Om firmaet

Fra vor start i 1994 til i dag har vi omdannet firmaet fra et enkeltmandsfirma til et A/S med speciel uddannede teknikere inden for fiberoptik, telefoni, kabling termografering og flere andre felter, alle med en solid baggrund...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
38 79 68...
Adresse

Gustav Johannsens Vej 11

2000 Frederiksberg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Fra vor start i 1994 til i dag har vi omdannet firmaet fra et enkeltmandsfirma til et A/S med speciel uddannede teknikere inden for fiberoptik, telefoni, kabling termografering og flere andre felter, alle med en solid baggrund som elektrikere. Vi råder i dag over en flåde af biler og en mængde testudstyr og avanceret værktøj, vi ikke troede muligt i 1994. TJ Transmission er vokset til sin nuværende størrelse pga. samarbejdet med vores mange trofaste kunder og samarbejdspartnere. Vi gruppere vores arbejdsområder indenfor 5 kategorier: - Netværksinstallationer og totalløsninger - Fiberoptiske netværksløsninger - Telefoninstallationer - El-installationer - Elektronik og elektroniske komponenter Ofte omfatter de enkelte opgaver dog flere områder, såsom kobberkabling, fiberbackbone, 230V EDB installationer og lysinstallationer for at skabe nye EDB-arbejdspladser. Som noget nyt kan der nu bestilles varer hos os. Vi har et stort lager af kobberkabler og fiber patchkabler i assorterede længder, vi fremstiller også disse kabler i specielle længder på bestilling.

Ydelser

Ofte omfatter de enkelte opgaver flere områder, såsom kobberkabling, fiberbackbone, 230V EDB installationer og lysinstallationer for at skabe nye EDB-arbejdspladser.

Som noget nyt kan der nu bestilles varer hos os. Vi har et stort lager af kobberkabler og fiber patchkabler i assorterede længder, vi fremstiller også disse kabler i specielle længder på bestilling.

Vi modtager gerne mails angående forespørgsler på tilbudsgivning eller udførelse af arbejde.

Generel beskrivelse

Vi gruppere vores arbejdsområder indenfor 5 kategorier:

- Netværksinstallationer og totalløsninger

- Fiberoptiske netværksløsninger

- Telefoninstallationer

- El-installationer

- Elektronik og elektroniske komponenter

Ofte omfatter de enkelte opgaver dog flere områder, såsom kobberkabling, fiberbackbone, 230V EDB installationer og lysinstallationer for at skabe nye EDB-arbejdspladser.

Som noget nyt kan der nu bestilles varer hos os. Vi har et stort lager af kobberkabler og fiber patchkabler i assorterede længder, vi fremstiller også disse kabler i specielle længder på bestilling.

T.J. Transmission A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

T.J. Transmission A/S

Omsætning

8 790 tkr

Afkastningsgrad

3.65 %

Antal ansatte

25

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra T.J. Transmission A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

T.J. TRANSMISSION A/S

CVR-nr:

20876786

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

840 000

NACE-branche

432100 El-installation

465100 Engroshandel med computere, ydre enheder og software

Startdato:

27-05-1998

Ledelse/Administration
Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

38796843

38 79 68 43

3879 6843

38 796 843