Se på kort

tandlæge frederikshavn 

gav 41 virksomheder i dette område

Godt Smil Tandlægerne Frederikshavn

Lukket

Kallsvej 2A, 1. sal. tv9900 Frederikshavn
logo

Spar op til 40% på din tandbehandling. Godt Smil Tandlægerne er landets førende kæde af tandlæger – bestående af mere end 30 topmoderne klinikker. Godt Smil har flere 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot end nogen anden tandlæge i Danmark, og vi prismatcher alle tandlæger i Danmark – få desuden gratis pristjek & faglig vurdering. Vi har stor erfaring med tandimplantater og porcelænskroner og har udvidet landsdækkende garanti på implantater og kroner.

Tandlægerne i Vestergade, Tand- og implantatklinikken Frederikshavn

Lukket

Vestergade 29900 Frederikshavn
logo

Som patient hos Tandlægerne i Vestergade, Frederikshavn, er du altid i centrum - det burde være en selvfølge. Som tandlæger sætter vi en stor ære i at have en god dialog med dig og finde frem til en korrekt og individuel behandling. Både med hensyntagen til dine tænder og din økonomi. Vi lægger vægt på etik, moral og høj kvalitet i vores tandbehandling. Vi udfører alle typer af behandlinger, lige fra almindelig tandpleje til mere komplicerede opgaver. Klinikken er handicapvenlig.

Sæby Tandlægen Jens Vollbrecht

Lukket

Skolegade 279300 Sæby
logo

Sæby Tandlægen Jens Vollbrecht udfører alle former for tandbehandlinger og implantater. Kontakt os for mere information.

Tandlæge Annelise Goth

Markedsvej 129352 Dybvad
logo

Fleksible åbningstider fra kl. 6:00. Annelise Goth tilbyder alle former for behandling inden for tandpleje. For at det bliver en positiv oplevelse at besøge sin tandlæge, har vi sørget for at skabe en god stemning i rare og hyggelige omgivelser på klinikken. Vi vil gerne have, at du som patient skal føle dig velkommen, og at du føler dig tryg under behandlingen. Det er vigtigt at få plejet sine tænder regelmæssigt, og vi vil gerne hjælpe dig med at holde dine tænder sunde og stærke hele livet.

Tandlægen.dk - Nordjyllands Implantatcenter

Lukket

Vendelbopladsen 59800 Hjørring
logo

Firmaet ligger i Hjørring og tager også imod kunder fra Frederikshavn.

Vi er et stort og stærkt team. Fra tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Vi er altid parat til at tage en snak om, hvordan vi kan gøre det bedste for dig. Derfor kan du også frit vælge den tandlæge hos os, der passer bedst til dig. Vi kan udføre alle behandlinger og du er altid velkommen til at stille spørgsmål, så du er tryg hele vejen.

tandlæger Søgeord

Fremtidens Tandplejecenter - Nordjyllands Implantatcenter i Hjørring og Hirtshals byder dig velkommen indenfor på vores klinikker. Vi lægger stor vægt på fyldestgørende information omkring de mange forskellige behandlingsmuligheder, som der i dag kan vælges i mellem. Billige kroner, høj kvalitet, lave priser, implantatoperation m/CT scanning, hurtigere og nemmere. Få råd til sunde tænder med KRONEkonto.

Vis mere

Tandlæge Nathalie Jabbour ApS

Lukket

Vesterbro 129881 Bindslev
logo

Firmaet ligger i Bindslev og tager også imod kunder fra Frederikshavn.

Vi tilbyder alle former for behandling, inden for tandpleje. Vi følger med udviklingen inden for tandteknik, så vi kan tilbyde den bedst mulige behandling. Kontakt os for yderligere information.

Tandlægeselskabet Heidi Kromann ApS

Lukket

Sct. Laurentii Vej 299990 Skagen
logo

Velkommen hos tandlæge Heidi Kromann. Hos os vil du møde et kompetent og veluddannet personale i en afslappet atmosfære, hvor du, dine ønsker og behov er i centrum. På klinikken udføres stort set alle behandlingsformer. I enkelte tilfælde henvises til specialister hvis vi vurderer at dette tjener dig bedst. Alle behandlinger udføres så optimalt, skånsomt, smertefrit og effektivt som muligt.

Tandplejen Skagen

Skolevej 59990 Skagen

Tandlægeselskabet Oris Tandlægerne Sæby

Gl. Ålborgvej 339300 Sæby

Tandlæge Marie Andreassen Holding ApS

Danmarksgade 56, 2. sal.9900 Frederikshavn

Tandlægerne Helle Skipper og Erik Frauvne Pedersen

(5)

Østre Strandvej 25A9990 Skagen

Tandplejer Ann Sørensen ApS

Danmarksgade 56, 1. sal.9900 Frederikshavn

Tandlæge Gitte Strøm

Lukket

Danmarksgade 839900 Frederikshavn

Tandteam Nord I/S

Danmarksgade 569900 Frederikshavn

Tandlæge Claus Bendtsen

Danmarksgade 56, 2. sal.9900 Frederikshavn

Strandby Tandklinik

Lukket

Haldsvej 439970 Strandby

Hanceal

Hans Baghs Vej 23D, 2. sal.9990 Skagen

Kjeld Gadegaard ApS

Kildemarken 89300 Sæby

Tandlæge Erik Jensen

Drejervej 389300 Sæby

Hch Skagen ApS

Gæstgiverstien 29990 Skagen

Tandlægerne Lis Og Jørn Elgaard

Kallsvej 2A9900 Frederikshavn

Tandlæge Randi Abrahamsen

Neppensvej 249900 Frederikshavn

Tandlæge Otto Larsen ApS

Hjulmagervej 59300 Sæby

Tandlæge Lisbeth Morsbøl

Danmarksgade 59B, 2. sal. tv9900 Frederikshavn

Allan Derry ApS

Danmarksgade 3A9900 Frederikshavn