Se på kort

tømrere, snedkere - (m) roskilde 

gav 519 virksomheder i dette område

(5)

Møllevej 544040 Jyllinge
logo

Vi løser en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver for både private og virksomheder. Vi udfører bl.a. nybyg, tilbyg, trægulve, vinduer og døre, køkkener, badeværelser, tagarbejde, renovering m.m. og vores arbejdsområder spænder vidt fra traditionelle tømrer- og snedkeropgaver til fag- og hovedentrepriser. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringtider. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Holmevej 313670 Veksø Sjælland
logo

Tømrer- og snedkerfirmaet Brejner Byg, blev grundlagt af Benjamin Brejner i januar 2003, der også uddannet energivejleder. Firmaet har et højt ambitionsniveau og arbejder målrettet mod god kvalitet og godt håndværk, samtidig med at en god dialog mellem håndværker og kunden opretholdes. Vi løser opgaver for store og små erhvervsvirksomheder, for offentlige institutioner, boligforeninger og private husejere. Vil du vide mere eller ønsker du et uforpligtende tilbud så kontakt os.

Holbækvej 2124000 Roskilde
logo

Byens tagdækker og tømrer ApS er en mellemstor virksomhed som beskæftiger 10 mand. Vi er specialister i tagpap og vores mange års erfaring gør os i stand til at udfører alle slags opgaver. Om det er privat eller erhverv, kan vi hjælpe dig.

Svogerslev Hovedgade 334000 Roskilde
logo

Roskilde Vinduescenter er en del af tømrer- og snedkervirksomheden Michael Donstrup, som har leveret vinduer i Roskilde og omegn, og har mere end 25 års erfaring indenfor ombygninger og renovering af boliger. Se mere på vores hjemmeside.

Køgevej 2064000 Roskilde
logo

Mangler du et lille, stort eller rundt sidebord i træ? Måske er du på udkig efter flere sideborde eller lamper?Snedkertraditioner med et tvist, så du kan få et møbel lige efter dit hoved hos dansk møbeldesigner i Roskilde.Vi ser frem til at høre fra dig, og fortæller gerne om vores forskellige sideborde, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Besøg vores showroom.

Parkvænget 214000 Roskilde
logo

Hyllested Tagdækning er en tagdækningsvirksomhed som dækker hele sjælland. Vi har altid kunde og høj kvalitet i fokus. Kontakt os ved interesse.

Åbakken 1674000 Roskilde
Provstevænget 44000 Roskilde
Skolelodsvej 204000 Roskilde
Parkvej 8, 2. sal. th4000 Roskilde
Rosenvang 54000 Roskilde
Rughaven 21A4000 Roskilde
Universitetsparken 74000 Roskilde
Bjørneklovej 64000 Roskilde