Se på kort

taxikørsel 

gav 555 virksomheder i dette område

Olesens Busser

Lukket

(5)

Hobrovej 1729530 Støvring
logo

Hos Olesens Busser er vi et bredt favnende busselskab med mange års erfaring. Vi er derfor dit sikre valg inden for personkørsel. Som et busselskab med stor erfaring er vi fleksible og professionelle i vores tilrettelægning af transport og kan hjælpe dig både i hverdagen såvel som i weekender og ferier. Ring eller skriv til os for at bestille transport hos vores professionelle og erfarne busselskab.

Faxebilerne

Åbent

Skovgårdsvej 34640 Faxe
logo

Ingen opgave er for stor eller lille. Vi kan kontaktes døgnet rundt.

Byens Taxi Rudkøbing

Schnohrsvej 85900 Rudkøbing
logo

For Byens Taxi er ingen opgave for stor, lille, kort eller for lang. Vores chauffører er venlige og servicemindede, og vi kan kontaktes døgnet rundt. Vi råder over biler som kan transportere fra 1 til 8 personer samt op til 2 kørestole i vores storvogn. Ring og fortæl os om hvad dit behov er, og vi finder ud af hvilken vogntype du har brug for, så finder vi en pris og vognen til dig.

ByensTaxa Hadsund, Limousine Nordjylland, Mariager Taxa

(4.8)

Hedevej 229560 Hadsund
logo

At starte dagen eller aftenen med en god oplevelse i en Limousine, er en helt sikker måde at ryste selskabet sammen på. Gallafester, sidste skoledag, bryllup, kæresteture, firmafest eller VIP kørsel. Skal der hygges, køres til fest eller en tur i byen, er Limousine Nordjylland det bedste valg. Limousine Nordjylland kører kun med nye modeller og her får du det du betaler for.

Lem Taxi

Lukket

(5)

Lambækvej 376940 Lem St
logo

Vi klarer alle ture, korte som lange og altid sikkert. Vores chauffører er venlige og servicemindede. Røgfrie biler, firmakørsel, lufthavnskørsel, 4-7 personers biler. Ved specielle ønsker så kontakt os for yderligere information.

Næstved Taxa

Åbent

Kanalvej 134700 Næstved
logo

Næstved Taxa er en moderne lokal virksomhed der kan løse dine transportbehov, og vi kan klare mere end du måske lige regner med. Uanset om du skal nå toget, i byen, eller til møde i København står en moderne vognpark med veluddannede chauffører døgnet rundt klar til at betjene dig. Vi kan klare alt fra pakken der hurtigt skal køres ud, til mormor der skal køres hjem efter at have passet børnebørnene.

Palles Taxi & Turistbusser

(3)

Bygmestervej 305750 Ringe
logo

Taxi og Turistkørsel på hele Fyn. Vi tilbyder taxi kørsel 4-8 pers., handicap kørsel, storvognskørsel, lifttransport, samt buskørsel i ind- og udland. Busser fra 8-52 pers. Du er velkommen til at kontakte os!

Md Taxi

Åbent

Gyldenløvesvej 479400 Nørresundby
logo

Har du brug for hurtig og sikker transport fra A til B i området omkring Aalborg og Nørresundby? Så er du kommet til det rette sted. Hos MD Taxi finder du din lokale vognmand, og vi står altid til rådighed, hvis du skal bruge en taxa i Aalborg, Nørresundby eller omegn

Godis Taxi

Åbent

(5)

Østergade 199850 Hirtshals
logo

Vi har 4 - 8 personers vogne og minibusser med lift for kørestole. Kontakt os for yderligere information.

Byens Taxi og Turist

Vindblæsvej 569670 Løgstør
logo

Døgnåben taxi og buskørsel i Løgstør, Aalborg og Nordjylland. ​Du kan bestille og forudbestille almindelig kørsel samt bus fra Byens Taxi og Turist døgnet rundt. Vores central har døgnåbent, og vores personale taler både engelsk, tysk og naturligvis dansk. Vi modtager meget gerne forudbestillinger, ligesom vi meget gerne vil informeres, når der er større arrangementer i området. Derved kan vi nemmere efterkomme vores kunders ønsker om en hurtig og effektiv kørsel, samt mindst mulig ventetid.

Hurup Taxi

Åbent

Bredgade 1507760 Hurup Thy
logo

Her hos Hurup Taxi v/Heine Poulsen tilbyder vi forskellige former for taxikørsel, alt efter hvad du har brug for, du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores ydelser.

Brande Taxi v/Benny Amann Pedersen

Gl Thyregodvej 167330 Brande

Hvalpsund Taxi

(5)

Solitudevej 119640 Farsø

Hellested Taxa

Maglehøjvej 104652 Hårlev

Taxikørsel 80 ApS

Åbent

Åbovej 386372 Bylderup-bov

Holstebro Taxa / Dk Taxi

Åbent

(2.33)

Slotsgade 27500 Holstebro

Svinninge Taxi

Åbent

Solager 24520 Svinninge

Mørke-Hornslet Taxa

Ravnhøjvej 78543 Hornslet

Hennings Taxi v/Henning Rasmussen

Skolelodden 119490 Pandrup

Byens Taxi

(2.5)

Jacobsmindevej 18722 Hedensted

Odense Mini Taxi

Åbent

Hans Egedes Vej 75210 Odense Nv

Lunde Taxi & Turistfart

Langsigvej 66830 Nørre Nebel

Fønix Taxi ApS

Åbent

Storegade 706670 Holsted

Viggo Denmark ApS

Tømmergravsgade 42450 København Sv