Se på kort

tandtekniker københavn 

gav 63 virksomheder i dette område

Tagensvej 702200 København N
logo

Hos Tandprotesehuset tilbyder vi alle former for tandproteser til yderst konkurrencedygtige priser. Vi har indgået et tæt samarbejde med en række tandlæger - og flere steder deler vi også lokaler. Det betyder, at du kan få udført tandbehandling og tandproteser samme sted. Vi samarbejder også med din eksisterende tandlæge, hvis du ønsker det. Vi har egne dentallaboratorier til fremstilling og reparation af tandproteser og anvender altid kun de bedste materialer.

Nordre Frihavnsgade 102100 København Ø
logo

TANDPROTESER - Aftagelige og implantat forankrede fastsiddende proteser. Velkommen til Tandprotetikeren - specialister i tandproteser.

Tandteknikere Søgeord

I dag kan man fremstille proteser, som til mindste detalje ligner naturlige tænder. Ikke nok med det – man kan få proteser, der sidder lige så fast som naturlige tænder. Forankres en TaproLux protese til implantater (kunstige tandrødder) er resultatet det nærmeste, man kan komme naturlige tænder.

Vis mere
Spinderigade 52500 Valby
logo

Faste tænder på en dag - Landsdækkende kæde - 5 års garanti - Finansiering

Tandteknikere Søgeord

I dag kan man fremstille proteser, som til mindste detalje ligner naturlige tænder. Ikke nok med det – man kan få proteser, der sidder lige så fast som naturlige tænder. Forankres en TaproLux protese til implantater (kunstige tandrødder) er resultatet det nærmeste, man kan komme naturlige tænder.

Vis mere
Nørrebrogade 153, 1. sal.2200 København N
logo

Klinisk Tandtekniker Jesper Holmstrøm kan tilbyde alle former for tandprotesebehandling. Vi yder hjemmebehandling, plejehjemsbehandling samt hospitalsbehandling i overenskomst med kommunerne. Vi ligger vægt på kvalitet og anvender kun de bedste metoder og materialer. Vi giver os tid til den enkelte patient. Kontakt os for nærmere information.

Nørrebrogade 2512200 København N
logo

Er din tandprotese mere end 3 år gammel? Kommer der ofte tryksår eller sidder protesen løs? Synes du det er svært at få tygget maden ordentligt? Trænger protesen til rensning eller reparation? Overenskomst med de kommunale myndigheder. Udebesøg og udebehandlinger for gangbesværede og handicappede. Fordelagtige rabatter og betalingsordninger for ikke tilskudsberettigede. Ring allerede i dag og få en tid til et gratis kontroleftersyn. Mere end 37 års erfaring med klinisk behandling og udebesøg.

Langebjergvænget 8B, st. sal. tv4000 Roskilde
logo

Firmaet ligger i Roskilde og tager også imod kunder fra København.

Rademacher's laboratorium startede i 1972 som et enkeltmands firma. Firmaet har henover årene udviklet sig til et laboratorium, hvor vi nu er 8 tandteknikere i produktionen. Vi er specialiseret i alle former for tandregulering og bidfunktion. Desuden fremstiller vi stimulationsplader til talehandicappede børn og søvnapnøskinner (snorkeskinner). Vi afholder også kursus i vores specialer.

Hvidovrevej 139 1,-2650 Hvidovre
logo

Firmaet ligger i Hvidovre og tager også imod kunder fra København.

De autoriserede kliniske tandteknikere er en selvstændig behandlergruppe indenfor sundhedssektoren med aftagelige tandproteser som speciale. Vi fremstiller og isætter alle former for aftagelige tandproteser, herunder hel- og delproteser, reparationer, implantater osv. Du kan altid henvende dig direkte til os på vores klinik for en uforpligtende og uddybende samtale om, hvilken individuel behandlingsløsning, vi kan tilbyde dig.

Borups Allé 1792400 København Nv
Valby Langgade 10, st. sal. th2500 Valby
Strandlodsvej 25D, 3. sal. th2300 København S
Lyngbyvej 3, st. sal. th2100 København Ø
Toftegårds Allé 15, st. sal. th2500 Valby
Nordre Frihavnsgade 17, st. sal.2100 København Ø
Ålholm Plads 1, 2. sal. tv2500 Valby
Otto Mønsteds Gade 1, 1. sal. tv1571 København V

(5)

Blegdamsvej 882100 København Ø
Købmagergade 5, 1. sal.1150 København K
Arnesvej 262700 Brønshøj
Frederiksborgvej 1062400 København Nv
Toftegårds Allé 15, st. sal. th2500 Valby
Valby Langgade 49, 1. sal. tv2500 Valby