Om Terapi Og Rådgivning v/Inge Carola Franzen

Psykoterapi kan være vejen til igen at få åbnet op for livsglæden: Terapi kan både være støttende, udviklende og helende.Gennem livet har vi fortrængt de smukkeste, ægte dele af os selv og tilpasset os omgivelsernes krav og forventninger. Terapi kræver ingen forberedelse, og vi vil tage udgangspunkt i det, der rør sig i dig lige her og nu. Terapien vil give dig mulighed for fordybelse og genskabe kontakten til dine inderste værdier.

Om Mig

Jeg er uddannet socialrådgiver, hvor jeg efterfølgende har bygget en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse ovenpå.

I min funktion som socialrådgiver har jeg arbejdet i socialforvaltning med familier og anbringelser samt mennesker med misbrug og andre afhængighedsproblemstillinger, f.eks. narko og alkohol, og derudover har jeg også arbejdet med voldsramte kvinder.

Siden 2006 har jeg arbejdet med to funktioner i min virksomhed: Som terapeut, hvor jeg har hjulpet mennesker ud af deres livskriser – enten som individuel person eller som par – og som støtteperson, hvor jeg hjælper forældre med deres rettigheder, tanker, følelser m.m., når de har fået et barn anbragt.

Jeg har 22 års erfaring i arbejdet med familier samt arbejdet som §54-støtteperson i 10 år. Jeg tager løbende kurser, så jeg altid er opdateret inden for de nye retninger.

Har du brug for terapi og vejledning, eller ønsker du en uvildig støtteperson, er du meget velkommen til at kontakte mig for at høre mere.

Terapi Og Rådgivning v/Inge Carola Franzens valgte links

Billedgalleri

  • Terapi Og Rådgivning v/Inge Carola Franzen Psykologisk rådgivning, Gladsaxe - 1
  • Terapi Og Rådgivning v/Inge Carola Franzen Psykologisk rådgivning, Gladsaxe - 2

Terapi Og Rådgivning v/Inge Carola Franzen, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnTerapi og Rådgivning v/ Inge Carola Franzen
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:01-10-2006
CVR-nr:29871736
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche869030 Psykologisk rådgivning

Ledelse/Administration

Inge Carola FranzenFuldt ansvarlig deltager

Alternative nummerformater

6168581461 68 58 146168 581461 685 814