Tandlægerne i Møldrup v/ Jesper Dige, Anne B. Nielsen & Lene Nymann logo

Tandlægerne i Møldrup v/ Jesper Dige, Anne B. Nielsen & Lene Nymann

Om firmaet

Vi tilbyder at vore patienter kan få en hurtig tid, såfremt der er tale om smerter eller knækkede tænder. Ring inden kl 10 og vi finder en tid samme dag. Ringer du senere kan du evt få en tid samme dag- vi gør vores bedste for...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 69 18...
Adresse

Nørregade 2

9632 Møldrup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Vi tilbyder at vore patienter kan få en hurtig tid, såfremt der er tale om smerter eller knækkede tænder. Ring inden kl 10 og vi finder en tid samme dag. Ringer du senere kan du evt få en tid samme dag- vi gør vores bedste for at hjælpe dig hurtigst muligt. Vi behandler såvel børn som voksne. Vi foretager al normal tandpleje på klinikken. Ved indsættelse af implantater eller specielt komplicerede kirurgiske indgreb har vi samarbejde med kirurg. Smertefri behandling og tandlægeskræk Vi prioriterer smertefri tandbehandling højt. Bruger altid overfladebedøvelse inden vi lægger lokalbedøvelse. Mulighed for lattergas. Man kan høre musik under behandlingerne. Snorker du? Både snorken og søvnapnø kan i mange tilfælde afhjælpes ved at sove med en snorkeskinne, som du kan få lavet hos os.

Tandlægerne i Møldrup v/ Jesper Dige, Anne B. Nielsen & Lene Nymanns valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Tandlægerne i Møldrup v/ Jesper Dige, Anne B. Nielsen & Lene Nymann

Omsætning

7 842 tkr

Afkastningsgrad

488.36 %

Antal ansatte

8

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Tandlægerne i Møldrup v/ Jesper Dige, Anne B. Nielsen & Lene Nymann findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Tandlægerne i Møldrup I/S

CVR-nr:

83565217

Selskabsform

Interessentskab

Selskabskapital

0

NACE-branche

862300 Praktiserende tandlæger

Startdato:

21-03-1978

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

86691800

86 69 18 00

8669 1800

86 691 800