Om Teknos A/S

Teknos er en global virksomhed, som producerer overfladebehandling. Vi tilbyder et bredt udvalg af overfladebehandlingsprodukter i høj kvalitet til industrien, byggeriet og forbrugere. Med aktiviteter i mere end 20 lande i Europa, Asien og USA har vi næsten 1.800 ansatte på verdensplan, og vi er en af de førende leverandører af industriel overfladebehandling med en stærk position inden for gør-det-selv- og bygningsmaling.

Velkommen til Teknos i Danmark

Vi stræber på alle tænkelige måder efter at bistå vores kunder med at finde den ideelle løsning til deres specifikke formål. Ved hjælp af grundig forskning samt feedback fra forskellige markedsområder udvikler vi løbende vores service og produkter for at sikre den bedst mulige kundetilfredshed. Kombineret med vores store viden og mange års erfaring med at levere brancheførende kvalitetsløsninger har vi fuld tiltro til vores produkters evne til at klare enhver overfladebehandlingsudfordring i en hvilken som helst situation.

Vi lægger stor vægt på miljøspørgsmål for at sikre, at vi opfylder og tilmed overgår nutidens mangesidede behov. Vores tiltag og planer fokuserer på at skabe bæredygtig, langsigtet værdi for vores forskellige interessenter, herunder samfundet, vores kunder, medarbejdere og leverandører. Det gør vi ved at bruge ressourcer på en mere effektiv måde, passe på miljøet og fremme sikkerhed og sundhed hos vores medarbejdere. Som familieejet virksomhed er kontinuitet et bærende element. Det gennemsyrer alle vores handlinger og beslutninger.

Vores mission er at forlænge slutprodukters livscyklus med smarte, teknisk avancerede løsninger, som beskytter alle overflader. Vi arbejder altid tæt sammen med vores kunder.

Teknos blev grundlagt i 1948 og er en af Finlands største familieejede virksomheder. I spidsen for virksomheden står administrerende direktør Paula Salastie, der repræsenterer tredje generation af Kiikka-familien.

Billedgalleri

  • Teknos A/S Farver, lakker - Fremstilling, Kolding - 1
  • Teknos A/S Farver, lakker - Fremstilling, Kolding - 2
  • Teknos A/S Farver, lakker - Fremstilling, Kolding - 3

Teknos A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnTEKNOS A/S
SelskabsformAktieselskab
Startdato:01-12-1978
CVR-nr:85551612
Selskabskapital85000000
Omsætning-
NACE-branche203000 Fremstilling af maling, lak og lignende overfladebehandlingsmidler, trykfarver samt tætningsmaterialer, 467320 Engroshandel med lak, maling, tapet, gulvbelægning mv., 201600 Fremstilling af plast i ubearbejdet form

Ledelse/Administration

Giedre SerritslevDirektør
Paula Kaarina SalastieBestyrelsesformand
Marianne MeyerBestyrelsesmedlem
Marcel DisselBestyrelsesmedlem
Giedre SerritslevBestyrelsesmedlem
Kaj Ole SørensenBestyrelsesmedlem

Viser 4 af 6

Alternative nummerformater

7693940076 93 94 007693 940076 939 400