Se på kort

taxikørsler 

gav 27 virksomheder i dette område

Kanalvej 134700 Næstved
logo

Næstved Taxa er en moderne lokal virksomhed der kan løse dine transportbehov, og vi kan klare mere end du måske lige regner med. Uanset om du skal nå toget, i byen, eller til møde i København står en moderne vognpark med veluddannede chauffører døgnet rundt klar til at betjene dig. Vi kan klare alt fra pakken der hurtigt skal køres ud, til mormor der skal køres hjem efter at have passet børnebørnene.

Beatesmindevej 52, st. sal. tv9210 Aalborg Sø

Velkommen til Taxikørsel 377 - din pålidelige og sikre transportpartner i Aalborg. Vores erfarne chauffører og moderne el- og hybridbiler står klar til at bringe dig sikkert og komfortabelt til din destination, uanset om det er til lufthavnen, en festlig begivenhed eller bare en tur rundt i byen. Ring til os, og lad os tage os af kørslen, så du kan slappe af og nyde turen. Vi glæder os til at køre med dig!

Hedeskrænten 748800 Viborg
logo

Taxi Viborg er et lokalt taxafirma i Viborg, der står klar til at løse dine transportbehov. Hvad enten det er et akut opstået behov for kørsel til stationen eller en planlagt tur, så kan vi klare opgaven. Vores veluddannede og professionelle chauffører står parat til at give dig en tryg og behagelig køretur, uanset hvor turen går til.

Storegade 706670 Holsted
logo

Fønix Taxi er en lokal Taxa/Taxi i Holsted, som tilbyder kørsel i hele Vejen kommune, bl.a. Holsted, Brørup, Vejen, Skodborg, Rødding, Bække og Jels,med vores 2 almendelige Taxa'er / Taxi'er (max 4 passagerer) og vores Mini Bus (max 7 passagerer). Her af har vi en der kører hele døgnet.Så ring eller SMS bestil din næste tur hos os.(Vi er der for dig, og ikke omvendt)Følg os gerne på facebook "Fønix Taxi"

(5)

Lambækvej 376940 Lem St
logo

Vi klarer alle ture og altid sikkert. Vores chauffører er venlige og servicemindede. Røgfrie biler, firmakørsel, lufthavnskørsel, 4-7 personers biler. Ved specielle ønsker så kontakt os for yderligere information.

Dominovej 287500 Holstebro
logo

Velkommen til HTS, Holstebro og Omegns førende taxa-service. Vi tilbyder effektiv og pålidelig transport i hele området, inklusive lufthavnstaxa, lokale ture, og hurtig levering af breve og pakker. Vores flåde af topmoderne køretøjer og erfarne chauffører sikrer en sikker, komfortabel og rettidig ankomst til din destination.

Skrænten 1076600 Vejen
logo

Dantaxi 67 er et lokalt taxafirma i Vejen, der står klar til at løse dine transportbehov. Hvad enten det er et akut opstået behov for kørsel til stationen eller en planlagt tur, så kan vi klare opgaven. Vores veluddannede og professionelle chauffører står parat til at give dig en tryg og behagelig køretur, uanset hvor turen går til.

Tingvejen 274400 Kalundborg
logo

Kits Taxi er en taxiservice i Kalundborg Du ringer - vi henter.

Hjortebrovej 716100 Haderslev
logo

taxikørsel , Party - taxi, DISKO - LYS, Plads til alle og bedste service

Søndermarken 37361 Ejstrupholm
Fyrkatvej 239500 Hobro
Bakkegårdsvej 28961 Allingåbro

(3)

Sømarksvej 225471 Søndersø
Broløkken 185900 Rudkøbing
Solager 24520 Svinninge
Åbovej 386372 Bylderup-bov

(3)

Sakskøbingvej 87400 Herning
Refshalevej 163A, 1. sal. tv1432 København K
Elmelyparken 1B, 3. sal. mf2680 Solrød Strand