Se på kort

tandlæge rudersdal 

gav 466 virksomheder i dette område

(5)

Holte Midtpunkt 23, 3. sal.2840 Holte
logo

På toppen af Holte Midtpunkt ligger vores moderne klinik. Vi har store, lækre lokaler og her er der en venlig og afslappet atmosfære. Vi sørger for at du som patient får sunde, smukke og funktionsdygtige tænder hele livet. Vi dygtiggør os løbende gennem videreuddannelse. Læs mere om os og vores behandlinger på www.tandlaegerneholtemidtpunkt.dk

Tandlæger Søgeord

Velkommen til vores moderne klinik på toppen af Holte midtpunkt. Her mødes du af en venlig og afslappet atmosfære i vores store, lyse lokaler. Vores målsætning er at sørge for, at du som patient får sunde, smukke og funktionsdygtige tænder hele livet!

Vis mere
Søengen 20, 1. sal., 1 sal. sal.2840 Holte
logo

Vores mål som tandlæger på Holte Tandklinik er at tilbyde den mest optimale og kompetente behandling for dig som patient, i nærværende og trygge omgivelser. Vi sætter en ære i, at du føler tillid til os og at vores service samt rådgivning lever op til dine forventninger. Det er med andre ord mere end dit smil, der er vigtigt for os. Vi gør alt, hvad vi kan, så du kan bevare dit smil og dit tandsæt funktionsdygtigt.

Birkerød Kongevej 100A3460 Birkerød
logo

Tandlægehuset Birkerød tilbyder alle former for behandling indenfor tandpleje, herunder tandkroner, paradentosebehandling, fyldninger, rodbehandling og tandregulering m.m. For at det bliver en positiv oplevelse at besøge sin tandlæge, har vi sørget for at skabe en god stemning i vores klinik, så du som patient føler dig tryg under behandlingen. Vi har god erfaring med at hjælpe patienter med tandlægeskræk. Kontakt os for at bestille tid.

(3.67)

Farum Hovedgade 11A3520 Farum
logo

Firmaet ligger i Farum og tager også imod kunder fra Rudersdal.

Farum Tandplejecenter. Vi er et team, som vil gøre alt for at du vil føle dig velkommen og godt behandlet. Vi benytter altid den nyeste teknologi. Dette betyder for dig, at du altid kan forvente en hurtig og smertefri professionel behandling. Vi lægger stor vægt på vigtigheden af et smukt smil, og kan tilbyde æstetisk tandpleje af højeste kvalitet. Ring 4495 0902 nu og få en aftale for en uforpligtende vurdering og plan for dit tandsæt.

Holte Stationsvej 6, 1. sal.2840 Holte
logo

To kvindelige tandlæger med stor faglig ekspertise og føler samtidig, det er vigtigt, at vores patienter føler sig trygge på vores klinik. Tandklinikken kan udover almindelig tandbehandling tilbyde smertefri behandling, kosmetisk behandling og implantat- behandling. Ring for at bestille en tid.

Ravnsnæsvej 1203460 Birkerød
Vejlesøparken 23, 1. sal. th2840 Holte
Holte Midtpunkt 23, 3. sal. 152840 Holte
Nærumgårdsvej 1102850 Nærum
Holte Midtpunkt 23, 3. sal.2840 Holte
Valdemar Rørdams Vej 73460 Birkerød
Vedbæk Stationsvej 82950 Vedbæk
Gammel Holtevej 22950 Vedbæk
Skodsborg Strandvej 1532942 Skodsborg
Søndervangen 47, 1. sal.3460 Birkerød