herning, Holstebro, Viborg, Ikast, Silkeborg , Århus og selvfølgelig nærområdet til Karup. Vi lægger stor vægt på at udføre kvalitetsarbejde efter gældende danske standarder, og er naturligvis omfattet af Dansk Byggeri´s garantiordning.
  Medlem afByg Garanti
 • Stenhusevej 16, Vindum
  8850 Bjerringbro
  Vis ruteplan
  86 63 97...
  Vis nummer
  Michaels Tømrer & Snedkerfirma laver alt fra totalentrepriser indenfor nybyggeri og renovering til mindre opgaver for private. Vi servicerer alle, herunder den private husejer, der skal have monteret nye vinduer, justeret et dørhåndtag eller have bygget helt nyt hus. Til den store virksomhed, der skal have bygget nye produktionshaller eller opført et større boligkompleks. Kontakt os for yderligere information.
  Medlem afByg Garanti
 • Østergade 69
  8830 Tjele
  Vis ruteplan
  40 44 77...
  Vis nummer
  BT Mollerup Tømrer- og Snedkerforretning udfører en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver for både private og erhvervslivet. Vi har et godt samarbejde med flere andre faggrupper og firmaer, som kan rådgive og hjælpe i udførelsen af Deres personlige ønske. Kontakt os for en snak om Deres muligheder og et godt tilbud.
  Medlem afByg Garanti
 • Kildebakkevej 7, Løvskal
  8850 Bjerringbro
  Vis ruteplan
  40 27 18...
  Vis nummer
  Lukket
  Vi tilbyder alt inden for tømrer og murerarbejde, ombygning, tilbygning. Udskiftning af døre og vinduer, tagudskiftning/renovering. Servicering af firmadomicil og produktionsbygninger. Vi tilbyder også komplette løsninger med tilbygninger og tegnings materiale. Så kontakt Tømrermester og Murerfirmaet Allan Andersen. Vi løser alle former for snedker- tømrer og mureropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler.
  Medlem afByg Garanti
 • Østergade 37, Ørum
  8830 Tjele
  Vis ruteplan
  40 85 43...
  Vis nummer
  Med AK TOTAL som sparringspartner, vælger du solid faglig kompetence og stolthed ved enhver opgave. Vi udfører stort som småt og altid i bedste kvalitet.
 • Vesterled 25E
  8832 Skals
  Vis ruteplan
  86 69 42...
  Vis nummer
  Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Kontakt os for yderligere information.
tømrer viborg gav 253 firmaer
Static map