Om Teknos A/S

Teknos er en global virksomhed, som producerer overfladebehandling. Vi tilbyder et bredt udvalg af overfladebehandlingsprodukter i høj kvalitet til industrien, byggeriet og forbrugere. Med aktiviteter i mere end 20 lande i Europa, Asien og USA har vi næsten 1.800 ansatte på verdensplan, og vi er en af de førende leverandører af industriel overfladebehandling med en stærk position inden for gør-det-selv- og bygningsmaling.

Velkommen til Teknos i Danmark

Vi stræber på alle tænkelige måder efter at bistå vores kunder med at finde den ideelle løsning til deres specifikke formål. Ved hjælp af grundig forskning samt feedback fra forskellige markedsområder udvikler vi løbende vores service og produkter for at sikre den bedst mulige kundetilfredshed. Kombineret med vores store viden og mange års erfaring med at levere brancheførende kvalitetsløsninger har vi fuld tiltro til vores produkters evne til at klare enhver overfladebehandlingsudfordring i en hvilken som helst situation.

Vi lægger stor vægt på miljøspørgsmål for at sikre, at vi opfylder og tilmed overgår nutidens mangesidede behov. Vores tiltag og planer fokuserer på at skabe bæredygtig, langsigtet værdi for vores forskellige interessenter, herunder samfundet, vores kunder, medarbejdere og leverandører. Det gør vi ved at bruge ressourcer på en mere effektiv måde, passe på miljøet og fremme sikkerhed og sundhed hos vores medarbejdere. Som familieejet virksomhed er kontinuitet et bærende element. Det gennemsyrer alle vores handlinger og beslutninger.

Vores mission er at forlænge slutprodukters livscyklus med smarte, teknisk avancerede løsninger, som beskytter alle overflader. Vi arbejder altid tæt sammen med vores kunder.

Teknos blev grundlagt i 1948 og er en af Finlands største familieejede virksomheder. I spidsen for virksomheden står administrerende direktør Paula Salastie, der repræsenterer tredje generation af Kiikka-familien.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Teknos A/S Farver, lakker - Fremstilling, Kolding - 1
  • Teknos A/S Farver, lakker - Fremstilling, Kolding - 2
  • Teknos A/S Farver, lakker - Fremstilling, Kolding - 3

Teknos A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

TEKNOS A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

01-12-1978

CVR-nr:

85551612

Selskabskapital

85000000

Omsætning

-

NACE-branche

203000 Fremstilling af maling, lak og lignende overfladebehandlingsmidler, trykfarver samt tætningsmaterialer, 467320 Engroshandel med lak, maling, tapet, gulvbelægning mv., 201600 Fremstilling af plast i ubearbejdet form

Ledelse/Administration

Adm. direktør

Marcel Dissel

Bestyrelsesformand

Paula Kaarina Salastie

Bestyrelsesmedlem

Michael Kühne Albrechtsen

Bestyrelsesmedlem

Marcel Dissel

Bestyrelsesmedlem

Susanne Leth-Pedersen

Bestyrelsesmedlem

Petri Olavi Kansi

Viser 4 af 6

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

119 197 tkr

Afkastningsgrad

1,1 %

Antal ansatte

189