Se på kort

teatervirksomheder 

gav 1878 virksomheder i dette område

Cumulus Teatrets ensembleteater er kendt for sin intime og personlige stil i en både komisk og alvorlig ramme. Teatret spiller både på turné og stationært i København. På scenen møder man både klassikerne og nyskrevet dramatik altid med ny komponeret musik og med musikerne integreret med skuespillerne på scenen.

Flegborg 127100 Vejle
logo

Besøg Vejle Musikteater og få en oplevelse du ikke vil glemme. Vi arrangerer bl.a. koncerter, stand-up, musicals, open air og meget andet. Besøg vores hjemmeside for mere information.

Haydnsvej 467500 Holstebro
logo

Kontakt os for yderligere information.

Torvet 19550 Mariager
logo

Vores succes er bygget på vores partnerskaber. Vi samarbejder med forskellige partnere, herunder ungdomsorganisationer, uddannelsesinstitutioner og virksomheder, der deler vores vision og værdier. Gennem vores partnerskaber skaber vi synergi, udveksler ressourcer og skaber meningsfulde muligheder for unge. Vi er taknemmelige for vores partnere, der støtter os i vores mission om at styrke unges demokratideltagelse og skabe et mere inkluderende og engageret samfund.

Jernaldervej 41B8210 Aarhus V
logo

Vi opstiller Mastetelte og Cirkustelte, laver tribuneudlejning og opstiller Mobiltribuner.Vi har til sammen 50 års erfaring med siger opstillinge over hele Danmark. Bygger ofte teltet eller tribuner op i København. Leverer gerne i hele landet.Hvis du skal bruge et mastetelt eller et cirkustelt så skal du bare give os et kald. Vi giver også uforpligtende tilbud på mobiltrbune eller en tribuneudlejning.

Kjellerupsgade 209000 Aalborg
logo

Det Hemlige Teater er et hyggeligt lille teaterhus, der er åben for alle. Vi bor bag den gamle Kjellerupsgade skole i de lokaler, der engang rummede skolens gymnastiksale, ganske ydmygt beliggende i en baggård, og det er vist også det eneste ydmyge ved os. Se mere på hjemmesiden.

Odensevej 135620 Glamsbjerg
logo

Rosinante Musik & Teaterduo tilbyder: Musikalsk underholdning, koncert/koncertfortælling, performance, chansons & caberet.

Møllepladsen 46100 Haderslev
logo

Teatret Møllen er egnsteater i Haderslev Kommune og Sønderjylland. Siden 1974 har vi haft til huse i den gamle slotsvandmølle i Haderslev. Vi spiller årligt ca. 120 forestillinger for børn og voksne stationært på Teatret Møllen samt på turné over hele landet.

Teglgårds Plads 19000 Aalborg
logo

Teater Nordkraft er et af Danmarks toneangivende teatre, der præsenterer ny og udfordrende scenekunst på tværs af genrer, nationalitet og alder. Vi er Aalborgs vindue til verden, et sted hvor publikum møder overraskende, tankevækkende og intimt teater, som produceres og præsenteres i samarbejde med de bedste danske og udenlandske scenekunstnere. Teatret har fire sale og en hyggelig foyer i det gamle elværk i den nye kulturklynge på Havnefronten i Aalborg.

Lindevænget 184800 Nykøbing F

Liste over arrangementer jeg spiller til: Fødselsdag, Privatfester, Firmafester, Bryllup, Temafest, Polterabend, Jubilæum, Havefester, Åbningsfester, Konfirmationer, Studenterfest og andre slags fester.

Schleppegrellsgade 27, 3. sal. th8000 Aarhus C
Brødholtvej 1209740 Jerslev J

(5)

Voldgade 14800 Nykøbing F
Nørrebrogade 39, 1. sal. tv2200 København N

(4)

Vesterbrogade 107B, st. sal. 31620 København V
Ingemannsvej 54180 Sorø
Schæffersvej 32970 Hørsholm
Wagnersvej 192450 København Sv
Stationsvej 74320 Lejre
Kongehusvej 18, kl. sal. th6000 Kolding
Faunastien 775320 Agedrup