Se på kort

taxachauffør 

gav 5358 virksomheder i dette område

Næstved Taxa

Kanalvej 134700 Næstved
logo

Næstved Taxa er en moderne lokal virksomhed der kan løse dine transportbehov, og vi kan klare mere end du måske lige regner med. Uanset om du skal nå toget, i byen, eller til møde i København står en moderne vognpark med veluddannede chauffører døgnet rundt klar til at betjene dig. Vi kan klare alt fra pakken der hurtigt skal køres ud, til mormor der skal køres hjem efter at have passet børnebørnene.

Palles Taxi & Turistbusser

(3)

Bygmestervej 305750 Ringe
logo

Taxi og Turistkørsel på hele Fyn. Vi tilbyder taxi kørsel 4-8 pers., handicap kørsel, storvognskørsel, lifttransport, samt buskørsel i ind- og udland. Busser fra 8-52 pers. Du er velkommen til at kontakte os!

Taxi Viborg

Hedeskrænten 748800 Viborg
logo

Taxi Viborg er et lokalt taxafirma i Viborg, der står klar til at løse dine transportbehov. Hvad enten det er et akut opstået behov for kørsel til stationen eller en planlagt tur, så kan vi klare opgaven. Vores veluddannede og professionelle chauffører står parat til at give dig en tryg og behagelig køretur, uanset hvor turen går til.

Fønix Taxi ApS

Storegade 706670 Holsted
logo

Fønix Taxi er et lille land-kørselskontor i Vejen kommune, som tilbyder kørsel til og fra ovennævnte kommune.

Md Taxi

Gyldenløvesvej 479400 Nørresundby
logo

Har du brug for hurtig og sikker transport fra A til B i området omkring Aalborg og Nørresundby? Så er du kommet til det rette sted. Hos MD Taxi finder du din lokale vognmand, og vi står altid til rådighed, hvis du skal bruge en taxa i Aalborg, Nørresundby eller omegn

Dybbøl Turist

Løntoft 16400 Sønderborg
logo

Dybbøl Turist udfører alle former for taxi- og buskørsel. Vores firma prioriterer kundeservice og -pleje højt og derfor sætter vi store krav til såvel os selv samt samarbejdspartnere. Alle vore vogne er bemandet med erfarne samt præsentable chauffører. Vi har bl.a. erfaring med kørsel indenfor almindelig taxi, kørsel med kørestole samt som arrangører af turistkørsel med busser i alle størrelser. Vi fremsender gerne tilbud uanset turens omfang.

ByensTaxa Hadsund, Limousine Nordjylland, Mariager Taxa

(4.8)

Hedevej 229560 Hadsund
logo

At starte dagen eller aftenen med en god oplevelse i en Limousine, er en helt sikker måde at ryste selskabet sammen på. Gallafester, sidste skoledag, bryllup, kæresteture, firmafest eller VIP kørsel. Skal der hygges, køres til fest eller en tur i byen, er Limousine Nordjylland det bedste valg. Limousine Nordjylland kører kun med nye modeller og her får du det du betaler for.

Hurup Taxi

Bredgade 1507760 Hurup Thy
logo

Her hos Hurup Taxi v/Heine Poulsen tilbyder vi forskellige former for taxikørsel, alt efter hvad du har brug for, du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores ydelser.

Godis Taxi

(5)

Østergade 199850 Hirtshals
logo

Vi har 4 - 8 personers vogne og minibusser med lift for kørestole. Kontakt os for yderligere information.

Faxebilerne

Skovgårdsvej 34640 Faxe
logo

Ingen opgave er for stor eller lille. Vi kan kontaktes døgnet rundt.

Byens Taxi Rudkøbing

Schnohrsvej 85900 Rudkøbing
logo

For Byens Taxi er ingen opgave for stor, lille, kort eller for lang. Vores chauffører er venlige og servicemindede, og vi kan kontaktes døgnet rundt. Vi råder over biler som kan transportere fra 1 til 8 personer samt op til 2 kørestole i vores storvogn. Ring og fortæl os om hvad dit behov er, og vi finder ud af hvilken vogntype du har brug for, så finder vi en pris og vognen til dig.

Dantaxi

Skrænten 1076600 Vejen
logo

Dantaxi 67 er et lokalt taxafirma i Vejen, der står klar til at løse dine transportbehov. Hvad enten det er et akut opstået behov for kørsel til stationen eller en planlagt tur, så kan vi klare opgaven. Vores veluddannede og professionelle chauffører står parat til at give dig en tryg og behagelig køretur, uanset hvor turen går til.

Lem Taxi

(5)

Lambækvej 376940 Lem St
logo

Vi klarer alle ture, korte som lange og altid sikkert. Vores chauffører er venlige og servicemindede. Røgfrie biler, firmakørsel, lufthavnskørsel, 4-7 personers biler. Ved specielle ønsker så kontakt os for yderligere information.

Kits Taxi

Tingvejen 274400 Kalundborg
logo

Kits Taxi er en taxiservice i Kalundborg Du ringer - vi henter.

Alm Taxi/Bus ApS

Hjortebrovej 716100 Haderslev
logo

taxikørsel , Party - taxi, DISKO - LYS, Plads til alle og bedste service

Olesens Busser

(5)

Hobrovej 1729530 Støvring
logo

Hos Olesens Busser er vi et bredt favnende busselskab med mange års erfaring. Vi er derfor dit sikre valg inden for personkørsel. Som et busselskab med stor erfaring er vi fleksible og professionelle i vores tilrettelægning af transport og kan hjælpe dig både i hverdagen såvel som i weekender og ferier. Ring eller skriv til os for at bestille transport hos vores professionelle og erfarne busselskab.

Agerskov Turistfart ApS

Fårhusvej 46534 Agerskov
logo

Skal du bruge en taxi eller en hel bus, så tag kontakt til os og vi finder en løsning med det samme. Vi kan også være behjælpelige med at arrangere udflugter i både indland og udland.

Aitrafik

Ruten 135, 2. sal. th2700 Brønshøj

Sana.sh ApS

Ruten 7, 2. sal. tv2700 Brønshøj

Vognmand Farah

Ruten 211, 2. sal. 22700 Brønshøj

Taxikørsel 121 ApS

Ruten 199, 1. sal. tv2700 Brønshøj

Bas Transport ApS

Ruten 47, st. sal. tv2700 Brønshøj

Sw Transport

Ruten 43, 1. sal. tv2700 Brønshøj

Kemal ApS

Ruten 239, 3. sal. 32700 Brønshøj

Vognmand Ak

Ruten 239, 1. sal. 42700 Brønshøj