Om Teko-Vvs & Energi ApS

Hos TEKO-VVS & Energi ApS lægger vi stor vægt på godt VVS-arbejde med faglig stolthed. Skal du have udskiftet dit varmeanlæg, måske en cirkulationspumpe eller dit armatur? Vi er altid behjælpelig med en god rådgivning. Ring til os mandag-torsdag mellem 07-16 og fredag 07-14 på 75 85 10 20 for at få et uforpligtende snak omkring dit byggeprojekt.

Grøn energi

Hvis vi allesammen gør lidt, så gør vi tilsammen en forskel. Der er intet nyt i, at klimaet ændrer sig, men den øget udledning af drivhusgasser fremskynder processen væsentligt. Hos TEKO-VVS & Energi ApS ønsker vi at øge fokus på grøn energi, da vi er af den overbevisning, at hvis vi alle gør en lille forskel, så kan vi i fællesskab bidrage til et mere bæredygtigt klima.

Hvad er grøn energi?

Grøn energi er en energiform, som har en minimal mængde CO2-udledning, og derfor den mest miljøvenlige måde at skabe energi på. Grøn energi erstatter brugen af brændstoffer, såsom kul og olie, der begge er energiformer, der gør stor skade på miljøet.

Har du købt et hus, der er opført i 1960-70’erne, vil opvarmningen af huset typisk være med elvarme eller et gammel olie-/gasfyr. Her vil der være store besparelser at hente på varmeregningen, hvis du skifter til en grøn energi-løsning.

VVS

Hos TEKO-VVS & Energi ApS lægger vi stor vægt på godt VVS-arbejde med faglig stolthed. Vores VVS-installatør kan hjælpe med de fleste opgaver som renoveringer, nybyg, serviceopgaver og energioptimeringer i Vejle og omegn. Vi sørger for, at arbejdet bliver udført med høj professionalisme.

Står du og skal lave nyt badeværelse, udskiftning af dit gamle oliefyr til varmepumpe, eller en renovering, så lad tage en snak, så vi kan få sammensat den rigtige løsning for jer.

Mange vælger at købe et ældre hus med henblik på at renovere og går selv i gang, men vi anbefaler på det kraftigste, at du benytter et autoriseret VVS-firma til at gå boligens VVS-installationer igennem. Ligeledes er det selvfølgelig vigtigt, at dine VVS-installationer bliver tilpasset i forhold til dine/jeres fremtidige behov og ønsker.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Teko-Vvs & Energi ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

TEKO-VVS & ENERGI ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

07-08-2019

CVR-nr:

40697071

Selskabskapital

40000

Omsætning

-

NACE-branche

432200 VVS- og blikkenslagerforretninger

Ledelse/Administration

Direktør

Thomas Skovgaard Kvist

Stifter

Thomas Skovgaard Kvist

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

2 504 tkr

Afkastningsgrad

38,49 %

Antal ansatte

5