Terapi Og Rådgivning v/Inge Carola Franzen logo

Terapi Og Rådgivning v/Inge Carola Franzen

Om firmaet

Psykoterapi kan være vejen til igen at få åbnet op for livsglæden: Terapi kan både være støttende, udviklende og helende.,Gennem livet har vi fortrængt de smukkeste, ægte dele af os selv og tilpasset os omgivelsernes krav og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
61 68 58...
Adresse

Mårvænget 21

2860 Søborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

0:00 - 24:00

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image

Om os

Psykoterapi kan være vejen til igen at få åbnet op for livsglæden: Terapi kan både være støttende, udviklende og helende.Gennem livet har vi fortrængt de smukkeste, ægte dele af os selv og tilpasset os omgivelsernes krav og forventninger. Terapi kræver ingen forberedelse, og vi vil tage udgangspunkt i det, der rør sig i dig lige her og nu. Terapien vil give dig mulighed for fordybelse og genskabe kontakten til dine inderste værdier.

Om Mig

Jeg er uddannet socialrådgiver, hvor jeg efterfølgende har bygget en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse ovenpå.

I min funktion som socialrådgiver har jeg arbejdet i socialforvaltning med familier og anbringelser samt mennesker med misbrug og andre afhængighedsproblemstillinger, f.eks. narko og alkohol, og derudover har jeg også arbejdet med voldsramte kvinder.

Siden 2006 har jeg arbejdet med to funktioner i min virksomhed: Som terapeut, hvor jeg har hjulpet mennesker ud af deres livskriser – enten som individuel person eller som par – og som støtteperson, hvor jeg hjælper forældre med deres rettigheder, tanker, følelser m.m., når de har fået et barn anbragt.

Jeg har 22 års erfaring i arbejdet med familier samt arbejdet som §54-støtteperson i 10 år. Jeg tager løbende kurser, så jeg altid er opdateret inden for de nye retninger.

Har du brug for terapi og vejledning, eller ønsker du en uvildig støtteperson, er du meget velkommen til at kontakte mig for at høre mere.

Terapi Og Rådgivning v/Inge Carola Franzens valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Terapi Og Rådgivning v/Inge Carola Franzen

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Terapi Og Rådgivning v/Inge Carola Franzen findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Terapi og Rådgivning v/ Inge Carola Franzen

CVR-nr:

29871736

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869030 Psykologisk rådgivning

Startdato:

01-10-2006

Ledelse/Administration
Inge Carola Franzen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Kategorier
Søgeord
parterapi, psykoterapeut, Psykoterapi, autoriseret psykolog, frygt, uro i kroppen, Angsttilstande, følelse af ubehag, Manglende sexlyst, Undervisning, psykolog for unge, udviklingsforstyrrelser, Smerter i kroppen, migræne, kommunikation i parforhold, Spiseforstyrelser, kriser, familiesamtaler, Psykolog, psykolog til unge, Behandling af stress, Lydoverfølsomhed, Traumatiske hændelser, psykolog- og parsamtaler, angst terapi, selvværd, håndtering af frygt, psykologisk rådgivning, Psykologer mette, Samspilsproblemer, social angst, generaliseret angst, Psykologbehandling, psykologhjælp til unge, Hjertebanken, Coping, Angst, Selvusikkerhed, sorgterapi, angstanfald, Psykolog mette, hukommelsesbesvær, psykolog til børn, ekstremt ubehag, Hovedpine, Menstruationsforstyrrelser, individuel terapi, PTSD, Vanskeligheder i parforhold, Tab, Psykologer, Psykologbehandlinger, psykologhjælp, Behandling af depression, Panikangst, høj puls, Fordrag, voldsom angst for at dø, svimmelhed, søvnproblemer, lavt selvværd, svedeture, sorg, terapiforløb, koncentrationsbesvær, samtaleterapi hos en psykolog, symptomer på stress, Mestring, krise, kommunikationsterapi, sorgbehandling, parforhold, gruppeterapi, humørsvingninger, Børn med angst, Coaching, angst og depression, terapi for par, Egenterapi, par psykolog, usikkerhed, samtaleterapi, supervision, kommunikation, familieterapi, parsamtaler, håndtering af stress, skyldfølelse, Træthed, Depression, supervision på ledelsesopgaver, sorg terapi, Stress, stresshåndtering, terapi, trivselsproblemer, stressbehandling, Par Terapi, hukommelses- og koncentrationsbesvær, Børnepsykolog, depressionsbehandling, personlig udvikling
Alternative nummerformater

61685814

61 68 58 14

6168 5814

61 685 814