Se på kort

tandlæge sæby 

gav 12 virksomheder i dette område

Sæby Tandlægen Jens Vollbrecht

Lukket

Skolegade 279300 Sæby
logo

Sæby Tandlægen Jens Vollbrecht udfører alle former for tandbehandlinger og implantater. Kontakt os for mere information.

Tandlægerne i Vestergade, Tand- og implantatklinikken Frederikshavn

Lukket

Vestergade 29900 Frederikshavn
logo

Firmaet ligger i Frederikshavn og tager også imod kunder fra Sæby.

Som patient hos Tandlægerne i Vestergade, Frederikshavn, er du altid i centrum - det burde være en selvfølge. Som tandlæger sætter vi en stor ære i at have en god dialog med dig og finde frem til en korrekt og individuel behandling. Både med hensyntagen til dine tænder og din økonomi. Vi lægger vægt på etik, moral og høj kvalitet i vores tandbehandling. Vi udfører alle typer af behandlinger, lige fra almindelig tandpleje til mere komplicerede opgaver. Klinikken er handicapvenlig.

Tandlæge Annelise Goth

Markedsvej 129352 Dybvad
logo

Firmaet ligger i Dybvad og tager også imod kunder fra Sæby.

Fleksible åbningstider fra kl. 6:00. Annelise Goth tilbyder alle former for behandling inden for tandpleje. For at det bliver en positiv oplevelse at besøge sin tandlæge, har vi sørget for at skabe en god stemning i rare og hyggelige omgivelser på klinikken. Vi vil gerne have, at du som patient skal føle dig velkommen, og at du føler dig tryg under behandlingen. Det er vigtigt at få plejet sine tænder regelmæssigt, og vi vil gerne hjælpe dig med at holde dine tænder sunde og stærke hele livet.

Tandlægen.dk - Nordjyllands Implantatcenter

Lukket

Vendelbopladsen 59800 Hjørring
logo

Firmaet ligger i Hjørring og tager også imod kunder fra Sæby.

Vi er et stort og stærkt team. Fra tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Vi er altid parat til at tage en snak om, hvordan vi kan gøre det bedste for dig. Derfor kan du også frit vælge den tandlæge hos os, der passer bedst til dig. Vi kan udføre alle behandlinger og du er altid velkommen til at stille spørgsmål, så du er tryg hele vejen.

tandlæger Søgeord

Fremtidens Tandplejecenter - Nordjyllands Implantatcenter i Hjørring og Hirtshals byder dig velkommen indenfor på vores klinikker. Vi lægger stor vægt på fyldestgørende information omkring de mange forskellige behandlingsmuligheder, som der i dag kan vælges i mellem. Billige kroner, høj kvalitet, lave priser, implantatoperation m/CT scanning, hurtigere og nemmere. Få råd til sunde tænder med KRONEkonto.

Vis mere

Godt Smil Tandlægerne Frederikshavn

Lukket

Kallsvej 2A, 1. sal. tv9900 Frederikshavn
logo

Firmaet ligger i Frederikshavn og tager også imod kunder fra Sæby.

Spar op til 40% på din tandbehandling. Godt Smil Tandlægerne er landets førende kæde af tandlæger – bestående af mere end 30 topmoderne klinikker. Godt Smil har flere 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot end nogen anden tandlæge i Danmark, og vi prismatcher alle tandlæger i Danmark – få desuden gratis pristjek & faglig vurdering. Vi har stor erfaring med tandimplantater og porcelænskroner og har udvidet landsdækkende garanti på implantater og kroner.

Tandlæge Nathalie Jabbour ApS

Lukket

Vesterbro 129881 Bindslev
logo

Firmaet ligger i Bindslev og tager også imod kunder fra Sæby.

Vi tilbyder alle former for behandling, inden for tandpleje. Vi følger med udviklingen inden for tandteknik, så vi kan tilbyde den bedst mulige behandling. Kontakt os for yderligere information.

Tandlægeselskabet Oris Tandlægerne Sæby

Gl. Ålborgvej 339300 Sæby

Kjeld Gadegaard ApS

Kildemarken 89300 Sæby

Tandlæge Erik Jensen

Drejervej 389300 Sæby

Tandlæge Otto Larsen ApS

Hjulmagervej 59300 Sæby

Tandlægerne Vestergade

Åbent

Buntmagervej 339300 Sæby

Tandlæge Inge Kjær Andersen Holding ApS

Buntmagervej 339300 Sæby