Se på kort

tandlæge bjerringbro 

gav 13 virksomheder i dette område

Tandlæge Rye Rasmussen

Nørregade 108850 Bjerringbro
logo

Tandlæge Rye Rasmussen kan tilbyde alle former for behandling inden for tandpleje. For at det bliver en positiv oplevelse at besøge sin tandlæge, har vi sørget for at skabe en god stemning i rare og hyggelige omgivelser på klinikken. Vi vil gerne have, at du som patient skal føle dig velkommen, og at du føler dig tryg under behandlingen. Det er vigtigt at få plejet sine tænder regelmæssigt, og vi vil gerne hjælpe dig med at holde dine tænder sunde og stærke hele livet.

Tandlægehuset Bjerringbro

Lukket

Storegade 328850 Bjerringbro
logo

Vi tilbyder alle former for behandling, inden for tandpleje. Vi følger med udviklingen inden for tandteknik, så vi kan tilbyde den bedst mulige behandling. Kontakt os for yderligere information.

Godt Smil Tandlægerne Viborg

Lukket

Stadion Alle 21, 2. sal.8800 Viborg
logo

Firmaet ligger i Viborg og tager også imod kunder fra Bjerringbro.

Spar op til 40% på din tandbehandling. Godt Smil er landets førende kæde af tandlæger – med mere end 30 topmoderne klinikker. Godt Smil har flere 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot end nogen anden tandlæge i Danmark. Vi prismatcher alle tandlæger i Danmark og giver gratis pristjek & faglig vurdering. Vi har stor erfaring med tandimplantater og porcelænskroner og giver udvidet landsdækkende garanti herpå. Tandlægeskræk eller større behandling? Vi tilbyder fuld narkose/sedering.

dinTANDLÆGE Børsting & Ejstrup

Lukket

St. Sct. Mikkels Gade 148800 Viborg
logo

Firmaet ligger i Viborg og tager også imod kunder fra Bjerringbro.

Klinikken er medlem af dinTANDLÆGE, der er en sammenslutning af uafhængige tandklinikker med knap 40 klinikker, spredt over hele landet. dinTANDLÆGE har fokus på omsorg og sundhed og tilbyder behandling af høj kvalitet, og et højt serviceniveau er en selvfølge. dinTANDLÆGE giver dig sikkerhed for, at medlemsklinikkerne er fremtidsorienterede og fagligt opdateret. Gennem løbende efteruddannelse for hele klinikken, sikres patienterne den optimale behandling ved brug af den nyeste viden.

Tandlægerne I Skals ApS

Lukket

Hovedgaden 288832 Skals
logo

Firmaet ligger i Skals og tager også imod kunder fra Bjerringbro.

Vi behandler alle patienter, både børn og voksne. Samtidig med at vi er en selvstændig klinik, er vi også en del af Viborg kommunale tandpleje. Det betyder, at børn fra hele kommunen frit kan vælge, at få deres tænder plejet hos os. Ved behandling tilbyder vi selvfølgelig lattergas til både børn og voksne. 6 gange om året får vi besøg af tandreguleringstandlæge Lisbeth Nielsen. Det betyder meget os, at der en hyggelig atmosfære for vores patienter her på klinikken.

Tandlægerne - Torvegade

Torvegade 15A8850 Bjerringbro

Tandlæge Kjeld Krogh Andersen

Østergade 258850 Bjerringbro

Inge Møller, tandlæge

Lukket

Lokesvej 68881 Thorsø

Tandplejen - Sundhedscenter, Ulstrup

Hovedgaden 588860 Ulstrup

Tandlægerne Hundebøll & Fruelund ApS

Lukket

Hovedgaden 528860 Ulstrup

Tandlæge Joy Breinstrup

Hovedgaden 528860 Ulstrup

Tandlægerne I Ans ApS

Søndermarksgade 68643 Ans By

Tandlægerne i Ans

Søndermarksgade 6 a8643 Ans By