Om firmaet

Teknos er en global virksomhed, som producerer overfladebehandling. Vi tilbyder et bredt udvalg af overfladebehandlingsprodukter i høj kvalitet til industrien, byggeriet og forbrugere. Med aktiviteter i mere end 20 lande i...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
76 93 94...
Adresse

Industrivej 19

6580 Vamdrup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Teknos er en global virksomhed, som producerer overfladebehandling. Vi tilbyder et bredt udvalg af overfladebehandlingsprodukter i høj kvalitet til industrien, byggeriet og forbrugere. Med aktiviteter i mere end 20 lande i Europa, Asien og USA har vi næsten 1.800 ansatte på verdensplan, og vi er en af de førende leverandører af industriel overfladebehandling med en stærk position inden for gør-det-selv- og bygningsmaling.

Velkommen til Teknos i Danmark

Vi stræber på alle tænkelige måder efter at bistå vores kunder med at finde den ideelle løsning til deres specifikke formål. Ved hjælp af grundig forskning samt feedback fra forskellige markedsområder udvikler vi løbende vores service og produkter for at sikre den bedst mulige kundetilfredshed. Kombineret med vores store viden og mange års erfaring med at levere brancheførende kvalitetsløsninger har vi fuld tiltro til vores produkters evne til at klare enhver overfladebehandlingsudfordring i en hvilken som helst situation.

Vi lægger stor vægt på miljøspørgsmål for at sikre, at vi opfylder og tilmed overgår nutidens mangesidede behov. Vores tiltag og planer fokuserer på at skabe bæredygtig, langsigtet værdi for vores forskellige interessenter, herunder samfundet, vores kunder, medarbejdere og leverandører. Det gør vi ved at bruge ressourcer på en mere effektiv måde, passe på miljøet og fremme sikkerhed og sundhed hos vores medarbejdere. Som familieejet virksomhed er kontinuitet et bærende element. Det gennemsyrer alle vores handlinger og beslutninger.

Vores mission er at forlænge slutprodukters livscyklus med smarte, teknisk avancerede løsninger, som beskytter alle overflader. Vi arbejder altid tæt sammen med vores kunder.

Teknos blev grundlagt i 1948 og er en af Finlands største familieejede virksomheder. I spidsen for virksomheden står administrerende direktør Paula Salastie, der repræsenterer tredje generation af Kiikka-familien.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Teknos A/S

Omsætning

126 309 tkr

Afkastningsgrad

6.43 %

Antal ansatte

223

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Teknos A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

TEKNOS A/S

CVR-nr:

85551612

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

85 000 000

NACE-branche

203000 Fremstilling af maling, lak og lignende overfladebehandlingsmidler, trykfarver samt tætningsmaterialer

467320 Engroshandel med lak, maling, tapet, gulvbelægning mv.

201600 Fremstilling af plast i ubearbejdet form

Startdato:

01-12-1978

Ledelse/Administration
Paula Kaarina Salastie

Bestyrelsesformand

Marianne Meyer

Bestyrelsesmedlem

Marcel Dissel

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 6
Proff logo
Alternative nummerformater

76939400

76 93 94 00

7693 9400

76 939 400