Se på kort

tømrere, snedkere - (m) jammerbugt 

gav 110 virksomheder i dette område

Bejstrupvej 2799690 Fjerritslev
logo

CK Montage udfører en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver for både private og erhvervslivet. Vi udfører bl.a. nybyg, tilbyg, trægulve, vinduer, døre, køkkener, badeværelser, udestuer, carporte, tagarbejde, renovering m.m. Så hvis dine døre og vinduer er nedslidte og trænger til at blive skiftet ud, eller du skal have nyt køkken, tagetagen skal bygges om, carporten udvides eller stuegulvet lægges om, så kontakt os for et godt tilbud

(5)

Rolighedsvej 59440 Aabybro

Snedker- og tømrermester Per Larsen har mere end 50 års erfaring indenfor tømrer- og snedkeropgaver. Jeg sætter en ære i at levere arbejde af den højeste kvalitet. Af opgaver vi løser er lettere tømreropgaver som fx isætning af døre og vinduer, småreparationer, gipsvægge herunder rumopdeling. Herudover udføres også snedkeropgaver som fx borde/bordplader, hylder, reoler mv. Ring gerne for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe netop dig med dine tømrer- eller snedkeropgaver.

Nørhalne Tømrer & Maskinsnedkeri sætter den faglige stolthed i højsædet. Det betyder, at du altid får flotte og holdbare resultater, når du benytter Nørhalne Tømrer & Maskinsnedkeri. Ring for et uforpligtende tilbud eller læs mere på vores hjemmeside.

Faarupvej 479493 Saltum
logo

Lokal tømremester, der klarer både mindre og større opgaver for både private og erhverv. Jeg er altid klar med en pris på din næste opgave, så ring allerede i dag.

Ø Svenstrup Mark 99460 Brovst
logo

Tømrermester Fleming Green udfører både tømrer- og snedkerarbejde. Vi satser på kvalitet hele vejen og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder. Vi har fokus på funktion og æstetik, men ved også, at professionel planlægning og god dialog med kunden er afgørende for et godt resultat. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi interesserer os for det hele og samarbejder med dygtige murer- og blikkenslagerfirmaer, så du kan få løst alle typer bygningsopgaver hos os.

Kirkbakvej 179493 Saltum
logo

Alle opgaver kræver omtanke og præcision. Tømrer-/snedkerfirmaet Tømrermester Flemming Mosgaard Pedersen er stiftet i 1989 og udfører kvalitetsarbejde. Vi er et kvalitetsbevidst tømrerfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt tømrer- & snedkerarbejde, alt indenfor vinduesudskiftning, renovering, køkkenmontering, totalbyg m.m. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Kontakt os for nærmere information

Vendsysselvej 99460 Brovst
Hjortdalvej 3739460 Brovst
Fredensdal 459460 Brovst
Skovbrynet 39690 Fjerritslev
Rendbækvej 439493 Saltum
Månevejen 29460 Brovst
Nørtorupvej 49690 Fjerritslev
Gøttrupvej 4049690 Fjerritslev

(5)

Flegumvej 49460 Brovst