Om TagGruppen A/S

​Trænger dit tag til en opfriskning, eller skal det gamle tag skiftes ud med et nyt? Hos TagGruppen A/S tilbyder vi tagarbejde med afsæt i mange års erfaring. Vi har været i finallen i 2014, 2015, 2016, 2018 og 2021 som Danmarks bedste tømre og tagfirma. Derfor kan du trygt vælge os som din tagmand til dit næste projekt. Med afdelinger i både København og Køge har vi mulighed for at varetage tagdækning i Køge Bugt området og hele Storkøbenhavn.

Vi tilbyder

- Tegltag

- Eternittag

- Decra tag

- Ståltag

- Tagpap

- Zink og kobbertage

- Stråtag

Ønsker du ikke at skifte dit tag, tilbyder vi totalrenovering, der inkluderer tagrensning, tagmaling, imprægnering, algebehandling mm. Vi varetager også montering af tagrender.

​Ydermere tilbyder vi alle vores kunder et gratis tagtjek, hvor vi undersøger tagets tilstand, og kommer med en professionel vurdering på udbedring af eventuelle skader.

Kender du dit tags tilstand?

​Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er bedst for dit tag, hjælper vi med gode råd og vejledning. Vi foretager en grundig og effektiv gennemgang af taget for at vurdere dets tilstand. På den måde sikrer vi, at du får den bedst mulige løsning. ​​Hos TagGruppen har vi altid en professionel og kvalitetsbevidst tilgang til vores arbejde, og vores mange års erfaring inden for branchen sikrer dig håndværk af fineste kvalitet.

Økonomiske, funktionelle og æstetiske fordele ved nyt tag.

​Det er som regel en god idé at få en professionel tagdækningsvirksomhed til at se på dit tag. For det første betaler det sig at undgå og forebygge tagskader, og for det andet er et nyt tag eller en tagrenov​ering med til at give din bolig en pænere udseende. Der er med andre ord både økonomiske, funktionelle og æstetiske fordele at hente.​ Husk det har altid været billigere at forebygge end at ombygge!​

Vi yder 15 års garanti på tagprodukter, samt 15 års skriftlig garanti på tagpaparbejde.​

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • TagGruppen A/S Tømrer, Køge - 1
  • TagGruppen A/S Tømrer, Køge - 2
  • TagGruppen A/S Tømrer, Køge - 3

TagGruppen A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

TagGruppen A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

15-11-2013

CVR-nr:

35532765

Selskabskapital

600000

Omsætning

-

NACE-branche

439100 Tagdækningsvirksomhed, 433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

Ledelse/Administration

Direktør

Michael Albér

Bestyrelsesformand

Claus Kåre Kidmose

Bestyrelsesmedlem

Michael Albér

Bestyrelsesmedlem

Morten Steen Hoe

Stifter

Ronni Albér

Viser 4 af 5

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

668 tkr

Afkastningsgrad

−10,17 %

Antal ansatte

5